mnie dziwi, że skoro K Shirley wytypował 3 najlepsze piosenki wg siebie, to dlaczego nie opublikowano właśnie tych? tym bardziej, iż kolega Wickera wskazał te same, jako najlepsze.
Najlepszy NOWY kawałek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy NOWY kawałek
i słusznie. pamiętajmy co mówili o St.Anger przed premierą 
mnie dziwi, że skoro K Shirley wytypował 3 najlepsze piosenki wg siebie, to dlaczego nie opublikowano właśnie tych? tym bardziej, iż kolega Wickera wskazał te same, jako najlepsze.
Bardzo dobrze zrobili, nie chciałbym usłyszeć teraz najlepszych utworów z tej płyty.Katarn pisze:mnie dziwi, że skoro K Shirley wytypował 3 najlepsze piosenki wg siebie, to dlaczego nie opublikowano właśnie tych?
chodziło mi raczej o to, że zachęciło by więcej osób. mniej narzekań, większa sprzedaż. Z ich punktu widzenia to byłby dobry ruch.
Different world za świetny refren i melodie
z 4 które udało mi się usłyszeć najbardziej odpowiadał mi "For The Greater Good Of God" to chyba o tą progresję chodzi. Hmm brzmi to jak progresywny metal(klawisze ala Rick Wakeman
)), jakieś kobiece wokale pod koniec(?). tak w ogóle czy to właściwy utwór? oficjalnie trwa 9.24 a ten miał 10.24 czy 26. moze to jakaś ściema wyrwana z solowego bruca?jeśli to jednak nowy maiden to jest naprawdę świetny. nie ma co porównywać do benjamina, sun i world to tak jakby usłyszeć inny zespół i nareszcie ze świetnym wokalem bruca.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie, to sciema!! Slyszales kawalek Into the Black Hole zespolu Ayreon, w ktorym udzielal sie Bruce. 
Na razie zaden kawalek nie wyciekl! Poza 3'ma z oficjalnej.
Na razie zaden kawalek nie wyciekl! Poza 3'ma z oficjalnej.
Dobre najbardziej sie spodobal kawalek nie MAIDEN!WICKER MAN pisze:Nie, to sciema!! Slyszales kawalek Into the Black Hole zespolu Ayreon, w ktorym udzielal sie Bruce.
Albo jest to cover Sympton Of The Universe bo czas by sie zgadzal i krazy w sieci wlasnie pod tytulem nowego kawalka MAIDEn o ktorym wyzej pisze Reach out. Swoja droga faktycznie swietny numer! JAk zaczalem sluchac tez prawie z krzesla spadalem myslac ze to nowe MAIDEN
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dajcie to na RapidaBudziol pisze:JAk zaczalem sluchac tez prawie z krzesla spadalem myslac ze to nowe MAIDEN
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Dostałem od dbudziola na mailaSzajba pisze:no ja chetnie tez posłucham
Wyslalem Filikowi wiec moze on wrzuci jak nie to moge na maila slac jak jemu. Tyle ze to az 12mb!
Ciekaw jestem waszego zdania co to za utwor!
Oczywiście
The Reincarnation of Benjamin Breeg
ja tez bym prosilSzajba pisze:no ja chetnie tez posłucham
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jak ktoś wytłumaczy na pw jak korzysta się z rapida to chętnie wrzuce bo z tamtąd tylko ściągać umiemBudziol pisze:Wyslalem Filikowi wiec moze on wrzuci jak nie to moge na maila slac jak jemu. Tyle ze to az 12mb!
Oczywiście
Jak ktos chce niech na pw sle adres mailowy
- likipiki
- -#Lord of the flies

wrzuć na sendspace. łatwo się wrzuca i jest w ogóle lepsze.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Filik10
- -#Clairvoyant

leci na rapida, ale dopiero 25%
sendsspace sie ostatnio krzaczy! rapid zawsze byl dobry..a teraz mozan na nim nawet 300mb wrzucac :rocx
już nie mam tu najwięcej postów

A co to jest, że tak się zapytam? 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jakiś cover nagrany przez Bruca co ktoś go podpisał jako numer z nowej płyty i na osła wrzucił. Ale chyba nawet lepszy od tych 3 co poznalismyFear pisze:A co to jest, że tak się zapytam?