spodek byl sold out, a i ytak w kasach byly bilety. Ludzi chcacych sprzedac taniej za wiele nie bylo, ale jednak kupilem 2 bilety po 25 zyliWICKER MAN pisze:9 października to chyba poniedziałek...
A komplet raczej będzie - Spodek był ponoć sold out, a na Legii w 2004 było z 12-14.000 osób więc 2 razy tyle co mieści Torwar.
09/10/2006 - Deep Purple - Warszawa @ Torwar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 09/10/2006 - Deep Purple - Warszawa @ Torwar
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No wiadomo, Spodek był full, ale zainteresowanie koncertem nie było tak ogromne jak np. Depeche Mode czy Maiden w 2003... Więc można było jeszcze na luzie kupić bilety. Teraz też myślę, że w dniu koncertu trafią się jeszcze wejściówki po promocyjnych cenach więc możesz próbować.Szymon pisze:spodek byl sold out, a i ytak w kasach byly bilety. Ludzi chcacych sprzedac taniej za wiele nie bylo, ale jednak kupilem 2 bilety po 25 zyliMysle, ze teraz w Wawie bedzie podobnie.
no tylko, ze to wawa (troche daleko, zeby ryzykowac) i najgorsze w tym wszystkim, ze to poniedzialek - wiec prawie na pewno odpada. Zreszta pazdziernik to ja juz bede zyl nowym albumem maiden i zblizajaca sie trasa. Leje wiec na DP 
buuuuuuu, nie mozesz tak brzydko pisac o zespole, dzieki ktoremu powstalo ukochane IM, ja na DP jade nawet z cena 250 zl na plyte, Highway Star na zywo......uffffffSzymon pisze:Leje wiec na DP
Czyli pojechałemPiwowarus pisze:No fajne sa ceny biletów.
http://www.metalmind.pl/index.php?dzial=newsy&more=130Ceny biletów:
Loża Honorowa, Sektor S 1 i T1: 350 zł (przedsprzedaż)/ 400 zł (w dniu koncertu)
1-sze miejsca siedzące: 185 zł (przedsprzedaż)/ 200 zł ( w dniu koncertu)
2-gie miejsca siedzące: 150 zł (przedsprzedaż)/165 zł ( w dniu koncertu)
płyta stojące: 140 zł (przedsprzedaż)/ 155 zł ( w dniu koncertu)
Ua. Za drogo. Podziękuję.
koncert w jekaterinburgu, wciaz niepotwierdzony, zostal przeniesiony z 9 na 17 pazdziernika, co sprawia, ze 9 wedlug oficjalnie potwierdzonego do tej pory terminarza, zespol ma wolne, co wiecej - chya 2 dni wczesniej gra w austrii, a 10 albo 11 na ukrainie.. jakby nie patrzec jestesmy pomiedzy
wiec wszystko zmierza w dobrym kierunku chyba.. co prawda naszej daty na ths jeszcze nie ma, ale dodali wlasnie te austrie + koncerty w UK, czyli caly czas dopisuja nowe...
"everybody lies"
no i mamy oficjalnie potwierdzony koncert na thehighwaystar... :]
"everybody lies"
heh :] jak zwykle 
Byłem w Spodku i oszalałem
muszę pojechać na Torwar bo purple to (po Maidenach
) najlepszy zespół świata.
Ja byłem dzień przed Spodkiem w Libercu w Czechach i też oszalałem!cellman pisze:Byłem w Spodku i oszalałem muszę pojechać na Torwar bo purple to (po Maidenach ) najlepszy zespół świata.
Więc do Wawy jak będzie kasa też się wybiore :rocx
jeszcze niewiele ponad miesiac :rocx
Okazuje sie ze DP w ostrawie sa dzien wczesniej w niedziele , mnie to zdecydowanie bardziej pasuje niz Wawa.
D5 jedziesz??
D5 jedziesz??
Pozostal rowny miesiac!! :rocx
Powoli trzeba sie umawiac, jakies piwko w warszawie itd. Ja startuje pociagiem z Poznania, czy ktos ewentualnie z podobnego miejsca jedzie? albo wsiada wczesniej/pozniej?
- Metalophil
- -#Moonchild

nie orientuje się ktoś jak idą bilety? czy będzie szansa dostać je przed koncertem? bo ich cena zdecydowanie mi nie pasuje, a na koncert chciałbym wbić - planuje zaryzykować jazdę w ciemno i kupno u konika za pół ceny 
U konika kupisz zapewne, ale za pol ceny? to niemozliwe! Bilety beda na pewno w dniu koncertu ale o 10zl drozsze czyli w przypadku plyty- 150zl. Najlepiej zamow poprzez Metalopolis, w dniu koncertu prawdopodobnie dostaniesz ale po co jechac w ciemnoThe Wizard pisze:kupno u konika za pół ceny
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ta sama opcja, oby bylo tak, jak w przypadku Szymona w Katach...The Wizard pisze:nie orientuje się ktoś jak idą bilety? czy będzie szansa dostać je przed koncertem? bo ich cena zdecydowanie mi nie pasuje, a na koncert chciałbym wbić - planuje zaryzykować jazdę w ciemno i kupno u konika za pół ceny
-
Deleted User 357
Szymon w Katach za 25zł kupiłDeep pisze: U konika kupisz zapewne, ale za pol ceny? to niemozliwe!
Właśnie, może go sprowadzimy żeby przed koncertem kupił jakąś większą ilość dla zainteresowanych