Będzie komiks wojenny z Edim w roli głównejTomash pisze:fajnie by było gdyby wewnątrz książeczki znalazły się również jakieś rysunki
Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka nowego albumu.
jak Eddie rozpętał II-gą WŚ 
Obciął głowę Diabła. singla TnNoTB
Od tego się zaczęło 
Kiedyś Eddie miał siekierkę, teraz się rozkręca ma już czołg i załogę 
ej ej ej , na początku miał mordercze spojrzenie

dobra już mi sie podoba ta okładka :)Deleted User 804 pisze:http://wiadomosci.onet.pl/1354626,19,1,1,,item.html
okładka hmm może być. wrzuciłem ją sobie na tapetę. troche przypomina mi dance of death w tym sensie ze edek znowu nieco tonie pośród innych postaci. coraz go mniej aż w końcu zniknie. Wolę albumy gdzie jest tylko on i w centrum. najpierw go męczyli na x-factor potem zepchnięty do wirtuala, później jak duch albo dym z komina na brave, następnie wysłany na bal dla przebierańców, a teraz na wojnę w stroju czołgisty. chce EDa w centrum, bo na tej nowej to czołg ma chyba grać główną rolę. Jednak mimo to dzięki tej okładce muzycznie płyta bardzo mnie ciekawi.
To sobie kupisz płytkę wyjmiesz okładkę i wsadzisz tam swoją 
-
Deleted User 804
Najlepsze podejście :rocx Kto do.... kupuje płyte ze względu na okładke(oprucz kolekcjonerów oczywiścieAbstract pisze:To sobie kupisz płytkę wyjmiesz okładkę i wsadzisz tam swoją Smile
No mam takiego kolegę, który zbiera płyty tylko dla okładek. Czasem ich nawet nie przesłuchuje 
-
Deleted User 804
Ja coprawda mając virtuala kupilem drugiego by mieć z okładką 3D, ale starego sprzedałem i wogóle był to zakup kolekcjonerski. Ale żebyy kupować płyty dla samych okładek i ich nie słuchać
Koleś pewnie nie ma co z kasą robić 
Na singlu Running Free też bym całkiem z tyłu, jakby niewidoczny. Nawet na Powerslave nie był aż tak widoczny jak na innych okładkach...Reach out pisze:okładka hmm może być. wrzuciłem ją sobie na tapetę. troche przypomina mi dance of death w tym sensie ze edek znowu nieco tonie pośród innych postaci. coraz go mniej aż w końcu zniknie. Wolę albumy gdzie jest tylko on i w centrum. najpierw go męczyli na x-factor potem zepchnięty do wirtuala, później jak duch albo dym z komina na brave, następnie wysłany na bal dla przebierańców, a teraz na wojnę w stroju czołgisty. chce EDa w centrum, bo na tej nowej to czołg ma chyba grać główną rolę. Jednak mimo to dzięki tej okładce muzycznie płyta bardzo mnie ciekawi.
Deleted User 804 pisze:Ja coprawda mając virtuala kupilem drugiego by mieć z okładką 3D, ale starego sprzedałem i wogóle był to zakup kolekcjonerski. Ale żebyy kupować płyty dla samych okładek i ich nie słuchać Rolling Eyes Koleś pewnie nie ma co z kasą robić
no cóz... zdażają się tacy
-
Deleted User 804
Ja virtuala 3D chciałem mieć odkąd dowiedziałem się ze istnieje. Za zamiane "zwykłej" wersji na tą 3D zapłaciłem w sumie jakieś 40-50 zł i nie żałuje. Zwykła wersja jest taka sobie, 3D rewelacja
Zresztą ja mam choplaw kolekcjonowaniu maiden. Płyty LP a nie mam gramofonu
(kiedyś kupie)
Zanim miałem odtwarzacz DVD miałem już ze 3 DVD Ironów
Ale cóż lubie zbierać
i słucham to co kupuje, oprócz LP bo jeszcze nie mam na czym ale to kwestia czasu, zresztą bardzo fajnie zdobią półke i wole je kupować na biezącą niż za pare lat szukać jak ktoś będzie sprzedawał i to jeszcze jakieś podniszczone 
Deleted User 804 to prawie jak ja 
Tylko, że ja mam 3 gramofony ale żaden nie działa
Ale winyle to chyba najlepsza frajda w zbieraniu, szczególnie Picture Disc i okładki są duże
Tylko, że ja mam 3 gramofony ale żaden nie działa
Ale winyle to chyba najlepsza frajda w zbieraniu, szczególnie Picture Disc i okładki są duże
- Elevatorman
- -#Clansman

Powerslave to najlepsza okłądka Maiden:D
no to ja tez tak:DTylko, że ja mam 3 gramofony ale żaden nie działa Laughing
-
Deleted User 804
Jak kupiłem sobie pierwszego PD to nażekanie mojego rodzeństwa że kase wydałem jak i tak nie mam na czym słuchać skończyło się gdy ujżeli płytypaniron pisze:Ale winyle to chyba najlepsza frajda w zbieraniu, szczególnie Picture Disc i okładki są duże Laughing
..napewno....Elevatorman pisze:Powerslave to najlepsza okłądka Maiden:D