13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR

Post autor: she-wolf »

dajcie misie set kreatora plz.
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Fotki z czwartkowych koncertow:

http://www.musicphoto.cz/index.php?id=23&hk=060713

Duzo malo ciekawych fotek, ale mozna wygrzebac kilka lepszych - np tych z koncertu Leave's eyes:
http://mmaxx.rajce.net/Masters_Of_Rock_2006/

Kea pisze:dajcie misie set kreatora plz.
Dalej napierdzielaja +/- to samo co np na Mysticu 2005
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Lucy »

Fociami pobawię się jutro, bo jestem śpiąca.

Może mi się sześcioośmiościan przyśni. Albo cokolwiek, co nie jest Weikim.
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

iron84 pisze:
Kea pisze:dajcie misie set kreatora plz.
Dalej napierdzielaja +/- to samo co np na Mysticu 2005
a dali flag of hate i riot of violence?
malldor
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: malldor »

najlepiej wypadli:
Gamma Ray; Edguy; Rage i Kreator
publicznosc czeska jak zwykle do kotleta nadajaca sie tylko i wylacznie na oktober fest,,,
zgraja mlodych chlopoczkow z Polski duzo gadajacych i nic poza tym,,nedza
pozdrawiam (:
RBS
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: RBS »

"You hungarian sons of the bitch!!! You always behave as pigs and total assholes at the fests, so JUST DO NOT COME AT CZECH M.O.R ANY MORE!!! THE SAME FOR POLISH MOTHERFUCKERS!!! FUCK YOU!!!
Thanks for an attention!"

"kdo podle me tam delal nejvetsi bordel,byli nevychovani,omezeni, zasrani Polaci.Je to banda kryplu!!!"

"dalsia vec co sa mi nepacila boli poliaci ktori sa spravali ako total hovada - clovek sa ide zabavit na fest a nie hladat prilezitost ako sa porvat... v nedelu sa napr. stalo ze skupina poliakov sa laktami predrala dopredu a mlatila ludi hlava nehlava. a ochrankari sa len prizerali... tak to uz teda nie! prosim teda do buducna dajte si zalezat na bezpecnosti na festivale aby sa o tom nielen rozpravalo ze tam bude ochranka ale aj aby svoju pracu vykonavali... "

Widać nie podobało im się co robiliśmy :) Straaaszne ;]
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Czesi to jest chory naród zaorac ich :P ]
Jak dla mnie najlepsze koncerty dały
Helloween
Edguy
Kreator
Ostatnio zmieniony wt lip 18, 2006 9:58 am przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 1 raz.
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

A jak wypadł Whitesnake?
Da5id pisze:W Czeladzi od zawsze nie było, nie ma, i nie będzie dworca! :roll:
O rotfl :lol:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

metal pisze:A jak wypadł Whitesnake?
To był jeden z najlepszych koncertów. Naprawde był to pocisk enegrii, ludzi się bawili świetnie. No nie da się tego bardziej opisac, tam trzeba po prostu być :wink:

@ To był jeden z najlepszych weekednów w moim, i myślę, że również w Waszym życiu, bo naprawde, to co się działo u Pwpików to przechodzi ludzkie pojęcie :lol: Kto nas tam wpuścił w ogóle ? :lol:

Czechy to jest bardzo specyficzny kraj. U nich tylko POZOR i ZAORAĆ.

P.S. Mam wszystkie autografy Kreatora jako jeden z ostatnich :mrgreen:
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

Fear pisze:To był jeden z najlepszych koncertów. Naprawde był to pocisk enegrii, ludzi się bawili świetnie. No nie da się tego bardziej opisac, tam trzeba po prostu być
I tego Wam wlasnie zazdroszcze, bo oglądałem DVD Live in the Still of the Night. Wiem co Reb i Dough wyczyniają na wiosłach. :roll:
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Ja niestety nie moglem pojechac, czego bardzo zaluje:(

