Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Prawie wszystkich znam osobiście, więc chyba nie będą robić problemów. 
tez znamMeier(D5) pisze:Prawie wszystkich znam osobiście, więc chyba nie będą robić problemów.
ale po nich mozna sie wszystkiego spodzieac
Michał najlepiej to podanie napisz 
E tam, spokojne towarzystwo.Sim0n pisze:tez znamMeier(D5) pisze:Prawie wszystkich znam osobiście, więc chyba nie będą robić problemów.
ale po nich mozna sie wszystkiego spodzieac
A z Tobą to nawet samolotem leciałem
Coś TyMeier(D5) pisze:Dołącze do waszej ekipy - chyba, że macie coś przeciwko. Wink
BTW: Jak Wy zamówiliście bilety ( i otrzymaliście maila z potwierdzeniem wpłaty kasy ), to przysłali je Wam do domu?
Byłem pewien, że zażądasz pięciu piw.Fear pisze:Coś TyMeier(D5) pisze:Dołącze do waszej ekipy - chyba, że macie coś przeciwko. Wink
BTW: Jak Wy zamówiliście bilety ( i otrzymaliście maila z potwierdzeniem wpłaty kasy ), to przysłali je Wam do domu?
W Wizzair (podobnie jak we wszystkich tanich liniach lotniczych) nie ma żadnych biletów - przy odprawie pokazujesz po prostu kod który dostałeś dokonując rezerwacji (na niektórych lotniskach wystarczy wręcz pokazać tylko paszport) i to wszystko
Wiesz, w Niemczech to będzie inny przeliczniek, więc wyjdzie nieco ponad 5 piwMeier(D5) pisze:Byłem pewien, że zażądasz pięciu piw. Shocked Wink
A to luz. Tylko teraz kwestia żeby nie zgubić nr rezerwacji (Meier(D5) pisze:W Wizzair (podobnie jak we wszystkich tanich liniach lotniczych) nie ma żadnych biletów - przy odprawie pokazujesz po prostu kod który dostałeś dokonując rezerwacji (na niektórych lotniskach wystarczy wręcz pokazać tylko paszport) i to wszystko Smile
Będzie super !
Weźcie flagi, dużo flag.
Ja swoją flagę (która od zeszłego roku jeździ ze mną na każdy koncert za granicę) na pewno będę miał.paniron pisze:Weźcie flagi, dużo flag.
A ja nie wiem co mam robić bo nie mam biletu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wszystko jest zarezarwowane i trzeba czekać na ewentualną rezygnację bądź na to, że ktoś kasy nie dośle. Jestem w stałym kontakcie @ telefonicznym.WICKER MAN pisze:www.shortcut.pl/ironmaiden2006
Jak chcesz kupić bilet na przejazd skontaktuj się ze mną.Borys1978 pisze:Wszystko jest zarezarwowane i trzeba czekać na ewentualną rezygnację bądź na to, że ktoś kasy nie dośle. Jestem w stałym kontakcie @ telefonicznym.WICKER MAN pisze:www.shortcut.pl/ironmaiden2006
Po co mi na przejazd jak ja nie mam biletu na koncert a potrzebne mi są 2Meier(D5) pisze:Jak chcesz kupić bilet na przejazd skontaktuj się ze mną.Borys1978 pisze:Wszystko jest zarezarwowane i trzeba czekać na ewentualną rezygnację bądź na to, że ktoś kasy nie dośle. Jestem w stałym kontakcie @ telefonicznym.WICKER MAN pisze:www.shortcut.pl/ironmaiden2006
Tak przy okazji jeśli już załatwisz bilety to odemnie możesz odkupić drugi przejazd 
Dobra będę pamiętałPiwowarus pisze:Tak przy okazji jeśli już załatwisz bilety to odemnie możesz odkupić drugi przejazd
Znalazłem bilety 2 za 169Euro siedzące w zje....ym miejscu
Martwi mnie bo nie dostalem zadnej informacji od shortcuta odnosnie przejazdu...nie wiecie jak to bedzie wygladac? bedziemy wchodzic po okazaniu dowodu tozsamosci , czy dostaniemy bilety na przejazd ?
Po okazaniu. Pytałem się. Mają liste zrobioną więc spokojnie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Najlepiej przed koncertem jeszcze do nich zadzwonic/wyslac maila i dowiedziec sie czy jestescie na liscie. Zreszta na ogol kilka dni przed wyjazdem wysylaja maila gdzie wszystko jest napisane. 
Koncert juz za 4 miesiace