13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
No dobra, to ten Tobi, Co Ma Ogolone Pachy.
-
El Dorado
hmmmmmmmmmmm.. skąd wiesz czy ja nie mam??Pozor#7 pisze:Tobi, Co Ma Ogolone Pachy.
no dobra.. nie ja
No, wreszcie się przyznał 
Głupie "otworki" znowu zajęteale tak czy siak, panie i panowie:
http://www.megaupload.com/?d=TSI7XTXD
Film
Film
Można to wrzucić na jakis ludzki up load np. yousend it. Na megaupload mam limity od wczoraj i nic się nie zmieniaPozor#7 pisze:No, wreszcie się przyznał
Film
No spróbuję na yousendit, chociaż ostatnio zamulał. I on jest chyba na 7 dni tylko 
A mogę na Google Video?
A mogę na Google Video?
Ostatnio zmieniony śr lip 19, 2006 12:22 pm przez Lucy, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki wielkie
No jakoś tak 7 dni, 100 dni albo 14 dni. Nie pamiętam dokładnie, ale lepiej sobie ściągnąc teraz z tego yousendit bez żadnych ograniczeń limitowych niż czekac az się MOŻE za jakiś czas zwolni kolekja na megaupload
No jakoś tak 7 dni, 100 dni albo 14 dni. Nie pamiętam dokładnie, ale lepiej sobie ściągnąc teraz z tego yousendit bez żadnych ograniczeń limitowych niż czekac az się MOŻE za jakiś czas zwolni kolekja na megaupload
Przecież napisał, że on nic takiego nie mówił.Lucy pisze:No dobra, to ten Tobi, Co Ma Ogolone Pachy.
Dzięki za filmik, obejrzę jak wrócę z pracy - tutaj nic mi nie działa. :lol
Ok. Dzięki wielkie Lucy'no :beer
Dobra, 7 dni, link w podpisie 
Yeah
Na Kreatora nia załapałem się, bo nasza bryczka zepsuła się w Ostrawie i tam czekaliśmy na pomoc (wielkie dzięki dla Grześka
).
Dotarliśmy na końcówkę The Gathering. Pod sceną ze 3 kawałki i było ok.
Whitesnake, to rozstawianie namiotów.
Masterplan - mogło być nieźle, ale było za głośno i robił się niezły bigos. Pod sceną łomot i przy trybunie też tak samo. Szkoda.
Charon - niby fajne granie, ale po kilku kawałkach zrobiło się nudnawo. Zbyt monotonne granie.
Leaves‘ Eyes - z dużej odległości i na siedząco. Z piwem i w miłym towarzystwie
Dzięki temu nie zasnąłem
Crucified Barbara - praktycznie przy barierce. Krótko mówiąc - było na tyle ciekawie, że czas szybko zleciał
Evergrey - barierka i dosyć ciekawy występ. Generalnie to nie moja muza, ale było lepiej niż na Metalmanii.
Gamma Ray - barierka i niezły ogień. Całkiem niezła setlista, dużo radości na scenie. Hansen - rewelacja
Helloween - wciąż przy barierce i straszne nudy
Marna setlista, marne zachowanie Derisa. Koleś jest kiepskim frontmanem. Wyświechtane gadki i zachowania. Nuda. Jedyny plus, to "Halloween", bo strasznie lubię ten kawałek.
Hello Ray - jak dla mnie cudo
Szkoda, że Hansen czegoś nie zaśpiewał. Dużo zabawy na scenie i ogólnie loozik
W prezencie dostaję kostkę od Henjo :rocx 
Rage - zmęczenie wygrywa i odszedłem od barierki. Byłoby genialnie, gdyby nie cała suita z nowej płyty. Troszkę mnie to znudziło pod koniec. Ale i tak jeden z lepszych koncertów na Masters of Czech (
).
Metal Church - szkoda, że grali za dnia. Świetny występ, świetna setlista. Ogień i moc. Jak dla mnie to rewelacja. Znacznie lepiej niż na Wacken.
Riverside - po dwóch kawałkach wycofałem się z pod barierki. Strasznie nudno było
pomachałem chwilę biało-czerwoną flagą z napisem Wrocław i poszedłem po piwo. Później z daleka oglądałem i słuchałem jednym uchem.
Edguy - świetne show, ale setlista dosyć marna. Za dużo "piosenek". Sammet daje radę
Apocalyptica - całkiem fajnie. Lepiej niż na Wacken. Ogólnie na plus.
Dla mnie najlepsze koncerty to: Rage, Gamma Ray i Metal Church.
Niezłe: Edguy, Evergrey, Apocalyptica, Crucified Barbara
Przeciętne: Charon, Helloween.
Szkoda, że nie widziałem Kreatora, no ale nie ma co stękać. Ważne, że dotarliśmy do Vizovic
Generalnie nie wiem który festiwal bardziej mi się podobał
ten, czy zeszłoroczny. Wiem za to, że za rok też będę w Vizovicach 
Pozdrowienia dla: Karolina & Krzysiek ("Metal Heart"
), Bogusia i Maciek, Grześki dwa i Marcin, Stratovaria, Black Demon, Gil-galad, Kufir, Keeper, Mały (wielkie dzięki z transport do Wro. :beer ), Ruda, Szalony Gronostay, Da5id... a jak kogoś zapomniałem, to dopiszę 
Na Kreatora nia załapałem się, bo nasza bryczka zepsuła się w Ostrawie i tam czekaliśmy na pomoc (wielkie dzięki dla Grześka
Dotarliśmy na końcówkę The Gathering. Pod sceną ze 3 kawałki i było ok.
