Nie spodkałem się a szkodaS1MON pisze:graja oni czasem ostrosc na nieskonczonosc ?
Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Re: Coma
jeśli chodzi o teksty Comy to moim osobistym faworytem jest ten cytat:Matek pisze:dla mnie jest. ale rozumiem że kogoś może wkurzać ich stylsyzygy pisze:No tekstowo Coma nie jest wybitna
prorocy porzygali się i śpią
poeci umierają w grobach strof
anioły śmierdzą potem, żrą kiełbasę
mają w dupie żywych
to już klasykCymor pisze:jeśli chodzi o teksty Comy to moim osobistym faworytem jest ten cytat:Matek pisze:dla mnie jest. ale rozumiem że kogoś może wkurzać ich stylsyzygy pisze:No tekstowo Coma nie jest wybitna
prorocy porzygali się i śpią
poeci umierają w grobach strof
anioły śmierdzą potem, żrą kiełbasę
mają w dupie żywych
a z nowego albumu dorzucilbym
Takiej władzy
W naszych progach
Wszyscy chcielibyśmy podziękować,
W kilku nie do końca pięknych słowach.
Z wyrazami szczerej niewdzięczności,
Dla skurwysynów nie mamy litości!
Ach, wyprzedziłeś mnieMatek pisze:Takiej władzy
W naszych progach
Wszyscy chcielibyśmy podziękować,
W kilku nie do końca pięknych słowach.
Z wyrazami szczerej niewdzięczności,
Dla skurwysynów nie mamy litości!
Bluźniszsyzygy pisze:Najlepszego na płycie, no i w ogóle ComyFear pisze:Jakże wspaniałego utworu(pewnie bluźnię?
)
:bicz:
Oczywiście wedle Twego gustu
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Trochesyzygy pisze:Najlepszego na płycie, no i w ogóle ComyFear pisze:Jakże wspaniałego utworu(pewnie bluźnię?
)
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Jaka była dedykacja na Woodstocku? Mo na festivalu imienia Ryśka Riedla to dziekował, panu L., pani B. ojcowi R. itp.Fear pisze:[( A jeszcze z dedykacją taką jak na Woodstocku to już w ogóle :laugh )
Piosenkę zadedykowali :
"- Kochanym Decydentom
- Ojciecowi Dyrektorowi
- Prezesowi, Premierowi Jarkowi
- Prezydentowi Lechowi
- Panu Romanowi Gietrychowi, ktoru rozdaje świadectwa tuż u wyjścia z naszych bram.
Utówr nazywa się Tonacja mada faka jechana dzięki "

"- Kochanym Decydentom
- Ojciecowi Dyrektorowi
- Prezesowi, Premierowi Jarkowi
- Prezydentowi Lechowi
- Panu Romanowi Gietrychowi, ktoru rozdaje świadectwa tuż u wyjścia z naszych bram.
Utówr nazywa się Tonacja mada faka jechana dzięki "
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Było to w trakcie. Jeszcze pare osób po literakach i początek. Roguc opowiadał o, że jest grupa ludzi o których często mysli w nocy w łóżku przed zasnięciem i wymienił
. Acha i zapomniałem dodac, że przed występem spotkałem dziewczyny które podobno widziały Roguca w Żabce gdy kupowały Komandosa :laugh
No coś Ty ?Filik10 pisze:Było to w trakcie. Jeszcze pare osób po literakach i początek. Roguc opowiadał o, że jest grupa ludzi o których często mysli w nocy w łóżku przed zasnięciem i wymienił. Acha i zapomniałem dodac, że przed występem spotkałem dziewczyny które podobno widziały Roguca w Żabce gdy kupowały Komandosa :laugh
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Wiesz bardzo mozliwe. Widziałem zaraz przed koncertem jak siedział z boku i wyglądał jakby miał zaraz się zsikać z stresuFear pisze:No coś Ty ?Filik10 pisze:Było to w trakcie. Jeszcze pare osób po literakach i początek. Roguc opowiadał o, że jest grupa ludzi o których często mysli w nocy w łóżku przed zasnięciem i wymienił. Acha i zapomniałem dodac, że przed występem spotkałem dziewczyny które podobno widziały Roguca w Żabce gdy kupowały Komandosa :laugh
T już wiemy, dlaczego Roguc ma taki dziwny głos na koncertach i fałszuje
Nie no, żartowałem przecieżFilik10 pisze:Wiesz bardzo mozliwe. Widziałem zaraz przed koncertem jak siedział z boku i wyglądał jakby miał zaraz się zsikać z stresuFear pisze:No coś Ty ?Filik10 pisze:Było to w trakcie. Jeszcze pare osób po literakach i początek. Roguc opowiadał o, że jest grupa ludzi o których często mysli w nocy w łóżku przed zasnięciem i wymienił. Acha i zapomniałem dodac, że przed występem spotkałem dziewczyny które podobno widziały Roguca w Żabce gdy kupowały Komandosa :laugh
T już wiemy, dlaczego Roguc ma taki dziwny głos na koncertach i fałszuje
A to co widziałeś to pewnie ta "koncentracja" Roguca. Zauważ, że na scenie wykonuje również nieco dziwne ruchy, ale w tym jest feeling