A u mnie licząc numberFilik10 pisze:Ja na poziomie DW i BTATS to chyba będzie moją ulubioną nie licząc Numbe
Different World - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Different World - oceny, wrażenia, recenzje!
A ten Pielgrzym dzisiaj był wkońcu czy nie 
No co ty !!
Za duzo by tego było 
nie no bez szaleństw, mam nadzieje, że już nic nie usłyszymy do premieryhybrydek pisze:A ten Pielgrzym dzisiaj był wkońcu czy nie
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nawet już bym nie ściągną, chce mieć jakąś niespodzianke słuchając.hybrydek pisze:A ten Pielgrzym dzisiaj był wkońcu czy nie
niewierzeFilik10 pisze:Nawet już bym nie ściągną, chce mieć jakąś niespodzianke słuchając.
już nie mam tu najwięcej postów

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nie, już wczoraj postanowiłemSzajba pisze:niewierzeFilik10 pisze:Nawet już bym nie ściągną, chce mieć jakąś niespodzianke słuchając.![]()
- Elevatorman
- -#Clansman

alre bys nie wytrzymał ... próbowałemFilik10 pisze:Nie, już wczoraj postanowiłem Razz
i tak nie wierzeFilik10 pisze:Nie, już wczoraj postanowiłemSzajba pisze:niewierzeFilik10 pisze:Nawet już bym nie ściągną, chce mieć jakąś niespodzianke słuchając.![]()
.

-
Filik10
- -#Clairvoyant

To was już nie przekonam. Ale i tak znam kolesia który specjalnie stwierdził, że tak dla checy kupi DOD dopiero po koncercie w PolsceSzajba pisze:i tak nie wierzeFilik10 pisze:Nie, już wczoraj postanowiłemSzajba pisze: niewierze![]()
.
teletubisie machają temu panuFilik10 pisze:To was już nie przekonam. Ale i tak znam kolesia który specjalnie stwierdził, że tak dla checy kupi DOD dopiero po koncercie w PolsceSzajba pisze:i tak nie wierzeFilik10 pisze: Nie, już wczoraj postanowiłem.
Ostatnio zmieniony sob sie 12, 2006 3:08 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nie czaje tej odpowiedzi.
niewazne...EOT!! kawałek bedzie killerem na koncertach i tyle 

-
Filik10
- -#Clairvoyant

Oj, tu przyznaje racjeSzajba pisze:niewazne...EOT!! kawałek bedzie killerem na koncertach i tyle
Madril pisze:Jeszcze 2 tygodnie do albumu ponad... ;/
A potem katowanie go dniami i nocami
DW mnie zaskakuje bo wydaje się swoim "optymizmem" nie pasować do np BTATS, a mimi to doskonale spełnia swoje zadanie, robiąc dobre wprowadzenie do cięższych utworów.
BTATSFreeze pisze:DW mnie zaskakuje bo wydaje się swoim "optymizmem" nie pasować do np BTATS, a mimi to doskonale spełnia swoje zadanie, robiąc dobre wprowadzenie do cięższych utworów.
No i fakt... Stało sie... Przegapiłem BTATS
Dla mnie ten utwór wcale nie jest słodki, on ma jaja, tak samo Wildest Dreams,to są dobre utwory, ja tam nie widze jakiejś delikatności, dobre utwory, czego nie da sie powiedzieć o pozostałych dwóch nowych utworach,które są nudne, sflaczałe i na siłe "mroczne" .Mrok i Iron Maiden? ..hmm. Nie!!!
- Wakterstein
- -#Trooper

Tą drogą niedługo IM będzie na szczytach cukierkowych list przebojów, ale nie tego chyba chcemy. O jakim mroku mówisz
. Co do nudy... Posłuchaj po prostu starszych płyt, nie mów tylko, że już wszystko obadałeś. Jak tak, to powinieneś czegoś nowego poszukać, na świecie nie istnieje tylko IM.
CO do DW, rzeczywiście wstęp dobry, ale nie chcę całej takiej płyty.
CO do DW, rzeczywiście wstęp dobry, ale nie chcę całej takiej płyty.
Słucham codziennie starszych płyt, wogóle słucham codziennie Maiden i o żadnej nudzie nie ma nawet mowy, to najlepsza muzyka na świecie, po prostu te nowe utwory(oczywiście oprócz DW) są słabe, a mrok jest ,np.intro w Brighter..to nie jest "moje kochane" Iron Maiden. Intro pasowało by bardziej do Metallici.
A innych kapel przecież słucham od groma. Cały rock i metal lat '70 i '80 praktycznie.
A innych kapel przecież słucham od groma. Cały rock i metal lat '70 i '80 praktycznie.