13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

RBS
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR

Post autor: RBS »

Obrazek

Najlepsze festiwalowe zdjęcie :D
Zrobione przez Rudą - reszta zdjęć na stronie : http://redwolf.praktyczny.pl/morfoto.htm
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Obrazek

Tu z kolei widać Feara na telebimie - to ten w niebieskim. :)
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

teraz mi się przypomiał taki facet na wózku pod sceną, koło którego stałam i latajacy, któzy prawie na niego spadli :?
Ale po raz drugi mogę się przekonać, ze jak ktoś chce to mozę wszystko :). Podziwiam taki ludzi.
BTW wdział go ktoś?
Awatar użytkownika
Addie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Addie »

Chodzi Ci o tego Szkota na wózku inwalidzkim, który był, delikatnie mówiąc, przy kości? Jeśli tak, to jest to ten sam koleś, który proponował mi i moim kumplom udział w zawodach piwnych. Mój kumpel wziął udział w czymś takim, musiał wypić duży kubek piwa trzymając go tylko w zębach. Jakiś Czech temu nie sprostał, ale Polakowi się oczywiście udało... :twisted: BTW: rozwalał mnie koleś, który był chyba opiekunem tego gościa na wózku...
Awatar użytkownika
Addie
-#Trooper
-#Trooper

RBS pisze:Obrazek

Zrobione przez Rudą - reszta zdjęć na stronie : http://redwolf.praktyczny.pl/morfoto.htm
I pomyśleć, że państwo polskie takie flagi funduje... :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

RBS pisze:Obrazek

Heh, wtedy chyba wszyscy skończyli skandować "Kreator, Kreator, Kreator" a zaczęli :"Polska, Polska, Polska" ;> Piękne to było :)
Meier(D5) pisze:Obrazek

Tu z kolei widać Feara na telebimie - to ten w niebieskim. :)
To właśnie dlatego sie niegdy nie bierze na takie gigi czarnych koszulek, bo wtedy byś się w tłumie nie znalazł ]:->
iEvE
Administratorka
Administratorka

Addie pisze:Chodzi Ci o tego Szkota na wózku inwalidzkim, który był, delikatnie mówiąc, przy kości? Jeśli tak, to jest to ten sam koleś, który proponował mi i moim kumplom udział w zawodach piwnych. Mój kumpel wziął udział w czymś takim, musiał wypić duży kubek piwa trzymając go tylko w zębach. Jakiś Czech temu nie sprostał, ale Polakowi się oczywiście udało... Twisted Evil BTW: rozwalał mnie koleś, który był chyba opiekunem tego gościa na wózku...
eee eee eeeeee ja nigdy nie wiem, przy kości czyli że nie taki szczupły? Bo jak tak to tak :). Zresztą to musiałby być ogromny zbieg okoliczności żebyśmy widzieli dwóch różnych inwalidów pod sceną ;). Ale ten koleś to był Polak? Bo koło mnie stali jacyś polacy
Fear
-#Assassin
-#Assassin

W sumie pod sceną to prawie tylko Polacy byli. Taki miły akcent festu :]
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Fear pisze:To właśnie dlatego sie niegdy nie bierze na takie gigi czarnych koszulek, bo wtedy byś się w tłumie nie znalazł ]:->
Akurat na tym zdjęciu większość ludzi ma kolorowe koszulki, więc nie rozumiem. :P
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Meier(D5) pisze:
Fear pisze:To właśnie dlatego sie niegdy nie bierze na takie gigi czarnych koszulek, bo wtedy byś się w tłumie nie znalazł ]:->
Akurat na tym zdjęciu większość ludzi ma kolorowe koszulki, więc nie rozumiem. :P
Bo widzisz, z tyłu stoją pozerzy w kolorowych koszulkach a z przodu tróó fani w czarnych. Ja się znalazłem przez przypadek z przodu :eyes: Poza tym, chodziło mi raczej o to, że w pierwszym rzędzie się wyróżniam własnie kolorem koszukli, gdzie wszyscy w około mieli czarną a ja niebieską :wink: W ogóle to się tam dziwnie czułem, bo wszyscy mieli jakieś emblematy na koszulkach typu: Kreator, Vader, Cradle of Filth a ja wyskoczyłem z koszulką Windowsa :lol:
Awatar użytkownika
Addie
-#Trooper
-#Trooper

