Different World - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Re: Different World - oceny, wrażenia, recenzje!
Rainmaker na początku mi sie niezbyt podobał a DW jest ok :solo pamietam wtedy posty były 50 na 50 a teraz widze ze prawie wszystkim sie podoba 
spalic to ja moge tylko tych co mowia ze ten kawalek jest do kituFilik10 pisze:Wiedziłem, że spalicie mnie na stosie za to.Kroczniok pisze:HeretykFilik10 pisze: nie! O wiele lepszy. jak dla mnie to nawet takiego wyjadacza jak 23:58 pokonuje
btw..faje "cytowanie"
już nie mam tu najwięcej postów

Refren trochęjak z amerykańskich kapel punk rockowych. Ale tutaj nawet pasuje. 
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Przyznam, że jak na razie jestem mile zaskoczony. Wprawdzie "Inny świat" zaczyna się jak większość szybkich utworów Maiden, ale później jest już tylko lepiej. Bruce wchodzi z całkiem niezłą linią melodyczną wokalu, riff choć prosty, może się podobać. A ten refren tak nisko zaśpiewany - dla mnie rewelacja - wreszcie coś innego. Szkoda tylko, że Bruce drugą część refrenu ciągnie tak wysoko.
Kawałek na głowę bije Wildest Dreams. Jak na razie po kilku przesłuchaniach stawiam go na równi z "Deszczorobem"
Kawałek na głowę bije Wildest Dreams. Jak na razie po kilku przesłuchaniach stawiam go na równi z "Deszczorobem"
jeszcze jedno skojarzenie mnie naszło. refren jest trochę w stylu age of innocence.
No Dick daje radę. Właśnie jak pisałem, refren mi się podoba.

Jak jutro posłuchają w dzień to emocje ochłoną i zobaczą ( usłyszą ) przeciętność tego kawałka.pamietam wtedy posty były 50 na 50 a teraz widze ze prawie wszystkim sie podoba
- Elevatorman
- -#Clansman

no jest dobry ale wole rainmakera..
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Matek pisze:jeszcze jedno skojarzenie mnie naszło. refren jest trochę w stylu age of innocence.
HERETYK!!!! :gunsM@ti pisze:Refren trochęjak z amerykańskich kapel punk rockowych.

- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Matek pisze:jeszcze jedno skojarzenie mnie naszło. refren jest trochę w stylu age of innocence.
Chyba nie bardzo trochę
a mi się wydaje to dość wyraźne. także taki słodki i bardzo melodyjny. tak samo jak z rainmaker.Filik10 pisze:Matek pisze:jeszcze jedno skojarzenie mnie naszło. refren jest trochę w stylu age of innocence.. nie widze tego, szczerze mówiąc.
Jaki heretyk, mówię co myślę.Szajba pisze:HERETYK!!!!
Acha, ti co ważnego jeszcze miałem napisać. IMO temu utworowi brakuje jednak mocy, powera, kopa. To już nie jest "Be quick ..." 
- likipiki
- -#Lord of the flies

strasznie przeciętniacki ten utwór.
wokal dickinsona słaby, irytujący i wyjący. muzycznie.. niby lepszy od benjamina (i to w sumie o wiele), ale to wciąż odgrzewane kotlety.
no niestety.. jak dla mnie kolejny niewypał..
wokal dickinsona słaby, irytujący i wyjący. muzycznie.. niby lepszy od benjamina (i to w sumie o wiele), ale to wciąż odgrzewane kotlety.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Fear pisze:Acha, ti co ważnego jeszcze miałem napisać. IMO temu utworowi brakuje jednak mocy, powera, kopa. To już nie jest "Be quick ..."
Ale to jest juz inny styl niz Be quick...
- Elevatorman
- -#Clansman

tak wukdestdreans niak wueceh icy nu sue wydaje,,, nie bićFear pisze:Acha, ti co ważnego jeszcze miałem napisać. IMO temu utworowi brakuje jednak mocy, powera, kopa.
Ale powera nie ma ten utwór.Ot, taki sobie do posiedzenia nad piwem.Rainmaker. pisze:Ale to jest juz inny styl niz Be quick...
Liki, widze, że nietylko ja nie jestem zadowolony w pełni z DW :]
we mnie sie bawisz? przetlumacz toElevatorman pisze: tak wukdestdreans niak wueceh icy nu sue wydaje,,, nie bić

-
Deleted User 804
A na Be quick można było przed drechami zwiewaćFear pisze:Ale powera nie ma ten utwór.Ot, taki sobie do posiedzenia nad piwem.Rainmaker. pisze:Ale to jest juz inny styl niz Be quick...
no wiadomo że tym którym się nei podobało dance raczej i ten kawałek się nei spodoba. bo to trochę nieświeże maiden. może i wpadają w ucho takie kawałki jak rainmaker, new frontier, age of innocene ale bardzo łagodne to wszystko jest, takie przebojowe własnie. nie ma w tym tego "czegoś". gdzie mu do wicker mana, aces high itp? mi się jednak podoba, ale może to dlatego że benek tak cieniutki był... zobaczymy po paru dniach. na pewno nie jest to DZIEŁOlikipiki pisze:strasznie przeciętniacki ten utwór.