Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Okładka nowego albumu.
E tam , takie klotnie gdzie powinien stac edek sa bezsensu.Przeciez to nic nie zmieni a temat sie smieci.Okladka jest taka jaka jest i taka pozostanie.
No wlasnie i my fani nie mamy juz na to wplywu.
Ale nie przypominam sobie żeby fani mieli wpływ na okładkę jakiegokolwiek zespołu
No, chyba ,że o czymś nie wiem
Podpisuję się pod tym wszystkim co mamPiwowarus pisze:Mistrzostwo świata. Już dawno coś tak bardzo mi się nie podobało. No naprawdę jestem bardzo, ale to bardzo bardzo bardzo za.
Trzema słowami (które tak naprawdę nic nie mówią, ale nie wiem co innego napisać) kongo bongo zajebongo.
A'propos Eddiego - mi do szczęścia nie potrzeba jego mordy wypełniającej 3/4 okładki i uważam, że tak jest dobrze. Eddie stoi na czołgu i pokazuje, że on tu jest szefem, on rządzi, jest dowódcą, tym samym jest najważniejszą postacią na okładce, mimo, że stoi dalej
No od BnW to raczej lepsza nie jest
Zależy jak dla kogo
Wszystko kwestią gustu jest.
inna jest, wiadomo BNW klasyka jak uslyszycie nowy album to moze przekonacie sie tez do okladki ze wraz z muzyka tworzy to to bardzo zgrabna calosc (i hopie so...Qba666 pisze:No od BnW to raczej lepsza nie jest
Powinni dać białą okłądkę i kilka samoprzylepnych arkuszy różnie pokadrowanych postaci i tła, tak, żeby każdy mógł sobie zrobić jak mu się podoba. Full customizacja 
:beer dobre polac muXiminez pisze:Powinni dać białą okłądkę i kilka samoprzylepnych arkuszy różnie pokadrowanych postaci i tła, tak, żeby każdy mógł sobie zrobić jak mu się podoba. Full customizacja
To naprawdę niezły pomysł
a potem zrobic konkurs na najlepszą okładkę 
- Wakterstein
- -#Trooper

Nie jest zła ta okładka, choć nie podoba mi się ograniczenie roli eddiego, co miało miejsce już na DoD. Ciekawe jak okładka będzie się miała do muzyki
.
Ja mam nadzieje że zawartość będzie o niebo lepsza od okładki, którą uważam za jedną z gorszych. Ostatnią okładką którta im sie udała w 100% była ta z BNW.
-
Deleted User 1499
Nediam pisze:Ja mam nadzieje że zawartość będzie o niebo lepsza od okładki, którą uważam za jedną z gorszych. Ostatnią okładką którta im sie udała w 100% była ta z BNW.
????????
WG mnie tamta okladka wcale nie byla fajna.
Ta jest o wiele lepsza bardziej zdradza zawartosc albumu.
-
Deleted User 804
Ale nie jest to nowy pomysł Już pare zespołów tak robiłoBonzo pisze::beer dobre polac muXiminez pisze:Powinni dać białą okłądkę i kilka samoprzylepnych arkuszy różnie pokadrowanych postaci i tła, tak, żeby każdy mógł sobie zrobić jak mu się podoba. Full customizacja
Ostatnio zmieniony ndz lip 09, 2006 11:59 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Muzycznie to jest DoD ale w o wiele lepszym i dojrzalszym wydaniu a brzemieniowo kontynuacja BNW.Artur pisze:Oby zawartość muzyczna była bliżej "BNW" niż "DOD".
az sie boje ;/EvE pisze:Muzycznie to jest DoD ale w o wiele lepszym i dojrzalszym wydaniu a brzemieniowo kontynuacja BNW.Artur pisze:Oby zawartość muzyczna była bliżej "BNW" niż "DOD".
Recenzant mówi, że jeśli Ironi weszli na progresywną ściężkę na DoD to na AMOLAD już sie w niej mocno zaklimatyzowali
.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

To co mówi ten recenzent nie koniecznie musi pokrywać się z prawdą 
znaczy jeśli chodzi o progresywnosć to raczej stwierdza fakt
mam nadzieje ze sie zesram z zachwytu jak ją pierwszy raz usłyszę. juz nie mogę o tym dłuzej czytać i pisac, bo jak to robię to mnie w brzuchu kręci...
--
/E
--