Oby nie.miki pisze:na razie to tylko tam plotka
Ale bardziej jestem ciekaw jestem jaki będzie następny album sepultury o ile wogule będzie.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Oby nie.miki pisze:na razie to tylko tam plotka
pewnie będzie. z tym panem na perkusji:Scrash pisze:Ale bardziej jestem ciekaw jestem jaki będzie następny album sepultury o ile wogule będzie.

I nie ma nic w nim o chęci założenia zespołu "Cavalera" ani o chęci powrotu maxa do Sepultury. Wydaje mi sie że wszystko bedzie tak jak zawsze tj. Max zostanie w Soulfly Sepultura wyda pewnie jakiś żałosny krążek a Igor który nie będzie miał co robić zlituje sie i powróci do Sepy....a tutaj dodatkowo jest cały wywiad:
To niezłe ty masz wtyki. Jak sie kiedyś z Maxem zobaczysz to mnei zaproś bo ja też chceznam wywiad. kumple go robili. a co ciekawe motyw taki, że te pierwsze pytania to kolega ze słowacji zadawał i wszyscy na konferencji byli źli, że gada tak wolno i do tego tłumacz musi maxowi to przetwarzać. ciekawostka.

ma lepsze kawałki. warto się zapoznać. mistrzostwo świata :soloScrash pisze:Jak myślicie czy ten zespół ma lepsze kawałki od Sepultury i czy warto sie zapoznać??

Bardziej wole Igorową czy tam Derrickową Sepulture ale ta z Maxem też mi sie podoba (szczególnie trashowe albumy). A im ciężej i ostrzej tym lepiej bo takie granie lubie odkąd słucham metalu dlatego też coraz mniej mi sie podoba IM. A wracając do Soulfly to grają ciężej w porównaniu do Sepultury?? I najwazniejsze czy mają w sobie coś odrobine z Hard core bo jeśli tak to super sie będzie tego słuchało. W niektórych piosenkach Sepultura ma w sobie odrobine HC (np. Who must die czy chociażby Burried words) dlatego bardzo mi sie podoba.miki pisze:no jak lubisz maxową sepulturę to bierz soulfly od razu.
Ale Igor na bębnach gra a nie śpiewa. A jeśli by dzielić historię Sepy na 2 okresy to na ten z Maxem i na ten bez niego, tak mi się wydaje.Scrash pisze:Bardziej wole Igorową czy tam Derrickową
Nie zrozumieliśmy sie. Igorowy okres Sepultury to czas gy rządy sprawował drugi Cavalera czyli okres bez Maxa.M@ti pisze:Ale Igor na bębnach gra a nie śpiewa. A jeśli by dzielić historię Sepy na 2 okresy to na ten z Maxem i na ten bez niego, tak mi się wydaje.Scrash pisze:Bardziej wole Igorową czy tam Derrickową
Aaaa no to inna gadka, było tak od razu.Scrash pisze:Nie zrozumieliśmy sie. Igorowy okres Sepultury to czas gy rządy sprawował drugi Cavalera czyli okres bez Maxa.