Nooooooo!!! nareszcie dobra wiadomość, a wiadomo kiedy będzie premiera?Metalophil pisze:nowa płyta będzie nosiła tytuł "Armageddon" - cieszy duża ilość kompozycji Dubinina, bo to oznacza że album powinien być bardzo "klasyczny" YEAH!
Aria
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Aria
- Metalophil
- -#Moonchild

we wrześniu - tak jak poprzednie dwa albumy tak i ten wychodzi wtedy kiedy MaidenM@ti pisze:Nooooooo!!! nareszcie dobra wiadomość, a wiadomo kiedy będzie premiera?Metalophil pisze:nowa płyta będzie nosiła tytuł "Armageddon" - cieszy duża ilość kompozycji Dubinina, bo to oznacza że album powinien być bardzo "klasyczny" YEAH!
- Metalophil
- -#Moonchild

dokładnej daty nie podaliM@ti pisze:Ale na początku tak?? Bo Maiden wychodzi chyba 28 Sierpnia.Metalophil pisze:we wrześniu - tak jak poprzednie dwa albumy tak i ten wychodzi wtedy kiedy MaidenKurde same premiery, super. :rocx
piekna sprawa, mam nadzieje ze gdzies go w polszcze dostane
na http://www.metal-archives.com/ sa angielskie tytuly kawalkow
- Metalophil
- -#Moonchild

dostaniesz - podam tu adres sklepu internetowego, w którym płyta będzie dostępna
Chodzi Ci o "Rosyjskie CD"?Metalophil pisze:podam tu adres sklepu internetowego, w którym płyta będzie dostępna
- Metalophil
- -#Moonchild

o - to jeszcze lepiej - w razie czegoś to kupisz i mi - oddam Ci kasę :beerM@ti pisze:Chodzi Ci o "Rosyjskie CD"?Metalophil pisze:podam tu adres sklepu internetowego, w którym płyta będzie dostępnaMam go na miejscu więc w dniu premiery powinienem mieć album, mam nadzieję że płyta będzie dostępna bo coś ostatnio mało mają w tym sklepie.
Heh nie ma sprawy, tylko jak już pisałem niewiem czy w dniu premiery będą coś tam mięli. Bo kiedyś był w Białymstoku ten sklep a teraz go zlikwidowali a wszystkie zapasy z rosyjską muzyką przeniesiono do innego muzycznego sklepu. Ostatnio kiedy zachodziłem po Arię to była tylko składanka "Tribute to Harley Davidson" chyba i koncertówka bodajże Zdielano w Rosji na CD. Żadnych studyjek.Metalophil pisze:o - to jeszcze lepiej - w razie czegoś to kupisz i mi - oddam Ci kasę
- Metalophil
- -#Moonchild

tak czy siak gdzieś w necie to dostaniemy, a jak nie to zgadamy się z kimś z forum.mastersland.com i na za dolary prześle orginalne wersje moskiewskie 
Musimy!!! :rocxMetalophil pisze:tak czy siak gdzieś w necie to dostaniemy,
O właśnie, moskiewskie wersje to perełki. Wiesz może czy są jakieś polskie sklepy internetowe z moskiewskimi wydaniami? Bo ja mam płyty tylko z wkładkami, nawet jak Kreszczenie... kupowałem to normalna wersja tylko z wkładką była.Metalophil pisze:a jak nie to zgadamy się z kimś z forum.mastersland.com i na za dolary prześle orginalne wersje moskiewskie
- Metalophil
- -#Moonchild

no ja właśnie na rosyjskich cd kupiłem Kipelova z grubą książeczką i to za 25 złM@ti pisze:Musimy!!! :rocxMetalophil pisze:tak czy siak gdzieś w necie to dostaniemy,![]()
O właśnie, moskiewskie wersje to perełki. Wiesz może czy są jakieś polskie sklepy internetowe z moskiewskimi wydaniami? Bo ja mam płyty tylko z wkładkami, nawet jak Kreszczenie... kupowałem to normalna wersja tylko z wkładką była.Metalophil pisze:a jak nie to zgadamy się z kimś z forum.mastersland.com i na za dolary prześle orginalne wersje moskiewskie
A jak ja wysłałem maila do nich z zapytaniem czy wogóle mają Kipelova to napisali że nie mają, po pewnym czasie znów się spytałem i napisali że mają ale bez książeczki, z samą wkładką. Przejechałem się do tego sklepu i wogóle na składzie nie mięli.Metalophil pisze:no ja właśnie na rosyjskich cd kupiłem Kipelova z grubą książeczką i to za 25 zł
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

czesc wiem ze nie ten dzial ale to tak tylko przy okazji 
chce kos kupic plyty ARII ?
plyty cd:
"Крещение огнём" (2003)
"Ночь короче дня"(1995)
"Кровь за кровь"(1991)
"Игра с огнём"(1989)
"Герой асфальта"(1987)
"С кем ты?"(1986)
plyty dvd:
"Живой огонь"(2004) (pirat chyba bo kilka koncertow na tej plycie jest np. solowy koncert starego wokalisty arii po opuszczeniu zespolu)
"Сделано в России"(1998) (oryginal, wydanie w zajebistym plasikowym pudelku)
ok wrzucam foty
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 1C62BC07EA
zdjecia lepsze na maila. cena do uzgodnienia. Pzdr
zainteresonych prosze o kontakt na maila: maciuuus@wp.pl
oczywiscie wszystkie plyty oprocz jednego dvd
maja hologramy
chce kos kupic plyty ARII ?
plyty cd:
"Крещение огнём" (2003)
"Ночь короче дня"(1995)
"Кровь за кровь"(1991)
"Игра с огнём"(1989)
"Герой асфальта"(1987)
"С кем ты?"(1986)
plyty dvd:
"Живой огонь"(2004) (pirat chyba bo kilka koncertow na tej plycie jest np. solowy koncert starego wokalisty arii po opuszczeniu zespolu)
"Сделано в России"(1998) (oryginal, wydanie w zajebistym plasikowym pudelku)
ok wrzucam foty
http://www.yousendit.com/transfer.php?a ... 1C62BC07EA
zdjecia lepsze na maila. cena do uzgodnienia. Pzdr
zainteresonych prosze o kontakt na maila: maciuuus@wp.pl
oczywiscie wszystkie plyty oprocz jednego dvd