Pomóż w promocji nowego albumu Iron Maiden!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pomóż w promocji nowego albumu Iron Maiden!!!
nie no, ja ktos chce pomoc, lubi angazowac sie w takie akcje to go ahead, dobrze by bylo tez jesli wszyscy ktorzy tutaj sie tak ostro udzielaja kupia plytke 
-
Davenport
jak tylko będę przy kasie - od razu kupię...
chociaż kusząca bardziej by wydawałaby mi się kaseta
wszak te kosztują nie więcej jak 25pln a płytki ponad 60pln... cóż... 'Dance...' jeszcze na MC było 
ale i tak jak dla mnie wydaje się lekko absurdalnym pomysłem promowanie zespołu, który jest u szczytu sławy... takie akcje miałyby rację bytu ok. 1981
chociaż kusząca bardziej by wydawałaby mi się kaseta
ale i tak jak dla mnie wydaje się lekko absurdalnym pomysłem promowanie zespołu, który jest u szczytu sławy... takie akcje miałyby rację bytu ok. 1981
aTAt666 KRAKÓW/MYŚLENICE / małopolskie
mam jeszcze 2 towarzyszy broni któży chetnie poświecą czas dla promowanie nowego alebumu naszych ulubieńców !!!!
mam jeszcze 2 towarzyszy broni któży chetnie poświecą czas dla promowanie nowego alebumu naszych ulubieńców !!!!
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 10:18 pm przez atat666, łącznie zmieniany 1 raz.
STAY HEAVY MŁODZIEZY
Cześć. Akcja bardzo mi się podoba, chętnie wezmę w niej udział a co najważniejsze mam czas, dużą ochotę oraz jestem wielkim fanem Ironów. Woj. Śląskie / Tarnowskie Góry Co do imprez i koncertów to w dnich 8 -10 września odbędą sie ''Gwarki'' A tam poza tym to mam kilku równie chętynch kumpli. Mieszkam w Kaletach ale do Tarnowskich Gór mam pare kilometrów i wogóle o 1 września będę tam dziennie (szkola)
Chyba rozmawiamy ewentulanie o nastepnych trasach przy ewentualnej dobrej sprzedazy AMOLAD, bo na ta to juz raczej Polska sie nie zalapie?WICKER MAN pisze:Co do koncertu w Polsce to niestety jesli sprzedaz plyt ciagle bedzie u nas spadac to nie jestem optymista... Nawet jesli chodzi o przyszle trasy. Po prostu bedzie wiele wazniejszych rynkow, na ktorych skoncentruje sie zespol.
Mozna watpic w skutecznosc takiej akcji,a le to po co w takim razie rozklejamy plakaty promujace koncerty, skoro zainteresowani i tak przyjda?
Swoja droga ostra dyskusja tu rozgorzala a jak ja napisalem cos innego niz swoje zgloszenie do akcji to dostalem ostrzezenie
-
Davenport
koncert to jedno a nowy album to inna bajka... w promowanie koncertów aż tak wiele się nie pompuje (dowodem tego jest ubiegłoroczny koncert Grave Digger)... ale jeżeli Iron Maiden ma przyjechać do Polski to wszyscy fani o tym wiedzą...Budziol pisze:a le to po co w takim razie rozklejamy plakaty promujace koncerty, skoro zainteresowani i tak przyjda?
EDIT
{
hehe... no zajebiście... komunizm w czystej postaci ten warn... jeden nieprawomyślny i juz ostrzeżenie... taaa...
}
Witam Wszystkich.
I znowu zaczyna się robić typowa dla polaków atmosfera. Przestańmy pier...ić czy warto czy nie wart. Zacznijmy w końcu działać! Jak wyjdzie Nam tak akcja to będzie zaj...cie, jeśli nie to będzie to kolejne doświadczenie.
Ustalmy jakieś konkrety jak działamy.
Pozdrawiam.
W JEDNOŚCI SIŁA.
