Black Metal Festival
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Black Metal Festival
a pamietacie jak na metalmanie nie przyjechali Carpatiani ?? bo to "satanizm"
:guns
już nie mam tu najwięcej postów

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No niestety masz racje... Opinia o Polsce w swiecie muzycznym sie psuje... Choc kiedys chwalono nas za niezwykle oddana publike to teraz jedynie wytyka sie nas palcami i smieje jacy to u nas ortodoksi...EvE pisze:Jeszcze pare takich akcji i w ogóle żadne kapele do nas nie będą przyjeżdżać
Wezmą nas za wyjatkową bande debili, ortodoksyjnych katolików, którym nic nie przetłumaczysz i w ogóle fajnie będzie na pewno
A najgorsze jest gadanie. "smutne , ale prawdziwe "
Dlaczego w Polsce istnieje mocna podziemna scena blekowa ? bo sa ludzie, ktorzy to wspieraja. I co jakos da sie w normalnych miastach organizowac gigi Infernal War, Kriegsmaschine czy Animy Damnaty , da sie sprzedawac ich plyty i czytac o nich w zinach czy katalogach.
Rozumiem , ze sprawa z wiekszymi gwiazdami jest trudniejsza, ale gdzie jest zjednoczenie tam jest i opor.
Dlaczego w Polsce istnieje mocna podziemna scena blekowa ? bo sa ludzie, ktorzy to wspieraja. I co jakos da sie w normalnych miastach organizowac gigi Infernal War, Kriegsmaschine czy Animy Damnaty , da sie sprzedawac ich plyty i czytac o nich w zinach czy katalogach.
Rozumiem , ze sprawa z wiekszymi gwiazdami jest trudniejsza, ale gdzie jest zjednoczenie tam jest i opor.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Ale tutj chodzi też o to, że takie imprezy jak black metal festival sa mocno nagłosnione...wątpię czy obecna wladza wie cokolwiek o podziemnych koncertach Infernal war........
- Elevatorman
- -#Clansman

ale włochatym mi zajechałoslayer pisze:ale gdzie jest zjednoczenie tam jest i opor.
kurde niedługo na maiden nie bedzie mozna isc..
tez nie przesadzajmyElevatorman pisze:kurde niedługo na maiden nie bedzie mozna isc..
Premus pisze:Jesli byl ten temat to skasujcie go
Cyt.Ogólnopolski Komitet Obrony Przed Sektami nie dopuścił do występu rockowych grup w studenckim klubie Proxima. Niedzielny Black Metal Festival ma być największym tegorocznym koncertem poświęconym ekstremalnej muzyce metalowej. Komitet domaga się od ratusza stanowczych działań. tu jest szczeg.
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3543075.html
rzygac sie chce co jeszcze nie wolno?
ja pieprze, zwyczajnie wstydze sie tego kraju, terazniejsza nasza polityka brzydze na potege. Uciekam.
- Elevatorman
- -#Clansman

no nie wiem wiesz.. The Number Of The Beast promuje satanizm!! nie wiedziałes o tym? to panstwo cie o tym uswiadomi...slayer pisze:Elevatorman napisał:
kurde niedługo na maiden nie bedzie mozna isc..
tez nie przesadzajmy Rolling Eyes , panstwo zdaje sobie sprawe z pewnych zyskow mam nadzieje :>
Ehh a nie mówiłemRBS pisze:A nasze wspaniałe lpr i tak odwoła koncert:D
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
- Elevatorman
- -#Clansman

RBS pisze:RBS napisał:
A nasze wspaniałe lpr i tak odwoła koncert Very HappyVery Happy
Ehh a nie mówiłem Smile
to nastepnym razem nie mów ...
... kiedyś założyłem taki temat:WICKER MAN pisze:No niestety masz racje... Opinia o Polsce w swiecie muzycznym sie psuje... Choc kiedys chwalono nas za niezwykle oddana publike to teraz jedynie wytyka sie nas palcami i smieje jacy to u nas ortodoksi...EvE pisze:Jeszcze pare takich akcji i w ogóle żadne kapele do nas nie będą przyjeżdżać
Wezmą nas za wyjatkową bande debili, ortodoksyjnych katolików, którym nic nie przetłumaczysz i w ogóle fajnie będzie na pewnoSmutne to, ale prawdziwe...
Polski ciemnogród czyli STOP! koncertom metalowym!
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... sc&start=0
- nie chcę być upierdliwy ale to co od tamtej pory sie wydarzyło [odnośnie odwołania kilku koncertów] jest żałosne
Koncertu nie będzie, ale za to muzycy MayheM wpadną do Progresji napić się z fanami. Wstęp wolny. Ktoś ze stolycy wpada? Ja będę na bank.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Napić się za cene tylko piwa z żywą legędą? Z chęcią bym wpadł, ale mam do stolicy długą drogę.herki pisze:Koncertu nie będzie, ale za to muzycy MayheM wpadną do Progresji napić się z fanami. Wstęp wolny. Ktoś ze stolycy wpada? Ja będę na bank.
Ano
Będą w klubie po 18.
- Elevatorman
- -#Clansman

aj ja mam300 km do WarszawyFilik10 pisze:Koncertu nie będzie, ale za to muzycy MayheM wpadną do Progresji napić się z fanami. Wstęp wolny. Ktoś ze stolycy wpada? Ja będę na bank.
czyli mam 40 minut na dojazd z katowic do wawy... niezdąrze ;/ wzniescie tam toast browarkiem odemnieherki pisze:AnoBędą w klubie po 18.
już nie mam tu najwięcej postów

Spoko :rocx
to mogli by cichaczem zagrac koncert w nowej sali Progresji:)herki pisze:Koncertu nie będzie, ale za to muzycy MayheM wpadną do Progresji napić się z fanami. Wstęp wolny. Ktoś ze stolycy wpada? Ja będę na bank.
Nawalą się w trzy dupy to może coś accapella Attila zaśpiewa xd
- Elevatorman
- -#Clansman

ale IMO to jest bardzo fajne.../ a tak apropo jakas rekompensate za bilety jest czy nic?