Aż kusi, nie?Artur pisze:Heh, ja tylko czekałem, aż ktoś, komu nowy numer się nie podoba wpisze go tutaj jako jedną z największych wpadek Ironów![]()
Wpadki Ironów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: Wpadki Ironów
Moze nie jest to az tak duza wpadka i nie zasluguje narazie na zbyt duza krytyke. Natomiast jako wpadke mozna zaliczyc smialo DANCE OF DEATH
-
Filik10
- -#Clairvoyant

W sensie utwór czy album?Qba666 pisze:Natomiast jako wpadke mozna zaliczyc smialo DANCE OF DEATH
-
Deleted User 1499
No juz nie przesadzaj.Mi tam sie podoba i nie widze na nim slabych kompozycji nawet Wildest Dreams , choc ten troche odtsaje, to i tak jest dobry na koncert.Qba666 pisze:Natomiast jako wpadke mozna zaliczyc smialo DANCE OF DEATH
W sensie albumu z wyjatkiem utworu 3, 4 i moze 11 :beer 
Pewnie tak, ale mnie akurat nie, bo tak nie uważamGrzedi pisze:Aż kusi, nie?
Niektórych kusi, ale to nie jest odpowiedni temat. Abstract zaznaczył że chodzi o wpadki podczas koncertów.
- dostoevsky
- -#Assassin

Mnie też nie kusi
Ale przy okazji dyskusji o "BB" ten temat też był odwiedzany, więc sądziłem, że ktoś się zdecyduje na takiego posta w tym miejscu 
EOT
EOT
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

niezła wpadka była w samych początkach zespołu, kiedy na koncertach co chwilę coś wybuchało, eddie toczył pianę itp. Jeden z wybuchów był za silny i stopił spodnie Steve'a.
Musiał je potem odrywać z nóg... razem z włosami
źródło: Książka Run To The Hills, wyd 3
-
Deleted User 1499
O fakt ze efekty pirotechniczne mialy wiele wpadek.rss pisze:niezła wpadka była w samych początkach zespołu, kiedy na koncertach co chwilę coś wybuchało, eddie toczył pianę itp. Jeden z wybuchów był za silny i stopił spodnie Steve'a.Musiał je potem odrywać z nóg... razem z włosami
![]()
Pamietam tez wpadke kiedy to aresztowano Paula za posiadanie noza tuz przed wystepem , i Steve musial go zastepowac.Jestem bardzo ciekaw jak mu poszlo.
Z ktorego rocznika jestes ze pamietasz? :beer 
Ahahaha
Ale sie uśmiałem. Oglądałem właśnie DVD Madryt`99 (nagranie z publiczności). Dobra akcja, którą Mayer też opisał na swojej stronie. Pod koniec swojego sola w Hallowed Be Thy Name Janick zdejmuje gitarę, bo miał z nią jakieś problemy (przerywała, słychać solówkę dopiero od połowy) i biegnie do technicznego bo drugą. W tym czasie Bruce podnosi tamtą z podłogi, robi zamach i rzuca ją technicznemu, ale pasek o coś zaczepił i gitara upada na gryf, roztrzaskuje się. Janick nieźle się wkurzył i patrzy na Bruce`a jakby mu chciał zaraz przywalić 
Ostatnio zmieniony czw lip 20, 2006 2:58 pm przez Hallowed, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

Ma ktoś ten urywek? Ewentualnie mógłby udostępnić? 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Przydałoby się, zwłaszcza cciałbym zobaczyć tą mine Janicka
.
A istnieje jakiś splitter, który wycina bezpośrednio z DVD ? Jeśli się tak i jeśli ktoś zna taki program, to mogę to wyciąć i udostępnić. Bo inaczej musiałbym rippować DVD do mpega lub avi i potem wyciąć, a samo rippowanie gdzieś ze 2 godziny by potrwało 
http://www.youtube.com/watch?v=4uAe2p5R ... rch=janick
to jest super!!!
to jest super!!!
- dostoevsky
- -#Assassin

Znam to, to jest z boota z Nowego Jorku z trasy DOD, urodziny Janka 
Heh, ładnie z partyzanta przywalił.
Eee dla mnie tu nic nie ma związanego z partyzantem. No chyba, że mówisz o innym partyzancie.M@ti pisze:Heh, ładnie z partyzanta przywalił.