BTW, zrobiłem abr 160kb/s (jeśli wam to coś mówi
Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Dobra, to ci którym nie działa, proszę o kontakt na priv, żeby zamieszania nie było.
) i waży 9,4MB
Kurczę, dobry kawałek. Może nie ma w nim zbyt wiele tego co ja osobiście w Maidenach kocham najbardziej, ale obiektywnie przyznaję, że jest to naprawdę ciekawa kompozycja. Jak dla mnie ciut, ciut za bardzo "adrianowaty" (a wolę ludowe melodie "janickowate"), ale dobry jest. No i na szczęście (pewnie zasługa Harrisa) znalazło się w BTATS kilka przyspieszeń.
Swoją drogą, ciekawe kiedy uda mi się ten kawałek zapamiętać. Jakiś taki pozakręcany jest, mało schematyczny. Ale to raczej na plus
Swoją drogą, ciekawe kiedy uda mi się ten kawałek zapamiętać. Jakiś taki pozakręcany jest, mało schematyczny. Ale to raczej na plus
Ostatnio zmieniony pt sie 11, 2006 11:44 pm przez beaviso, łącznie zmieniany 2 razy.
- Elevatorman
- -#Clansman

no i solo teraz... oooo kur... zajebiste!!!:) wreszcie !! cos czego wszyscy chyba oczekiwali ..
Teraz skupiłem się na milion procent przy słuchaniu sola, IMO pierwsze solo to Adrian, nie mam wątpliwości. Dźwięki są cięte, w jego stylu, Dave ma pełniejsze brzmienie, inne niż to.
Drugie to oczywiście Jan.
Noooo, nareszcie jakis kawalek co mi sie podoba. Fajne jest to przyspieszenie w polowie i wogole pare fajnych momentow jest, jedynie solowka Janicka taka bez pomyslu. Ale ogolem jest dobrze. 
ma ktos wreszcie to mp3??
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Deleted User 804 miał rozsyłać, ale na razie nie daje znaku życiaOpra_M pisze:ma ktos wreszcie to mp3??
kurde chyba masz racje Panie specjalisto od Adriana :beer tez tak teraz slysze Adriana w pierwszym solo, no a Jana to nie truno z kims pomylicHallowed pisze:Teraz skupiłem się na milion procent przy słuchaniu sola, IMO pierwsze solo to Adrian, nie mam wątpliwości. Dźwięki są cięte, w jego stylu, Dave ma pełniejsze brzmienie, inne niż to.
Ostatnio zmieniony pt sie 11, 2006 11:47 pm przez Bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
panowie(I panie) jest smak....e co ja adam..juz pisalem...swietny kawalek ale wicker z tym porownaniem do paschendale przesadziles:P inne to sa kawalki
benek najslabszy definitywnie...jeszcze sie okaze ze benek jest najslabszy na plycie..w tedy czeka nas genialna plyta 
już nie mam tu najwięcej postów

Najlepszy z tych wszystkich udostępnionych kawałków! Świetna sprawa.
- Elevatorman
- -#Clansman

no mi tez sie wydaje że to Adriana pierwsze solo jest...
Uwierz, jestem pewien w 100% Ten styl to ja znam naprawdę świetnieBonzo pisze:kurde chyba masz racje ani specjalisto od Adriana :beer tez tak teraz slysze Adriana w pierwszym solo, no a Jana to nie truno z kims pomylicHallowed pisze:Teraz skupiłem się na milion procent przy słuchaniu sola, IMO pierwsze solo to Adrian, nie mam wątpliwości. Dźwięki są cięte, w jego stylu, Dave ma pełniejsze brzmienie, inne niż to.
KUR**! Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas ładowania strony(przy uploadowaniu). To chyba źle...
cos z solowego Bruce'a jest na pewno w tym kawałku, nawet z ostatniej plyty 
-
Deleted User 804
Ni3e kopiowałem adresyb wszystkich i chwilowo nie mp3 a wmv poszło Mp3 nie mam bo nikt mi nie dałFilik10 pisze:Deleted User 804 miał rozsyłać, ale na razie nie daje znaku życia
- Elevatorman
- -#Clansman

podobno najsłabszy jest pilgrim.. ale ja tam wole benka od WD ... ale i tak oba mi sie bardzo podobają ..a ten jest swietny... 
@Yabolus: albo jak chcesz to spróbuj jeszcze raz, może tym razem "zaskoczy" 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, no Panowie i Panie - jesli ktokolwiek zamierza narzekac na forme Maiden po wysluchaniu tego kawalka to chyba prosi sie o bana.
Dla mnie utwor rewelacja - zupelnie niemaidenowy i ciezki jak cholera, a do tego bardzo progresywny! Bruce spiewa niesamowicie!! Jesli taka bedzie reszta plyty to bedzie to moj ulubiony album Maiden!! W tej chwili kawalek jest w moim maidenowym top 3! :rocx
Kto przeobil to na mp3??? Prosze o info na priv.
Dla mnie utwor rewelacja - zupelnie niemaidenowy i ciezki jak cholera, a do tego bardzo progresywny! Bruce spiewa niesamowicie!! Jesli taka bedzie reszta plyty to bedzie to moj ulubiony album Maiden!! W tej chwili kawalek jest w moim maidenowym top 3! :rocx
Kto przeobil to na mp3??? Prosze o info na priv.
Wrzucam na megaupload...