Co do zachowania na koncercie, to idiotyzmem jest wyzywanie Czechow od "chorych narodow" itd, dlatego ze nie zachowuja sie jak bydlo na koncercie. Kazdy bawi sie jak lubi, najwazniejsze zeby nie psul zabawy innym. Zalosne jest stawianie sprawy w stylu "my Polaczki pokazamy im jak sie nalezy bawic - czyli zrobimy borute". No ale coz, stereotypy narodowe widac maja sie dobrze;).
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

IgorW pisze:Kazdy bawi sie jak lubi, najwazniejsze zeby nie psul zabawy innym. Zalosne jest stawianie sprawy w stylu "my Polaczki pokazamy im jak sie nalezy bawic - czyli zrobimy borute"
:beer :beer :beer
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

Kea pisze:a dali flag of hate i riot of violence?
Flag of hate bylo, Riot of violence...hmmm....mam juz skleroze wiec poki co nie odpowiem Ci na to pytanie :roll:
IgorW pisze: Zalosne jest stawianie sprawy w stylu "my Polaczki pokazamy im jak sie nalezy bawic - czyli zrobimy borute".
...to nie tak...czasem "nie mozna bylo" poskakac czy pomachac glowa, bo te durne kiepy od razu sie pluly. Pchanie sie do przodu jak poje** mimo, ze nie ma totalnie juz miejsca jest troche przykrym zjawiskiem, ale czemu ma ktos komus zabraniac zrobienie fajnego mlynka.
(i nie mam tu na mysli chorych umyslowo kinder metali, ktorych pogo polega na wymachiwaniu lokciem jak najblizej mojej glowy tylko po to zeby mnie w koncu trafic, bo takich traktuje z nalezytym im brakiem szacunku)
To jest metal, a nie zadna pieprzona opera :twisted: , jak ktos chce sobie postac i popatrzec to niech zdupcza do tylu i mordeczka w kubel.

I teraz UWAGA !!!! Szczytem wszystkiego bylo sytuacja przed Metal Church. Stalem z Eve blisko sceny tak +/- w 4 rzedzie. Przed nami staly dwie Czeszki czy temu podobne stworzenia. Nagle z jedna z nich po prostu sobie idzie gdzies do tylu. Eve robi (kulturalnie i bez przepychania) krok do przodu jej miejsce, a nagle ta druga mowi do niej, ze to miejsce jest ZAJETE, bo tamta za chwile WROCI :roll: WTF ?????? eeeeeeeyyyyyyyyyy myslalem, ze pierd*** tam na suty, przez kilka minut poprostu ze smiechu nie wyrabialem. Czesi wydawali mi sie porzadnym narodem w dodatku potrafia zrobic tanio przecudowany festiwal, ale to co czasem wyczyniaja jest po prostu smieszne/zalosne i to tak bardzo, ze duzo w moich oczach stracili.

Jeszcze jedna sprawa, o ktorej juz na oficjalnym forum wspominano...czy oni do pani negocjowalnego afektu jedzy nie moga sie nauczyc 2 slow po angielsku ???? Robia miedzynarodowy festiwal o ktorym zaczyna byc naprawde glosno a na terenie festiwalu w w sklepikach/barach czy chocby na stacji kolejowej nie mozna sie dogadac po angielsku,niemiecku,francusku...po zadnemu. Oni nawet momentami nie rozumieja, albo nie chca zrozumiec naszej gadki...zenada :twisted:
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

iron84 pisze:Stalem z Eve blisko sceny tak +/- w 4 rzedzie.
Trzecim :P te dwa pozory stały w drugim, do czasu :)

