Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka nowego albumu.
Mi okładka bardzo pasuje.
Nawet chyba bardziej od singla...
Ja jak tak spojrzałem na plakat to zdecydowanie bardziej zaczęła mi się podobać:) Jest jakaś taka z tym czołgiem... monumentalna
-
Deleted User 804
ciekawe czy na czymś oprócz plakatu widać co Edi ma napiesane na kieszeniGienek pisze:A ja chciałbym żeby na tej okładce były jakieś "sekrety",no ale chyba nie ma tym razem
Właśnie na plakacie zauwazyłem że napisane tam jest E.Hunter
Na okładce nie da rady to zauważyć chyba ...

No ja nie widzę na okładce..
Na plakacie też to zauważyłem
aale ja tam widze tylko Hunter 
-
Deleted User 2259
ale wypas ją moja wersje z dvd dopiero rozpakowałem.jesper pisze:.. oto wydanie vinylowe YEAH!
A co powiesz o zawartości DVD?
Jesper możesz powiedzieć skąd masz i za ile i dąc więcej dokładniejszych fotek
?
-
Deleted User 2259
Benjamin'a to każdy widział,na 30 minutowym filmie o AMOLAD mówią o każdej pisoence poszczególnie,ktos mówił chyba Fear,że nicko na The Pilgrim używa chińskiego talerza czy costakliego no i jak mówią o wyzej wymienionym kawałku to pokazują taki srebrny talerz a potem Nicko mówi coś po chińsku tak mi się przynajmniej wydaje,bo angielski to napewno nie jest,different world ze studia, brzmienie powala,i zdjecia ze studai a w tle Out Of The ShadowsAbstract pisze:A co powiesz o zawartości DVD?
a teraz biore sie zaplyte ,wiem jedno ,że książeczka pachnie klejem i się nim zaciągam.fajna książeczka.
Już się uzależniłeś? To może nie będę kupował.Invader pisze:wiem jedno ,że książeczka pachnie klejem i się nim zaciągam.
... ale ja nigdzie nie napisałem że już mam vinyla - to fotka z netapeep4 pisze:Jesper możesz powiedzieć skąd masz i za ile i dąc więcej dokładniejszych fotek?
Na ebayu właśnie ją widziałem, piękna sprawa. 
czyli postarali sie co do artworku
to dobrze !
A wie ktoś jak wyglada zawartoś książeczki (oprócz tekstów
) ?
zdjęcia członków zespołu i dalej podziękowania etc no i dwa duże zbiory zdjęć ;] nie ma żadnych rysunków
szkoda, bo liczyłem na jakies artworki, np. z The Longest DayTomash pisze:nie ma żadnych rysunków
- dostoevsky
- -#Assassin

Okładka, że tak powiem, lepiej prezentuje się na albumie, który trzymam w dłoni