ten wokalista i jego forma to teraz największy znak zapytania w moim muzycznym świecieHallowed pisze:Tylko ten wokal, wokalista chyba nie jest tam w najlepszej formie ? Nie wiem, jeśli normalnie śpiewa lepiej, to skuszę się na przesłuchanie albumu, wtedy może mi się całkiem spodoba.
Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
- likipiki
- -#Lord of the flies

nie wiem czego w słowie kicz można nie rozumieć, ale ok..Matek pisze:comy można nie lubić, to wiem na pewno bo to spectficzna muzyka ale nazwać to kiczem to jest poprostu rotfl. nie chodzi mi teraz o stawanie w obronie kapeli ale śmieszy mnie operowanie słowami których znaczenia do końca się nie rozumie
w każdym razie, poczytaj sobie teksty z drugiego albumu. bo to naprawdę bardzo wiele razy o kicz się ociera. a hasło 'Herbata wzniosła krzyk' to już taki muzyczny krasnal ogrodowy
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Wiesz, ta recka to już swoista legenda w swiecie recenzentówsyzygy pisze:Ta recka to jest dopiero kandydat LOL'a Roku a nie płyta Comy![]()
![]()
![]()
...ale recka Octavarium i tak lepsza :rocx
Czasem się zdarzy, że jest jakiś moment w tekście, który wziął się ( można powiedzieć ) z niczego, ale generalnie teksty Comy mnie sie podobają ;]likipiki pisze:w każdym razie, poczytaj sobie teksty z drugiego albumu. bo to naprawdę bardzo wiele razy o kicz się ociera. a hasło 'Herbata wzniosła krzyk' to już taki muzyczny krasnal ogrodowy Laughing
już liki nie pitol bo nazwać comę kiczem to jest lekkie niezrozumienie tematu. w takim wypadku równie dobrze wszystko co sie nie podoba mozna tak określićlikipiki pisze:nie wiem czego w słowie kicz można nie rozumieć, ale ok..Matek pisze:comy można nie lubić, to wiem na pewno bo to spectficzna muzyka ale nazwać to kiczem to jest poprostu rotfl. nie chodzi mi teraz o stawanie w obronie kapeli ale śmieszy mnie operowanie słowami których znaczenia do końca się nie rozumie
w każdym razie, poczytaj sobie teksty z drugiego albumu. bo to naprawdę bardzo wiele razy o kicz się ociera. a hasło 'Herbata wzniosła krzyk' to już taki muzyczny krasnal ogrodowy
- likipiki
- -#Lord of the flies

muzycznie się nie czepiam. ale teksty z ich nowego albumu, to w wielu miejscach takie 'jelenie na rykowisku'
a krasnali ogrodowych w muzyce nie lubimy, nierawdaż? 
no nie zgadzam sięlikipiki pisze:muzycznie się nie czepiam. ale teksty z ich nowego albumu, to w wielu miejscach takie 'jelenie na rykowisku'
sam byś coś powiedzial a nie tylko przytakujeszesoka pisze:Bardzo dobre określenielikipiki pisze:ale teksty z ich nowego albumu, to w wielu miejscach takie 'jelenie na rykowisku'
- likipiki
- -#Lord of the flies

nad herbatą myślałem sporo. i może bym znalazłbym jakieś ładne rozwiązanie, ale za cholerę mi to w kontekście nie chce leżećFear pisze:To są piękne metafory, ect. Razz Trzeba pomyśleć nad ich tekstami czasem Razz
Matek czego się czepiasz ? Że nie podoba mi się ? Pierwszy CD jest dosc dobry bo ma takie fjane utwory jak Sierpień, Psażer czy Spadamy. Nowa płyta jak dla mnie jest robiona pod pierwszą, ale niezbyt to wyszło.Chyba nie każdy musi mieć podobny gust muzyczny ? A że przytakuje likipikowi to już moja sprawa.
Wróćmy do dyskusji o Comie
Wróćmy do dyskusji o Comie
to jej chyba nie słuchałeśesoka pisze:Nowa płyta jak dla mnie jest robiona pod pierwszą, ale niezbyt to wyszło.
nie, nie dlatego, chyba nie czytasz zbyt uważnie. napisałeś że to kicz. oczekuję ze to uzasadnisz, dość dokładnie to zaznaczyłem wiele razy że doskonale rozumiem że comy lubić nie trzeba.esoka pisze:Matek czego się czepiasz ? Że nie podoba mi się ?
dokładnie. napisałem wiele razy i nawet specjalnie powtórzyłem że nie chodzi mi o to że on nie lubi comy. tylko jak już ktoś nazywa coś kiczem to niech chociaż potrafi to wytłumaczyćYogi pisze:Ja mam kłopoty ze zrozumiemieniem
takiej odpowiedzi się spodziewałem... kolejny pimpuśYogi pisze: ty masz kłopoty z głową ...