Jeśli chodzi o moje wrażenia to dla mnie mistrzostwem był po przemyśleniu Helloween (w ogóle Kraków przy tym to nic) i Metal Church, tylko że oczywiście czesi to znają i lubią zespoły pokroju Sonata Arctica, a jak coś mocniejszego to oni się boją. To bylo śmieszne, jak bez wysikłu byliśmy w 2 rzędzie. W każdym razie ja do tej pory jeszcze mam problem z głosem, ale bawiłam się przednio. Sześciogodzinne maratony to jest coś :).
Edguy podobał mi się bardziej w zeszłym roku, bo teraz przesadzili z nieswoimi utworami, tego bylo za dużo, Star Wars, Trooper, Smoke on the water i nie wiem co jeszcze. Mają wystarczająćo swoich i nie zagrali Out Of Control :evil:. No i teraz też nic nie widziałam, a nie lubię nic nie widzieć, chociaż i tak klasowo wypadli. Tobi jest znakomitym frontmanem, świetny kontakt z publiką i wymiotne żarciki :). Chociaż rok temu troche bardziej podobało mi się jak się ruszał.
Gamma Ray to klasa sama w sobie, Hansen to moja mała miłość, tylko trochę przy scenie nie wyrobiłam, bo nawet w przerwie był taki młyn, że nie wytrzymałam i się cofnęłam. Cóż, czasem ciężka sprawa dla kobiet, ale w 10tym rzędzie też jest przednia zabawa :).
Niewymownie cieszę się jeszcze z Evergrey'a, nie myślalam, że aż tak mi się spodobają.
A Rage to było też przeżycie :). Prześwietny showman - Mike Terrana dał takiego czadu że mucha nie siada, ten koleś jest zdrowo kopnięty :D. No i rzucił pałęczkę, którą złapałam 8) 8) 8), więc moja radość jest większa jeszcze :)
A Whitesnake dał takiego kopa, że też. W domu ich nie słucham, ale na koncercie to można było się świetnie pobawić, Slide It In zmiata wszystko.
Masterplan mnie się tam nie podobał, wg mnie to nie jest muzyka na koncerty, ja Jorna nie słyszałam, pozatym koleś nie ma prezencji, okropny.

Bawiłam się świetnie i pozdrawiam Edytę ;)
RBS pisze:(zagrali Helloween Very HappyVery Happy)
syndrom źle podpisanej mp3? :P

Co do Helloween to kompletnie na kocnert nie nadaje się King, zupełnie mi się nie podobał. Deris, mimo, że aspołeczny (znowu nie pojawił się na podpisywaniu autografów) okazał się być o wiele lepszym frontmanem niz w listopadzie.
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Dobra:

Fotki uploaduję w dwóch zestawach:

1) koncerty i muzycy

2) wygłupy własne.

Filmików na razie nie. Będzie niespodzianka :rocx

Proszę o listę ekipy (do napisów końcowych :twisted: ).
Ostatnio zmieniony wt lip 18, 2006 4:46 pm przez Lucy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

Fear pisze:P.S. Mam wszystkie autografy Kreatora jako jeden z ostatnich
:shock: Osz fak!!! <ślina>

A mógłby ktoś opisać jak na Kreatorze było? :P (tak troszkę dokładniej) :wink:
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Fotki z koncertów (Apo, Ed i Master) oraz z rozdawania autografów!!!

Archiwum do pobrania (jak oczywiście korki się zwolnią...)

http://www.megaupload.com/?d=3AH3PUFJ
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Co do zachowania na koncercie, to idiotyzmem jest wyzywanie Czechow od "chorych narodow" itd, dlatego ze nie zachowuja sie jak bydlo na koncercie.
Oni sa chorzy z innych powodów nie tylko dla tego ze na koncercie mało który z nich ruszy pupe 10 cm w pionie .
Aha no i najlepsze były hordy synów lucyfera . Tam to jest jakas mania na pentagramy i odwrócone krzyze . Wyglada to tak zalosnie , ze az zabawnie :)
EDIT: Wie ktos moze jaki nosił tytuł drugi kawałek z setu Apocalyp(tici) ?
Ostatnio zmieniony wt lip 18, 2006 6:43 pm przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 3 razy.
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

Lucy pisze:Fotki z koncertów (Apo, Ed i Master) oraz z rozdawania autografów!!!

Archiwum do pobrania (jak oczywiście korki się zwolnią...)

http://www.megaupload.com/?d=3AH3PUFJ
już podawałem sposób na korki :P
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... 441#260441
Awatar użytkownika
Lucy
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

ODPOWIEDZ