Whitesnake, to rozstawianie namiotów.
Masterplan - mogło być nieźle, ale było za głośno i robił się niezły bigos. Pod sceną łomot i przy trybunie też tak samo. Szkoda.
Charon - niby fajne granie, ale po kilku kawałkach zrobiło się nudnawo. Zbyt monotonne granie.
Leaves‘ Eyes - z dużej odległości i na siedząco. Z piwem i w miłym towarzystwie
Crucified Barbara - praktycznie przy barierce. Krótko mówiąc - było na tyle ciekawie, że czas szybko zleciał
Evergrey - barierka i dosyć ciekawy występ. Generalnie to nie moja muza, ale było lepiej niż na Metalmanii.
Gamma Ray - barierka i niezły ogień. Całkiem niezła setlista, dużo radości na scenie. Hansen - rewelacja
Helloween - wciąż przy barierce i straszne nudy
Hello Ray - jak dla mnie cudo
Rage - zmęczenie wygrywa i odszedłem od barierki. Byłoby genialnie, gdyby nie cała suita z nowej płyty. Troszkę mnie to znudziło pod koniec. Ale i tak jeden z lepszych koncertów na Masters of Czech (
Metal Church - szkoda, że grali za dnia. Świetny występ, świetna setlista. Ogień i moc. Jak dla mnie to rewelacja. Znacznie lepiej niż na Wacken.
Riverside - po dwóch kawałkach wycofałem się z pod barierki. Strasznie nudno było
Edguy - świetne show, ale setlista dosyć marna. Za dużo "piosenek". Sammet daje radę
Apocalyptica - całkiem fajnie. Lepiej niż na Wacken. Ogólnie na plus.
Dla mnie najlepsze koncerty to: Rage, Gamma Ray i Metal Church.
Niezłe: Edguy, Evergrey, Apocalyptica, Crucified Barbara
Przeciętne: Charon, Helloween.
Szkoda, że nie widziałem Kreatora, no ale nie ma co stękać. Ważne, że dotarliśmy do Vizovic
Generalnie nie wiem który festiwal bardziej mi się podobał
Pozdrowienia dla: Karolina & Krzysiek ("Metal Heart"
www.MetalSide.pl
oo to wracąłeś z nami ;]
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
gumbyy pisze:Metal Church - szkoda, że grali za dnia. Świetny występ, świetna setlista. Ogień i moc. Jak dla mnie to rewelacja. Znacznie lepiej niż na Wacken.
Prawda, że Moc i Ogień? Też ich kochasz Gdyby grali w ogóle 1h 15 min i np zamiast Masterplan to bbyłby to pewnie koncert dnia jak nie jeden z koncertów festiwalu.
czy mógłby ktoś wrzucić seta Helloween z MOR?:)
ale chronologicznie albumami a nie na koncercie:
A tale That wasn't right
Future world
Halloween
Eagle Fly Free
Dr. Stein
I want Out
Power
Mr. Torture
If I Could fly
Hell Was Made In Heaven
King
Mrs. God
A tale That wasn't right
Future world
Halloween
Eagle Fly Free
Dr. Stein
I want Out
Power
Mr. Torture
If I Could fly
Hell Was Made In Heaven
King
Mrs. God
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 10:13 am przez iEvE, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki
i jak wyszedł chłopcom Halloween? bije sie w piers ze mnie tam nie było ;/
Mnie się bardzo podobał niż Kiper w Krk
.
Ale taki King to w ogóle akoncertowy jest, nie brzmiał, nie porywał, w ogóle był nie.
A co do innych Kiskowych utworów nie będzie sie wypowiadać, bo przeżywałam koncert, że aż miło i chyba nie umiem ocenić Andiego. Mnie się podobało tak bardzo, że bardziej się nie da (porównywalnie chyba do Metal Church, chociaż Hello nawet bardziej).
Ale taki King to w ogóle akoncertowy jest, nie brzmiał, nie porywał, w ogóle był nie.
A co do innych Kiskowych utworów nie będzie sie wypowiadać, bo przeżywałam koncert, że aż miło i chyba nie umiem ocenić Andiego. Mnie się podobało tak bardzo, że bardziej się nie da (porównywalnie chyba do Metal Church, chociaż Hello nawet bardziej).
no w końcu Halloween to jest swego rodzaju legenda
ale miejmy nadzieje ze jeszcze kiedys będzie okazja żeby usłyszeć te kawałki na żywo na ziemi ojczystej
ale miejmy nadzieje ze jeszcze kiedys będzie okazja żeby usłyszeć te kawałki na żywo na ziemi ojczystej
Chciałam wszystkim podziękować za super zabawę.
Pozdro dla całej ekipy i do zobaczenia na kolejnych koncertach!
Pozdro dla całej ekipy i do zobaczenia na kolejnych koncertach!
Zapomniałaś o "I want out"EvE pisze:ale chronologicznie albumami a nie na koncercie:
A tale That wasn't right
Future world
Halloween
Eagle Fly Free
Dr. Stein
Power
Mr. Torture
If I Could fly
Hell Was Made In Heaven
King
Mrs. God