Co sądzisz o "The Reincarnation Of Benjamin Breeg"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Co sądzisz o "The Reincarnation Of Benjamin Breeg"
wyraźmy swoją opinię w formie ankiety 
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Co sądzisz o "The Reincarnation Of Benjamin Breeg"
Według mnie jest ok:)
-
Deleted User 2259
Narazie średnio mi się podoba ale dałem ok
zagłosowałęm tak jak czuję po tych 10 przedłuchaniach.
Powiem 28 sierpnia 
Ale ankieta pyta co sądzisz o kawałku, a nie o całej płycie.
Ja wybieram opcję 2.
Ja wybieram opcję 2.
- dostoevsky
- -#Assassin

Tak jest! :beerArtur pisze:Powiem 28 sierpnia
ciężko wyrazić opinię po jednym kawałku jeśli nie ma się porównania z całością....dałem ok , bo obecnie ocena tego kawałka oscyluje u mnie w okolicach 6,5 / 10 co jednak jest powyżej połowy 
Myślisz, że to jest taka ściema, a na albumie będzie zupełnie co innego?Artur pisze:Powiem 28 sierpnia
A do ankiety mozna by dodać z 2 inne opcje, nigdy nie lubiłem ankiet typu tak czy nie.
DobrePiwowarus pisze:Myślisz, że to jest taka ściema, a na albumie będzie zupełnie co innego?
A tak serio to chcę usłyszeć jak się wpasowuje w płytę, bo inaczej się słucha takiego "jedynaka" a inaczej jeśli jest on jedną z części składownych pełnej całości. A zresztą wolę to ocenić na chłodno, czyli za jakiś czas
No i właśnie to wyjaśniłem.herki pisze:Ale ankieta pyta co sądzisz o kawałku, a nie o całej płycie.
Opcja 2,ale powinno być coś po środku np.średniak albo coś takiego,wtedy bym dał to,nie jest do dupy napewno,ale tymbardziej nie jest ok,właśnie to taki średniak i takiej opcji w ankiecie mi brakuje.
- Metalophil
- -#Moonchild

a ja właśnie celowo nie dałem opcji "pośredniej" - żeby wynik ankiety był jaśniejszy i dobitniejszyNomad pisze:Opcja 2,ale powinno być coś po środku np.średniak albo coś takiego,wtedy bym dał to,nie jest do dupy napewno,ale tymbardziej nie jest ok,właśnie to taki średniak i takiej opcji w ankiecie mi brakuje.
jak dla mnie opcja pomiędzy czyli "średniak" ale wpisuje się w całość twórczości. nie jest to cos odkrywczego, nawet sie tego nie spodziewałem.
dołóż do ankiety jeszcze jedną opcję.
- Metalophil
- -#Moonchild

spójrz post wyżej, a jeśli jesteś niezdecydowany - to nie głosuj. stanie w (roz)kroku nie zawsze jest pożądaneadam IM pisze:jak dla mnie opcja pomiędzy czyli "średniak" ale wpisuje się w całość twórczości. nie jest to cos odkrywczego, nawet sie tego nie spodziewałem.
Nie jest takie zle, dalem opcje nr 1. Zobaczymy jak utwor bedzie sie prezentowal na tle calej plyty. Glowny riff przypomina mi troche Stranger in A Strange Land, poczatek jak na Face In The Sand a dalej jakby Factor X.
Jak dla mnie OK. Pierwsze co mi przyszło na myśl to X Factor. Potem płyta Fear of the Dark i utwór Fera is the Key. Trochę mi to też Powerslave zaleciało. Taki klimacik podobny.
Killing is my business... and business is good!
a mozecie mi powiedziec gdzie przesluchac ten kawalek??
PS.
PS.
duzo tego cytowaniaMetalophil pisze:nikt ci nie każe głosować, a tym bardziej robić w stosunku do mnie "wycieczek osobistych" - nie zrewanżuję ci się, bo nie mam w zwyczaju zniżać się do poziomu osób mnie obrażającychzygfryd pisze:Tylko w ten sposób coś komuś narzucasz i ten ktoś głosuje wbrew temu co sądzi. Zatem wynik jest gówno a nie dobitniejszy.Metalophil pisze: a ja właśnie celowo nie dałem opcji "pośredniej" - żeby wynik ankiety był jaśniejszy i dobitniejszy
Fanatyków na tym forum jest ostatnio więcej niż zwykle, dzięki którym później radośnie będziesz mógł pierdzieć o tym, że jednak utwór jest genialny, a reszta dziadostwa się nie zna i czepia się. Chyba, ze taki twój cel - nie mam pytań w takim razie.
Ostatnio zmieniony pn lip 17, 2006 1:20 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.
już nie mam tu najwięcej postów

Opcja nr 2 niestety.
Początek Face się powoli rozkręca, brak wokalu, potem uderzenie na 2 stopki....i dopiero (miażdżący) wokal.
Skojarzenie z Virusem jest chyba najbardziej trafne. Ale zresztą po co szukac porównań
OMG, gdzie Ty tam Face słyszysz?Razi3l pisze:poczatek jak na Face In The Sand
Skojarzenie z Virusem jest chyba najbardziej trafne. Ale zresztą po co szukac porównań
faje super extra..alegdzie to przesluchac do jasnej ciasnej?? bo tez chce zaglosowac
!!!!!!!!!!!!!!!
już nie mam tu najwięcej postów

http://www.ironmaiden.comfaje super extra..alegdzie to przesluchac do jasnej ciasnej?? bo tez chce zaglosowac Laughing !!!!!!!!!!!!!!!