Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Nie słucham ich zbytnio ale kocham Diamonds and Rust w ich wykonaniu 
-
iron_priest
- -#Prowler

Bardzo dobry kawełek muzyki
Electric Eye, Hell Patrol, Victim Of Changes, The Rage... i tak cały dzień można pisać
Electric Eye, Hell Patrol, Victim Of Changes, The Rage... i tak cały dzień można pisać
A ktora wersje kochasz akustyczna czy ta na ostro? :beer 
Lubie Halforda ale wkurza mnie że na koncertach nie śpiewa kawałków z Jugulatora czy Demolition a jego wycie w living bad dreams jest żałosne. Bardziej wole jego zdegradowany głos w AOR.
Może niektórych kawałków by nie dał rady zaśpiewać, szczególnie z Jugulatora.Lubie Halforda ale wkurza mnie że na koncertach nie śpiewa kawałków z Jugulatora czy Demolition
No może niektórych nie ale niektóre mógłby zaśpiewać. Większośc fanów jest ciekawa jak by brzmiały kawałki które śpiewał Ripper w wykonaiu Halforda
Gdzieś było napisane że Halford nie przepada za "erą Rippera" i tymi 2 płytami, podobno nie chciał nawet żeby na jakiejś składance znajdowały się kawałki z Jugulatora i Demolition.
no bo może po prostu to kupka taka jest 
Najbardziej prawdopodobne.Albo poprostu Ripper lepiej spiewa i Halfi się boi
No teraz Halford na pewno śpiewa gorzejmetal pisze:
Albo poprostu Ripper lepiej spiewa i Halfi się boi
..a co do tych płyt z ery ripera, to przecież nawet Wy priestowcy na nie narzekacie, po co mają grać coś, co mało kto lubi?
Też sie pod tym dopisze.M@ti pisze:Najbardziej prawdopodobne.Albo poprostu Ripper lepiej spiewa i Halfi się boi
no ale ile lat ma ripper a ile halford... halford w swoim najlepszym okresie powiedzmy... 86 rok (przynajamniej dla mnie) miażdżył rippera nietylko głosem ale i zachowaniem na scenie. bez obrazy ale pan ripper to taka nieudana kopia halforda (bo i nic dobrego nie napisze, a jego zachowanie na scenie...) z tym że wokal ma całkiem niezły 
-
Deleted User 622
ja tam Juga lubię bardzo bardzo. Kilka kawałków z Demolki teżsyzygy pisze: ..a co do tych płyt z ery ripera, to przecież nawet Wy priestowcy na nie narzekacie, po co mają grać coś, co mało kto lubi?
No dobra. To jak ripper jest mierną kopią halforda to ten z wielką swobodą powinien śpiewac jego qwestie na koncertach tylko czemu tego nie robi (halford jakby kto nie kumał). Zresztą tim pokazał co potrafi w końcówce cathedral spires. Nie mam tu zamiru udowadniac kto jest lepszy ale bez przesady z tym subiektywizmem do rippera owensa.hellrider pisze:no ale ile lat ma ripper a ile halford... halford w swoim najlepszym okresie powiedzmy... 86 rok (przynajamniej dla mnie) miażdżył rippera nietylko głosem ale i zachowaniem na scenie. bez obrazy ale pan ripper to taka nieudana kopia halforda (bo i nic dobrego nie napisze, a jego zachowanie na scenie...) z tym że wokal ma całkiem niezły
Ostatnio zmieniony czw lip 27, 2006 9:07 pm przez Scrash, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby teraz tym "całkiem niezłym" wokalem zaśpiewał przy Halfim to by mu gacie spadły z wrażenia.hellrider pisze:z tym że wokal ma całkiem niezły
Jaktam na forum JP?? Nadal taka drętwota jak zawsze??
weźmy halforda jak miał 30 lat i rippera w tym samym wieku, dopiero wtedy postawmy obok siebie i porównajmy.Żeby teraz tym "całkiem niezłym" wokalem zaśpiewał przy Halfim to by mu gacie spadły z wrażenia. Wink
Nie byłoby jakiejś miażdzącej przewagi a ripper ma teraz 38 lat.weźmy halforda jak miał 30 lat i rippera w tym samym wieku, dopiero wtedy postawmy obok siebie i porównajmy.
Może i masz rację, ale ja porównywałem z teraźniejszego punktu widzenia.hellrider pisze:weźmy halforda jak miał 30 lat i rippera w tym samym wieku, dopiero wtedy postawmy obok siebie i porównajmy.
Miażdżącej pewnie nie, ale Halfi by wygrał zakładając sytuację jaką podał Hellrider.Scrash pisze:Nie byłoby jakiejś miażdzącej przewagi a ripper ma teraz 38 lat.