A za co to ostrzeżenie sztywniaku?
Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zenek ze Złotopolskich
- -#Charlotte

Re: Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Spokojnie. Zaczekajcie na genialne brzmienie oryginalnej płyty. Według ministra propagandy i naczelnego cenzora Adolfa Wickermanna brak kompresji sprawi, że Dickinson zacznie śpiewać jak Montserrat Caballé. Poczekamy zobaczymy. 
Ostatnio zmieniony ndz sie 13, 2006 1:22 pm przez Zenek ze Złotopolskich, łącznie zmieniany 2 razy.
To nie fakty to Twoje zdanie po prostu ktore jak najbardziej wolno Ci miec. Ja nie cierpie Halforda na przyklad i tez mi wolnoPoprostu stweirdzam fakty a ze nie kazdy tutaj jest w stanie przyjac odrobiny krytyki w stosunku do zesplu tylko uwaza ze wszystko co robia jest swietne i wogole najlepsze no to sorry.........
Ostatnio zmieniony ndz sie 13, 2006 1:21 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
To bylo dobre. Tylko uwazaj bo mozna za takie teksty stad wyleciec.
Prawda, ale ten geniusz widać na Chemical Wedding, Accident OF Birth, Brave New World i Tyranny Of Souls. Na tych płytach wokal Bruca kocham najbardziej.Budziol pisze:Ale wiadomo ze Bruce juz nie bedzie spiewal tak jaby byl 20 lat mlodszy! A wedlug mnie jego wokal genialnie sie "zestarzal"
Widziales Zenek. Mowilem sfolguj.
Z tego co widze po różnych tematach to to nie jest odrobina krytyki ;] Ty krytykujesz wszystko co się tylko da !!Qba666 pisze:Poprostu stweirdzam fakty a ze nie kazdy tutaj jest w stanie przyjac odrobiny krytyki w stosunku do zesplu tylko uwaza ze wszystko co robia jest swietne i wogole najlepsze no to sorry.........
-
Deleted User 1309
Prosze o link na pw do BTATS w mp3 .
Dziekuje
EDIT: Ok juz mam
Dziekuje
EDIT: Ok juz mam
Ostatnio zmieniony ndz sie 13, 2006 1:58 pm przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak sobie tlumacz.
Może ja tam się nie znam, ale Bruce'a głos nadal brzmi IMO bardzo dobrze, jest on oczywiście innych niż w latach 80' ale ten chłop ma już prawie 50 lat
Poza tym gdyby jego głos się nie zmieniał to wszystko brzmiało by podobnie.
Sa starsi wokalisci od niego ktorzy miazdza go i tak.
Zawsze znajdzie się ktoś lepszy, wokalista gitarzysta perkusista. Ale myśląc w ten sposób wiecznie będziesz niezadowolony.
Niechodzi o to ze jestem niezadowolnony. Jak nie IM to jest jeszcze wiele innych zespolow. Tylko ten ich dolek ktory trwa od dance of death ciagnie sie za dlugo i najgorsze jest to ze nie widac poprawy. Sorry mi nowe kawalki poprostu nie pasuja ale pocieszam sie tym ze moze cala plyta zmieni moje zdanie.
I co i nieby tak ciągle nie krytykujesz ?? Tak ?? No zapomnialem to tylko odrobina krytyki z twojej strony !!Qba666 pisze:Sa starsi wokalisci od niego ktorzy miazdza go i tak.
Qba oczywiście mogą Ci nie pasować, każdy ma swoje zdanie. Mi też nie wszystko jeszcze w nich pasuje, poza tym jest chyba troche za wcześnie na oceny, przynajmniej z mojej strony. Different World jest krótki więc od razu wpadł mi w ucho. W Brighter'ze dużo się dzieje więc muszę do niego dotrzeć. I MOIM zdaniem nie ma "dołka" od DoD
Świetna płyta, tylko okładka beznadziejna.
otwór dobry tylko ten środek to wiocha i solo po nim zagrane jak na pierwszej lekcji gry na gitarze. i dlaczego ten wokal taki schowany 
ale jako całość z pewnością bije Benjamina na łeb. dlaczego oni taka kichę wstawili na singiel promujący to juz nigdy się chyba nie dowiem
ale jako całość z pewnością bije Benjamina na łeb. dlaczego oni taka kichę wstawili na singiel promujący to juz nigdy się chyba nie dowiem
Jak dla mnie to wokal jest tak samo zbyt cichy jak na chyba każdym innym albumie Maidenadam IM pisze:dlaczego ten wokal taki schowany
Hm no coz nie kazdy jest w nich tak slepo zapatrzony.freeforce pisze:I co i nieby tak ciągle nie krytykujesz ?? Tak ?? No zapomnialem to tylko odrobina krytyki z twojej strony !!
Wcale nie jesteśmy slepo zapatrzeni. Mi sie utwory po prostu podobają. Wg mnie są lepsze od większośći utworów na DoD.Qba666 pisze:Hm no coz nie kazdy jest w nich tak slepo zapatrzony.freeforce pisze:I co i nieby tak ciągle nie krytykujesz ?? Tak ?? No zapomnialem to tylko odrobina krytyki z twojej strony !!
Taa jasne !! Ja nie jestem ślepo zapatrzony w Maiden. Słucham to co mi się podoba i akurat te nowe kawałki które wyszły spełniły moje oczekiwania jak na razieQba666 pisze:Hm no coz nie kazdy jest w nich tak slepo zapatrzony
I Halford i Bruce są "cieniami" tego kim byli dawniej, pod tym względem są bardzo solidarni,a co ciekawe,jeszcze 5 lat temu naprawde dawali radę. I myśle że nie jest to kwestia starzenia sie,bo wyraźnie niektóre utwory śpiewają lepiej ,a niektóre gorzej. Porównując Halforda i Dickinsona do Dio mamy śmiech na sali,a Dio ma 64 lata, więc niech nikt nie mówi mi o starzeniu sie.