I znowu zaczyna się robić typowa dla polaków atmosfera. Przestańmy pier...ić czy warto czy nie wart. Zacznijmy w końcu działać! Jak wyjdzie Nam tak akcja to będzie zaj...cie, jeśli nie to będzie to kolejne doświadczenie.
Ustalmy jakieś konkrety jak działamy.
Pozdrawiam.
W JEDNOŚCI SIŁA.
To aj bym ustalił takie kontkrety by ludzie ,przynajmiej w tych większych miastach współpracowali ze sobą, to znaczy spotkali sie np.gdzies w centrum miasta i podzielili sie na jakiejś grupki,bo jak tak będziemy kazdy sobie, to chleba z tego nie będzie.
Fajnie by było,jakby przynajmiej w Wawie ,zrobić coś takiego,żeby Emi zrobiło stoisko na mieście z płytami,gadżetami,koszulkami Maiden i tam by był punkt informacyjny o nowej płycie.
Fajnie by było,jakby przynajmiej w Wawie ,zrobić coś takiego,żeby Emi zrobiło stoisko na mieście z płytami,gadżetami,koszulkami Maiden i tam by był punkt informacyjny o nowej płycie.
yhy
chyba kazdy w tym kraju wie ze dla przecietnego obywatela, tym bardziej studenta 70zeta za plyte to nie jest malo. trzeba troche pokrzepic ludzi w tym wakacyjnym okresie. w koncu chodzi tu o matter of life and death ;D <lol>
jajco, Kraków/małopolskie powinien znaleźć chwilkę czasu po pracy...
Ja się piszę na pomoc. Plakaty, info na stronkach internetowych, ulotki. Co bedzie trzeba i co będę mógł to zrealizuję 
I to jest pomysl! To by moglo wypalic! W Lodzi na Pietrynie ustawic stragan MAIDENowy to jest dopiero promocja! Ale EMI w zyciu na to kasy nie daNomad pisze: Fajnie by było,jakby przynajmiej w Wawie ,zrobić coś takiego,żeby Emi zrobiło stoisko na mieście z płytami,gadżetami,koszulkami Maiden i tam by był punkt informacyjny o nowej płycie.
Takie punkty mogli by zrobić w kazdym większym mieście w Polsce.Budziol pisze:I to jest pomysl! To by moglo wypalic! W Lodzi na Pietrynie ustawic stragan MAIDENowy to jest dopiero promocja! Ale EMI w zyciu na to kasy nie daNomad pisze: Fajnie by było,jakby przynajmiej w Wawie ,zrobić coś takiego,żeby Emi zrobiło stoisko na mieście z płytami,gadżetami,koszulkami Maiden i tam by był punkt informacyjny o nowej płycie.
Pytanie tylko dla jakiego odsetku ludzi chodzących tymi ulicami byłoby to czymś intaresującym, a nie kolejną niepotrzebną rzeczą.Fear pisze:Takie punkty mogli by zrobić w kazdym większym mieście w Polsce.
Zrobienie takiego punktu w każdym większym mieście trochę by kosztowało i jak powiedział przedmówca nie każdy byłby zainteresowany. Lepiej będzie jeżeli każdy z nas wypromuje album tak jak może i zobaczymy jakie będą rezultaty 
dąbrowa górnicza, będzin, sosnowiec, katowice i pobliskie miejscowości możemy obskoczyć jak coś :rocx
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

rss - Zamość/Lubelskie
Mam tylko pytanie, bo nie wyczytałem tego w temacie: czy plakaty i ulotki będa wysyłane, czy mamy je sami drukować?
Mam tylko pytanie, bo nie wyczytałem tego w temacie: czy plakaty i ulotki będa wysyłane, czy mamy je sami drukować?
