Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Brighter Than A Thousand Suns - oceny, wrażenia, recenzje!
Mi to nie przeszkadza bo i tak tam wchodze 3 razy na pol rok nic ciekawego na oficjalnej sie nie dzieje. Wole sanktuarium.
i to mi sie podoba wicer man i ja powinnśmy sobie podać ręce nie marudzimy tylko jestesmy z maiden do końcaWICKER MAN pisze:Jak ktos zrobi z tego mp3 to prosze o maila na promocjaIM@interia.pl !!! Stawiam piwo!:beer
Kawalek wymiata - tool'owe brzmienie, maidenowy galop... Masakra!!! Najlepsza rzecz od czasu Paschendale!! Ekstra ciezki riff jak z Chemical Wedding!
Też się dołącze! Zawiążmy koalicję przeciw Nomadowi- jemu się nic nie podoba nigdy 
kto się jeszcze dołacza robimy obóz obrony maiden 
Ja też się dołączę

i wreszcie Ci którzy tak narzekają niech powiedzą jak według nich powinno wyglądać obecne IRON MAIDEN jeśli sa tacy mądrzy to i może zostaną nowym menadżerem i producentami płyt i poprowadzą maiden jedyną słuszną scieżką 
powinniśmy podziwiać Maiden, i cieszyć się z nowych płyt, a nie narzekać ciągle. więc cieszmy się :rocx
UP THE IRONS ! ! !
najlepiej jakby zostali samymi muzykami to by nagrali taki materiał jaki by mi odpowiadał i nie narzekaliby wtedyŻukis pisze:i wreszcie Ci którzy tak narzekają niech powiedzą jak według nich powinno wyglądać obecne IRON MAIDEN jeśli sa tacy mądrzy to i może zostaną nowym menadżerem i producentami płyt i poprowadzą maiden jedyną słuszną scieżką
ja się ciesze i podziwiam ich z to że nie wycofali się z tego co robią jest to jedna z nielicznych kapel na swiecie która tworzy doskonałą i szczerą muzyke
Podpisuję się się pod tym !!Żukis pisze:ja się ciesze i podziwiam ich z to że nie wycofali się z tego co robią jest to jedna z nielicznych kapel na swiecie która tworzy doskonałą i szczerą muzyke
i myśle że aby przyswoić sobie takie granie jakie obecnie serwuje nam maiden trzeba troche w zyciu posłuchać muzyki nie tylko metalu trzeba być troche otwartym na inne gatunki muzyczne i pomysły dlatego chłopaki dobrze robią iż idą w takim a nie innym kierunku chcieli nagrac taki album to nagrali i nikt tego nie zmieni mi sie to podoba jestem jak najbardziej za tak samo jak ludzie nie lubią solowej płyty dickinsona Skunkworks ja wam powiem więcej to bardzo dobry album który zawsze będzie swieży i tak powinna wyglądac solowa kariera dickinsona ale to już inna bajka
Żukis pisze: myśle że aby przyswoić sobie takie granie jakie obecnie serwuje nam maiden trzeba troche w zyciu posłuchać muzyki
za dlugo sie dody nasluchales i nie potrzebnie czasem puszczales sobie tokio hotel
bez komentarzaQba666 pisze:Żukis pisze: myśle że aby przyswoić sobie takie granie jakie obecnie serwuje nam maiden trzeba troche w zyciu posłuchać muzyki
za dlugo sie dody nasluchales i nie potrzebnie czasem puszczales sobie tokio hotel
-
Haile Selassie
- -#Wrathchild

ale to że jest się otwartym na rózne gatunki wcale nie znaczy że wszystko będzie się podobać. ja też lubie skunkworks bo to jest bardzo dobry album, choć neimetalowy. ja zawsze jestem otwarty na nowości, nielubię monotoni. ale te 3 kawałki którymi nas uraczona, owszem są inne, ale nie są dobre (możę oprócz słońc, przynajmniej tak twierdzi większość) i to jest najważniejsze.Żukis pisze:i myśle że aby przyswoić sobie takie granie jakie obecnie serwuje nam maiden trzeba troche w zyciu posłuchać muzyki nie tylko metalu trzeba być troche otwartym na inne gatunki muzyczne i pomysły dlatego chłopaki dobrze robią iż idą w takim a nie innym kierunku chcieli nagrac taki album to nagrali i nikt tego nie zmieni mi sie to podoba jestem jak najbardziej za tak samo jak ludzie nie lubią solowej płyty dickinsona Skunkworks ja wam powiem więcej to bardzo dobry album który zawsze będzie swieży i tak powinna wyglądac solowa kariera dickinsona ale to już inna bajka
Matek uwazaj bo moze Ci ktos warna dac jak tak piszesz.Matek pisze:ale te 2 kawałki którymi nas uraczona, owszem są inne, ale nie są dobre
niech strzela kto odważny to się z nim policzęQba666 pisze:Matek uwazaj bo moze Ci ktos warna dac jak tak piszesz.Matek pisze:ale te 2 kawałki którymi nas uraczona, owszem są inne, ale nie są dobre
W koncu odstawanie od z gory przyjetych zasad i regul tutaj nie jest mile widziane.
Qbq 666 mam pytanie co to jest ten tokio hotel bo doda to sie orientuje