Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ale super mu to wychodzi.trzeba jeszcze brać pod uwage to że ripper strasznie naśladuje halforda. nie wykreowal niczego nowego.
Dupa tam naśladował czy nie... Posłuchać sobie Heart of a Killer i nie pitolić. Ja tam Owensa słyszę a nie Halforda... a to że w Judasach musiał śpiewać po Halfordowemu to chyba nie dziwne. Szukacie dziury w całym. Facet ma kawał głosu, to z niego korzysta.Z tym to prawda jest. Tak samo było z blazem z tym że on świrował na koncertach zamiast zaśpiewac o oktawe niżej niektóre partie B.D. bo w x factor śpiewał dobrze . Oboje chcieli za wszelką cene być jak ich poprzednicy zamiast wnieść coś nowego od siebie - żałosne. A co do tima to lepiej żeby śpiewał kiepsko ale wniósł coś nowego do staryxh jawałków niż był wiernym klonem halforda. Niepotrzebnei sie starał naśladowac R.H. jak i tak nie przypadł do gustu starym i twardogłowym fanom JP.trzeba jeszcze brać pod uwage to że ripper strasznie naśladuje halforda. nie wykreowal niczego nowego.
dobry film, bardzo dobry, ale troche nazmyślaliczyżby?;) ostatnio nawet o tym był w TV cały, słodki film którego nie oglądałem.
To jakis kawałek Jp (np. z Demolition którego nie znam) czy jakiś album solowy rippera?? A co do jego możliwości to nie podważam jego dobrego głosu tylko nie podoba mi sie kopiowanie innych.Posłuchać sobie Heart of a Killer
. Nie sądze żeby któryś z muzyków kazał mu śpiewac po halfordowemu.Judasach musiał śpiewać po Halfordowemu to chyba nie dziwne
To jego pierwszy album, jeszcze przed przystapieniem do Priest. Spiewal wtedy w Winters Bane.To jakis kawałek Jp (np. z Demolition którego nie znam) czy jakiś album solowy rippera??
A ja sądzę ze wlasnie dlatego go wzieli do kapeli.Nie sądze żeby któryś z muzyków kazał mu śpiewac po halfordowemu.
Another Thing to chyba nawet w soundtracku GTA:VC było...wiesz Judas to jest taki zespół,że pare utworów nic ci nie daje, pewnie słyszałeś Painkiller, Breakin the Law, You ve got Another Think Comin czy inne hity
Dodajmy bardzo fajneAaaaa ,o to te chodziło ,myślałem że ci chodzi czy te utwory koncertowe to single...,nie to są utwory nigdy wcześniej nie publikowane, nagrane w latach '70 i '80.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości