EvE pisze:Elevatorman napisał:
jak narazie złego słowa tu o nim nie było
mnie sie tak średnio Bruce tu podoba Wink
eee dobrze jest lepiej niz na DW
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

EvE pisze:Elevatorman napisał:
jak narazie złego słowa tu o nim nie było
mnie sie tak średnio Bruce tu podoba Wink
"out of the darknessssssssssssssssssssssssssssssssss" :rocx :rocx :rocx :rocx :rocx :rocx :rocxElevatorman pisze:eee dobrze jest lepiej niz na DW
Ja nie miałem wątpliwości, od kiedy usłyszałem Benjamina :rocxBonzo pisze:no po tym kawałku na pewno odzyly nadzieje ze to moze byc fajna plyta

outro jak na kazdym dluzszym utworze maiden, ale to tego trzeba chyba przywyknacSzajba pisze:teraz slucham na sluchawkach z discmena bo se to nagralema to outro ? :rocx

Po czym to stwierdzasz??Jak narazie jestes jedynym ktory ma jakekolwiek zastrzezenia co do jego wojsu.likipiki pisze:po przesłuchaniu jeden raz utworu, stwierdzam (na podstawie DoD i dotychczasów utworów), że aktualnie najsłabszym ogniwem maidenów jest dickinson.
zaraz wypowiem się co do muzyki

spiewa jak na "Tyrani Dusz" czyli bardzo dobrze, dojzalesekcjazwlok pisze:jak dla mnie spiewa bardzo dobrze , BA lepiej niz na Dance Of Death.

likipiki pisze:zaraz wypowiem się co do muzyki

o matko, kolejny upierdliwy narwaniecRainmaker. pisze:Ale naprawdę nie trzeba obejdze się Laughing
To sie powtarza na duzej czesci utworow. Schemat.Szajba pisze:ale sama BUDOWA utworu przypomina mi benka. ale to nei zarzut. wolny wstep=> wolny wokal=> rozkreca sie muza i wokal => solo => cagle szybko=> wolne outro
i ja tez sie zgadzam.nie jedynym, bo Slayer się ze mną zgadza Smile