przyjzyj sie an oikładke jeszcze raz to zmienisz zdanie..tam JEST eddieEvE pisze:To nie jest EddieMatek pisze:running free,
Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jaka postać Eda wam się najbardziej podoba
już nie mam tu najwięcej postów

W biografi jest objaśnione. Jakiś metalowiec, którego nikt nie lubi. Na ścianach są powypisywane nawet zespoły jakieś
. AC/DC jest z tego co pamiętam.
No ale kolo z tulipankiem to raczej EDEvE pisze:W biografi jest objaśnione. Jakiś metalowiec, którego nikt nie lubi. Na ścianach są powypisywane nawet zespoły jakieś . AC/DC jest z tego co pamiętam
Mi on Eddiego przypomina 
paniron pisze:No ale kolo z tulipankiem to raczej ED
moment bo teraz pomylilam. Zapomnałam że ktoś tam biegnie. Ten co biegnie to metalowec a tenz tylu czupryną to jakis żul i chyba go przegonił. jakoś tak, musialabym sprawdzić w RTTH.cellman pisze:Mi on Eddiego przypomina Razz
No ale kolo z tulipankiem to raczej ED

już nie mam tu najwięcej postów

no to nie Eddie, wtedy Eddie był tylko głową z tego dowcipu. No kurde poszuklam dziś wieczore w RTTH i napiszę 

no właśnie przecież to nasz Eddie jak w morde strzeliłSzajba pisze:No ale kolo z tulipankiem to raczej ED
Chyba jednak Ed. Ale pytanie czyja jest ta wyciągnięta łapa? To może być Eddie. 
Na późniejszych też jest kimś, ale nie ma tego cudownego kilmatu East Endu:) :beerMatek pisze:na tych pierwszych to był KTOŚ
ALbo Eddie to ten z tyłu albo ta łapa. Tak czy inaczej Eddie na okładce jest 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nawet w RTTH pisze, że to Eddie
Wiem bo chyba z 5 razy vzytałem 

[Kro mode on]
Zwracać honor.
Na Running Free raczyli nam dać tylko kawałek reki Eda 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ale nie pisze kto jest tam w cieniu. ja dla mnie pisze tam "oblicza" - czyli twarzy.
to stoi tam EDDIE !! Jest napisane "oblicza" - czyli twarzy
jak to napisał Filik !! A sama postac jest
Co miałaś w szkole z interpretowania tekstu ??
:D
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Ja mam niezłe oceny z czytanie ze zrozumieniem, to dlategofreeforce pisze:to stoi tam EDDIE !! Jest napisane "oblicza" - czyli twarzyjak to napisał Filik !! A sama postac jest
Co miałaś w szkole z interpretowania tekstu ??
![]()
:D
e, może i tak.
A co do tego w jakiej postaci ukazany jest Eddie, może być jednocześnie tym gościem z tyłu jak i wyciągać rękę z przodu okładki. Ma to oznaczać, że przed Eddie'm nikt nie jest w stanie uciec. Tak też mówi fragment tekstu utworu "Iron Maiden"'Run To The Hills 2' o 'Running Free' pisze:Pierwszy singiel Iron Maiden, pierwszy przebój, a zarazem utwór, który w pierwszym tygodniu dystrybucji sprzedał się w ilości 10 tys. egzemplarzy i dotarł do 44. miejsca brytyjskiej listy najlepiej sprzedających się małych krążków. Na okładce płyty pierwsze wcielenie Eddiego autorstwa Dereka Riggsa.
To tak jak w większości slasherów - nieważne, że ty biegniesz ile sił przed spokojnie zmierzającym za tobą mordercą, on i tak będzie czaił się za pierwszymi otwartymi drzwiami...(...)Iron Maiden's gonna get you,/ No matter how far,(...)"
EDIT:
W tekście utworu chodzi o Żelazną Dziewicę, nie wiem dlaczego się pomyliłem, ale myślę, że o Eddie'm też możnaby tak powiedzieć...
Ostatnio zmieniony pt sie 25, 2006 2:41 pm przez Addie, łącznie zmieniany 1 raz.