EvE - Zabrze/śląskie [Zabrze juz duże zaznaczam
]
A do marketingowych mądrali - skoro kupa firm inwestuje w ulotki znaczy, że sprzedaż dóbr i usług im wzrasta. To że przykładowo Wy (marketingowe mądrale) nie oglądacie ulotek to nie znaczy, że każda osoba tak robi (ja jak widzę jakąs po raz pierwszy czytam całą przykładowo, więc dlaczego by nie myśleć po mojemu - skoro ja czytam to inni pewnie też?). Poza tym takich ulotek nie daję się różowym pannom w szpilach i miniówie, w 7mio kolorowymi włosami w towarzystwie napakowanego dresa, tylko osobie, którą można z pozoru ocenić jako potencjalnego nabywcę. Wiadomo, że nie każda osoba kupi, ale ludzka psychika działa w zaskakujący sposób, dlatego np. jest tyle reklam w TV, bo zostają w podświadomości i manipulują psychiką. Ulotki wydaje mi się, działąją na podobnej zasadzie, chociaż w pełni świadomi tego nie jesteśmy.
Aha i nie pierdzcie, że jak ktoś sie interesuje i ma płytę kupić to kupi, bo nie zawsze tak jest, a wy jak zwykle obrzydliwie generalizujecie. Wasze przypuszczenia nie koniecznie są prawdą, chociaż nie wykluczone, że tak moze być. I jeśli ktoś chce się bawić w tą "dziecinadę" jak ktoś to chyba nazwał, niech się bawi. Jak to ma pomóc to jak najbardziej. Nie rozumiem w ogóle krytyki z waszej strony. Nie podoba wam się, nie wierzycie, że pomoże to dlaczego nie chcecie (w większości) aby inni to robili i uporczywie krytykujecie? Wam włosy z łba nie spadną, więc troche przyluzujcie.
Tyle z mojej strony
.
A do marketingowych mądrali - skoro kupa firm inwestuje w ulotki znaczy, że sprzedaż dóbr i usług im wzrasta. To że przykładowo Wy (marketingowe mądrale) nie oglądacie ulotek to nie znaczy, że każda osoba tak robi (ja jak widzę jakąs po raz pierwszy czytam całą przykładowo, więc dlaczego by nie myśleć po mojemu - skoro ja czytam to inni pewnie też?). Poza tym takich ulotek nie daję się różowym pannom w szpilach i miniówie, w 7mio kolorowymi włosami w towarzystwie napakowanego dresa, tylko osobie, którą można z pozoru ocenić jako potencjalnego nabywcę. Wiadomo, że nie każda osoba kupi, ale ludzka psychika działa w zaskakujący sposób, dlatego np. jest tyle reklam w TV, bo zostają w podświadomości i manipulują psychiką. Ulotki wydaje mi się, działąją na podobnej zasadzie, chociaż w pełni świadomi tego nie jesteśmy.
Aha i nie pierdzcie, że jak ktoś sie interesuje i ma płytę kupić to kupi, bo nie zawsze tak jest, a wy jak zwykle obrzydliwie generalizujecie. Wasze przypuszczenia nie koniecznie są prawdą, chociaż nie wykluczone, że tak moze być. I jeśli ktoś chce się bawić w tą "dziecinadę" jak ktoś to chyba nazwał, niech się bawi. Jak to ma pomóc to jak najbardziej. Nie rozumiem w ogóle krytyki z waszej strony. Nie podoba wam się, nie wierzycie, że pomoże to dlaczego nie chcecie (w większości) aby inni to robili i uporczywie krytykujecie? Wam włosy z łba nie spadną, więc troche przyluzujcie.
Tyle z mojej strony
Tu sie akurat zgadzam, bo wkurza mnie jak każdy tylko narzeka a sam nic pozytecznego zrobić nie potrafi. Przecież nie można od razu założyć, że nikt płyty nie kupi, a plakaty i ulotki nic nie dadzą. Zdaje sobie sprawe, że dzięki tej promocji nie sprzeda sie ogromnej ilości nowego albumu, ale napewno przyniesie ona więcej korzyści niż gdyby jej nie było, więc co mamy do stracenia
Właśnie nic, ale widzisz. Czy my po prsotu jesteśmy takim narodem, że chcemy, ale jak juz coś można zrobić to nam się odechciewa? No ale... nie ma co tej dyskusji kontynuować.paniron pisze:więc co mamy do stracenia