paniron pisze:Jak nie znasz Siekiery to polecam, ostatnio w empiku kupiłem za 4,99
A gdzie to ten empik?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
paniron pisze:Jak nie znasz Siekiery to polecam, ostatnio w empiku kupiłem za 4,99
łupspaniron pisze: co to ma znaczyć ???
Ogatan Szlachetny?Artur pisze:Nie no bo ktoś kto ma taki niby "męski" nick jest dziewczyną teraz ino nie wiem kto

O tego żem nie słyszoł. Kaj to można ściągnąć?Matek pisze:Pink Floyd - The Division Bell
niet. Do jutra może sie ściągnieMatek pisze:nie slyszałeś tej płyty? ???
a bo to trochę inne graniepaniron pisze:Ale troche dziwne że z Floydów nie dałeś The Wall, albo Dark Side.., albo coś jeszcze ale tytułu nie pamiętam
Dark Side jest świetny, ale the Wall jakoś za bardzo słuchać nie mogępaniron pisze:Ale troche dziwne że z Floydów nie dałeś The Wall, albo Dark Side..,
Przecież to cudowna płyta jest. równeż moja ulubiona.Matek pisze:a bo to trochę inne graniepaniron pisze:Ale troche dziwne że z Floydów nie dałeś The Wall, albo Dark Side.., albo coś jeszcze ale tytułu nie pamiętamostatnia płyta floydów. polecam polecam
ba. ale po Tobie się dziwie ze to piszeszCopycat pisze:Przecież to cudowna płyta jest
bo to takie proste granieCopycat pisze:równeż moja ulubiona.
eeee to nie ściągamMatek pisze:żadnych dziwnych dźwięków typu spłukiwanej wody w kiblu, pędzącego trabanta czy zepsutej sokowirówki