hehe Live In PolandSzczur22 pisze:Taa, DVD y trasz w Polsce- pierwszego dnia ukradną im tiry z wyposażeniem, następnego całą resztę. Nasi muzycy pogrążeni w smutku udadzą sie do jakiejś meliny i polegną próbując przepić miejscowego żula
Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
"A matter of Polish Fans" :beerBonzo pisze:hehe Live In Poland
już nie mam tu najwięcej postów

"Poland - Diffrent World" 
Don't worry, na koncertach w Polsce na pewno nie zagrają całego AMOLAD.Zenek ze Złotopolskich pisze:Do zobaczenia na koncertach Maiden w Polsce. Mam nadzieję, że nie zagrają całego AMOLAD a polecą z hiciorami z dawnych lat.
hehe punkt dla ciebie :beerAbstract pisze:"Poland - Diffrent World"
Abstract pisze:"Poland - Diffrent World"
"Brighter Than A Thousand Fans"

taaaaaaaa?? :>Bonzo pisze:gniot Szajba![]()
"Sanctuary Dream"

Mogę prosić o jakiś link na PW? Prrrrooooszzęęęęę. Heh.
The Polacy ;];]
bo nie bedzie koncertow w polsceMeier(D5) pisze:Don't worry, na koncertach w Polsce na pewno nie zagrają całego AMOLAD
Będzie
Jeden a dobry !! :solo :solo
Odnośnie kawałka podzielam zdanie przedmówców, jak Wicker, jesper.
Jest to jeden z najlepszych numerów po reunion. Wiele elementów, których nie sposób sobie wyobrazić i nie sposób się ich spodziewać się w Maiden, gdyby nie wcześniejsze zapowiedzi jaka ta płyta będzie.
Przez niemal 9 minut ciągle dzieje się coś ciekawego. Bruce śpiewa świetnie, nieco inaczej niż nas do tego przyzwyczaił, ale to struktura kawałka tego wymaga i ważne, że sobie poradził, potrafił dostosować swój wokal. Nicko - on chyba jednak jeszcze nie jeździ na wózku inwalidzkim
Bo tutaj naprawdę się postarał i niewiele można mu zarzucić. Więc jeszcze go nie skreślajmy, bo w pozostałych kawałkach może pokazać jeszcze o wiele więcej. Gitary są ciężkie, brzmią fantastycznie, uwielbiam ciężkie riffowanie rodem z płyty Chemical Wedding. Solówki naprawdę świetne, pasujące do utworu. Adrian z Janem nie próżnowali i dali czadu. Szkoda, że Dave nie dorzucił tutaj jakiejś swojej.
Reasumując, utwór świetny, taki jakich się po tej płycie spodziewałem.
Skoro jest na niej więcej takiego grania, to jestem już spokojny i czekam cierpliwie.
Jest to jeden z najlepszych numerów po reunion. Wiele elementów, których nie sposób sobie wyobrazić i nie sposób się ich spodziewać się w Maiden, gdyby nie wcześniejsze zapowiedzi jaka ta płyta będzie.
Przez niemal 9 minut ciągle dzieje się coś ciekawego. Bruce śpiewa świetnie, nieco inaczej niż nas do tego przyzwyczaił, ale to struktura kawałka tego wymaga i ważne, że sobie poradził, potrafił dostosować swój wokal. Nicko - on chyba jednak jeszcze nie jeździ na wózku inwalidzkim
Reasumując, utwór świetny, taki jakich się po tej płycie spodziewałem.
Skoro jest na niej więcej takiego grania, to jestem już spokojny i czekam cierpliwie.
Kurde włączam... chyba uklęknę
Proszę, niech to będzie dobry kawałek...boję się 
proscie a bedzie wam dane! spoko...takiż jest :rocxsyzygy pisze:Proszę, niech to będzie dobry kawałek...boję się

Chyba sie popłaczę
...ze szczęścia, cholera dobrze jest, ciężkie riffy wokal miażdży...Po pierwszym przesłuchaniu jest super. Nie ma tego uczucia cholernego, nieznośnego zawodu jak przy ROBB
To tak na gorąco, sory, ale to pierwsza płytka Maiden na którą czekam, więc jestem trochę podekscytowany 
...ze szczęścia, cholera dobrze jest, ciężkie riffy wokal miażdży...Po pierwszym przesłuchaniu jest super. Nie ma tego uczucia cholernego, nieznośnego zawodu jak przy ROBB
A zamówiłeś juz czy kupisz w sklepie >??
...kupię, kupię, bez obaw. Chyba zamówię zaraz na fanie 
-
Deleted User 1499
Ja niewiem czy zamowic wlasnie na fanie czy tez w dniu premiery grzecznie pojechac do MM.Tylko czy beda mieli wydanie z dvd?