jak narazie największym zainteresowaniem cieszą się Warszawa i Rzeszów
METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
pierwsze bilety dzisiaj wyslane :solo
-
Deleted User 804
ja też byłbym za 2 koncertem w Wawie
Od razu bym bilet zanmówił i pewnie znów nie tylko jeden
Jak pierwsze bilety były wysłane dopiero dziś to ja jestem ciekawy na co dziśawizo dostałem bo już się cieszyłem ze bilety przyszłya tu pewnie coś innego
No ale może jutro dojdzie 
Jak pierwsze bilety były wysłane dopiero dziś to ja jestem ciekawy na co dziśawizo dostałem bo już się cieszyłem ze bilety przyszłya tu pewnie coś innego
proponuje przed kazdym koncertem robic jakis zlot sanktuarium! ja np w katowicach stane pod zabka kolo mega z transparentem "sanktuarium" i sie wszyscy razem do srodka wtrynimy!!! serio moiwe :rocx
już nie mam tu najwięcej postów

szkoda ze nie jest to w guga tak jak MIAL byc pierwszy MM,,tyle ze se naglosnienia nie przywiezli...ja zkumplem juz uzbrojony w komandosy 3 pod guga podbijamy a tu dupa...koncert odwolany..ale przynajmniej mam autograf chainsaw :rocx

-
szatanista
- -#Long distance runner

stary, ja znam goscia ktory jechal z Legionowa do Katowic na ten koncert i mu odwolali. pozdro600 Sim0n 
no ja znam kolesia ktory z krakowa przyjechalszatanista pisze:stary, ja znam goscia ktory jechal z Legionowa do Katowic na ten koncert i mu odwolali. pozdro600 Sim0n

-
Deleted User 804
Moze serio dało by się 2 koncert w wawie dołożyć na 20 Very Happy
Dziś dostałem bilety :rocx Troche dziwne że nie ma na który konkretnie koncert są i mam nadzieje że nie wynikną z tego żadne problemy jeśli przyjdzie więcej ludzi niż biletów sprzedano bo chyba na każdy koncert można wejść na taki bilet i może być ciężko z orientacją ile na dany się sprzedało ale to już problem organizatorów
Na bilecie jest "godz 18:30" To otwarcie klubu czy początek koncertu?
Dziś dostałem bilety :rocx Troche dziwne że nie ma na który konkretnie koncert są i mam nadzieje że nie wynikną z tego żadne problemy jeśli przyjdzie więcej ludzi niż biletów sprzedano bo chyba na każdy koncert można wejść na taki bilet i może być ciężko z orientacją ile na dany się sprzedało ale to już problem organizatorów
panujemy nad sytuacjaDeleted User 804 pisze:Moze serio dało by się 2 koncert w wawie dołożyć na 20 Very Happy
w zaleznosci od ilosci sprzedanych biletow teraz do danego miasta wyslemy stosowna ilosc do klubu, w ten sposob osoby co kupuja z duzym wyprzedzeniem sa uprzywilejowane i moga spac spokojnie :solo
pozdrowionka ze slowacji
no chwalic się kto poza Deleted User 804em ma już bilet w ręku :solo
-
prodigalson
- -#Wrathchild

ja sobie kupie na wejściu w Rzeszowie 
spoko, jak wolisz, ale to wychodzi drozejprodigalson pisze:ja sobie kupie na wejściu w Rzeszowie
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Mamy, mamy bilety i z niecierpliwoscia czekamy na koncert, Witek, rozumiem, ze zalatwisz backstage dla tych, co kupili wczesniej, nie ?WIT666 pisze:spoko, jak wolisz, ale to wychodzi drozejprodigalson pisze:ja sobie kupie na wejściu w Rzeszowie:solo
nie bedzie problemu z dostaniem aufografu od Paula czy tez zdjeciem. Jest bardzo kontaktowa osoba :beerMaidenholik pisze:Mamy, mamy bilety i z niecierpliwoscia czekamy na koncert, Witek, rozumiem, ze zalatwisz backstage dla tych, co kupili wczesniej, nie ?WIT666 pisze:spoko, jak wolisz, ale to wychodzi drozejprodigalson pisze:ja sobie kupie na wejściu w Rzeszowie:solo
Ooo co mam zrobic aby spotkac sie z Paulem na backstage?
Ps. nie oferuje uslug seksualnych i seksualno-artystycznych
jakie to sa uslugi seksualno-artystyczne? heheDziku pisze:Ooo co mam zrobic aby spotkac sie z Paulem na backstage?![]()
-
Deleted User 804
No własnie mogła by być jakaś wejściówka chociaż jedna za kulisy dla tych którzy odrazu zamówili np conajmniej 5 biletów
np ja 
hehe spoko Deleted User 804, ae byly tez osoby co od razu zamowily 12 albo 10Deleted User 804 pisze:No własnie mogła by być jakaś wejściówka chociaż jedna za kulisy dla tych którzy odrazu zamówili np conajmniej 5 biletównp ja
-
Deleted User 804
Dlatego pisze conajmniej 5WIT666 pisze:hehe spoko Deleted User 804, ae byly tez osoby co od razu zamowily 12 albo 10Deleted User 804 pisze:No własnie mogła by być jakaś wejściówka chociaż jedna za kulisy dla tych którzy odrazu zamówili np conajmniej 5 biletównp ja
widze ze Katowice i Warszawa ida łeb w łeb :beer