Pomóż w promocji nowego albumu Iron Maiden!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: Pomóż w promocji nowego albumu Iron Maiden!!!
Właśnie, jak się wiesza te plakaty? Co to za klej?
jajka i mąka? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do tapet. Jak przypomnę sobie nazwę to dam znać.Grzedi pisze:Właśnie, jak się wiesza te plakaty? Co to za klej?
UWAGA!
POMOC W PROMOCJI
:beer :rocx
JA BEZ PROBLEMÓW MOGĘ POMÓC W ROZLEPIANIU PLAKATÓW W PABIANICACH....W RAZIE CZEGO PROSZĘ O KONTAKT pawel_iron@poczta.onet.pl ...POZDRAWIAM
Ja chętnie pomoge jak nie jest za późno.
Mirdaroh - Bełchatów/łódzkie
Mirdaroh - Bełchatów/łódzkie
Tez piszę się na to na 100% :rocx
Mój teren to Iława/woj. Warmińsko-Mazurskie, jak dam rade to okoliczne wioski i miasteczka.
Mój teren to Iława/woj. Warmińsko-Mazurskie, jak dam rade to okoliczne wioski i miasteczka.
"Dzięki Waszej pomocy nowa płyta Maiden może osiągnąć w naszym kraju duży sukces co może w przyszłości wpłynąć pozytywnie na decyzję o ewentualnym koncercie zespołu w Polsce!"
to łachę robią, że zagrają ???
przecież za to kasę dostają i to nie małą
to łachę robią, że zagrają ???
przecież za to kasę dostają i to nie małą
- Wakterstein
- -#Trooper

Nie musisz nic robić
. Co do plakatów mam pytanie. Co z kwestią pozwolenia na przyklejenie? Chyba nikt sobie nie życzy plakatu przyklejonego klejem do tapet pod oknem. Słupów informacyjnych w Szczecinie chyba nie ma na każdym kroku. Chciałbym wiedzieć, czy to nie będą jakieś ucieczki przed strażą miejską.
- Azazel_666
- -#Charlotte

Stepnica, Goleniów , Nowogard/zachodniopomorskie
Co do promocji chętnie pomogę, ale jak pewnie zauważyliście jestem człowiemkiem ze wsi (wieśniakiem) i chętnie mogę to zrobić w tych małych miejscowościach jeśli oczywiście uznacie, że to ma sens. Ze swej strony, mogę zapewnić, że "ziarno" może trafić na podatny grunt. Myślę, że niewiele jest w Polsce tak metalowych wioch.
Czekam na dalsze wskazówki.
Co do promocji chętnie pomogę, ale jak pewnie zauważyliście jestem człowiemkiem ze wsi (wieśniakiem) i chętnie mogę to zrobić w tych małych miejscowościach jeśli oczywiście uznacie, że to ma sens. Ze swej strony, mogę zapewnić, że "ziarno" może trafić na podatny grunt. Myślę, że niewiele jest w Polsce tak metalowych wioch.
Czekam na dalsze wskazówki.
It's the time to meet your Maker...
Arashi- Łódź/Łódzkie
mam duzo kleju do tapet

mam duzo kleju do tapet
<ONS3
Ja dodałem newsa na mojej stronie ( http://www.brucedickinson.end.pl ) więc może ktos sie przyłączy..
spioch do wrzesnia legnica od pazdziernika jelenia góra...jesli zalicze poprawki 
Ximinez: Zawiercie / śląskie + tam gdzie się dostane na studia (podam gdzie jak sie dostane
)
Klej i taśma się znajdą.
Klej i taśma się znajdą.
nie zrozumiałeś sensu wypowiedziVacter pisze:Nie musisz nic robić. Co do plakatów mam pytanie. Co z kwestią pozwolenia na przyklejenie? Chyba nikt sobie nie życzy plakatu przyklejonego klejem do tapet pod oknem. Słupów informacyjnych w Szczecinie chyba nie ma na każdym kroku. Chciałbym wiedzieć, czy to nie będą jakieś ucieczki przed strażą miejską.
jesper, jak ludzie mają chęć to czemu nie. zresztą taka promocja może być owocna. chodzi mi o okładki iron maiden. jest w nich coś takiego, co przyciąga wzrok. kiedyś sporo lat temu rodzice kupili mi w księgarni plakat(na moją prośbę), który bardzo mi się podobał.Plakat gdzieś zginął, ale dopiero po latach odkryłem, że to był obrazek z singla Can I Play With Madness. Nie mówie że w wyniku akcji promocyjnej 9-latki będą kupować nowych Ironsów, ale ludzie skuszeni okładką mogą na to pójść. Jeżeli na plakatach będzie okładka. No i pytanie czy jest na tyle dobra żeby zaciekawiła "dzieciaka". 
Pamiętaj tylko ,że niestety część ludzi zobaczy okładkę pójdze do domu ... i ściągnie płytę prze Internet. W takim dziwnym kraju zyjemy 
Taśme odradzam. Każdy może sobie plakat przyklejony taśmą ściągnąć i zabrać do domu w całości, a jak przykleisz klejem to jeśli zrobisz to dobrze, to ciężko będzie komuś zabrać go w całości. Swoją drogą ludzie są conajmniej bezczelni, pamiętam jak rozklejałem plakaty promujące MF to jak nakleiłem jeden na dworcowej i zacząłem się oddalać to po przejściu parunastu metrów jakiś gość już przymieżał się do odklejania go.Klej i taśma się znajdą.
Chyba, że to biała taśma obustronna... powodzenia w odrywaniuWiśnia pisze:Taśme odradzam. Każdy może sobie plakat przyklejony taśmą ściągnąć i zabrać do domu w całości
- dostoevsky
- -#Assassin

Klej chyba najlepszy, nikomu nie będzie chciało się zdejmować.