EvE pisze:
Addie pisze:Chodzi Ci o tego Szkota na wózku inwalidzkim, który był, delikatnie mówiąc, przy kości? Jeśli tak, to jest to ten sam koleś, który proponował mi i moim kumplom udział w zawodach piwnych. Mój kumpel wziął udział w czymś takim, musiał wypić duży kubek piwa trzymając go tylko w zębach. Jakiś Czech temu nie sprostał, ale Polakowi się oczywiście udało... Twisted Evil BTW: rozwalał mnie koleś, który był chyba opiekunem tego gościa na wózku...
eee eee eeeeee ja nigdy nie wiem, przy kości czyli że nie taki szczupły? Bo jak tak to tak :). Zresztą to musiałby być ogromny zbieg okoliczności żebyśmy widzieli dwóch różnych inwalidów pod sceną ;). Ale ten koleś to był Polak? Bo koło mnie stali jacyś polacy
No szczupły to on nie był na pewno, więc dobrze to zinterpretowałaś :lol: ,ale on na 100% był Szkotem, bo gadaliśmy z nim chwilę pod tym największym namiotem Pilsnera, gdzie organizował różnorakie zawody piwne. Proponował mi udział w jednym, polegającym na wypiciu trzech kufli pod rząd jak najszybciej się potrafi bez zwracania alkoholu. Miałem się ścigać z nim i chyba jakimś Bułgarem, ale odmówiłem, bo (jako że nie jestem zbyt dobry w piciu na czas) nie chciałem hańbić Polski, którą miałem reprezentować... A swoją drogą, przesympatyczny gość :beer
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Fear pisze:Bo widzisz, z tyłu stoją pozerzy w kolorowych koszulkach a z przodu tróó fani w czarnych. Ja się znalazłem przez przypadek z przodu :eyes:
Aaa, rozumiem. Wiedziałem, że jesteś pozerem. 8)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

EvE pisze:teraz mi się przypomiał taki facet na wózku pod sceną, koło którego stałam i latajacy, któzy prawie na niego spadli :?
Ale po raz drugi mogę się przekonać, ze jak ktoś chce to mozę wszystko :). Podziwiam taki ludzi.
BTW wdział go ktoś?
Tak widziałem. W tamtym roku zresztą też :)

Pełen RESPECT!!

Ne zeszłorocznym DVD widać mnie podczas występu HammerFall :) to jest dopiero radocha tak się zobaczyć :D
www.MetalSide.pl
iEvE
Administratorka
Administratorka

Ne zeszłorocznym DVD widać mnie podczas występu HammerFall Smile to jest dopiero radocha tak się zobaczyć Very Happy
ulala, to moze też gdzieś jesteśmy z Żelaznym, staliśmy w drugim rzędzie, przed nami taka niska bardzo pani :). Naprzeciwko nie pamiętam kogo ale po lewej :). Weź zobacz:]
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Meier(D5) pisze:
Fear pisze:Bo widzisz, z tyłu stoją pozerzy w kolorowych koszulkach a z przodu tróó fani w czarnych. Ja się znalazłem przez przypadek z przodu :eyes:
Aaa, rozumiem. Wiedziałem, że jesteś pozerem. 8)
A powiedz mi kto nie jest? :mrgreen:

BTW : To co w końcu z tym dvd z MoR '06 :?:
iEvE
Administratorka
Administratorka

Fear pisze:A powiedz mi kto nie jest? Mr. Green
Ja.
Fear pisze:BTW : To co w końcu z tym dvd z MoR '06 Question
cisza
można na mułku będzie :lol:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

EvE pisze:
Fear pisze:A powiedz mi kto nie jest? Mr. Green
Ja.
Pozer 8)

EvE pisze:
Fear pisze:BTW : To co w końcu z tym dvd z MoR '06 Question
cisza
można na mułku będzie :lol:
No, w koncu jakieś konstruktywne rozwiązanie :laugh
iron84
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: iron84 »

NEWS NEWS NEWS NEWS

02.12.2006 odbedzie sie kolejna ZIMOWA edycja FESTIWALU MASTERS OF ROCK. Pierwsza potwierdzona gwiazda jest zespol CRADLE OF FILTH. Nazwy kolejnych zespolow uczestniczacych na tym festynie zostana podane niebawem. Organizatorzy szykuja w ten dzien kilka pobocznych atrakcji. Mozna bedzie zobaczyc m.in fotki z tegorocznej letniej edycji MORka, takze fotki przyslane przez ludzi na konkurs (ktory chyba jeszcze trwa). Po wystepach zespolow beda puszczac jakies koncerty z DVD.

Podczas festiwalu poznamy pierwsze zespoly, ktore wystapia na MOR 2007

..a w sklepiku bedzie mozna zakupic DVD z MORka2006, ktore jak pewnie wszyscy wiedza jest juz w sprzedazy :twisted:
iEvE
Administratorka
Administratorka

iron84 pisze:CRADLE OF FILTH.
:buahaha:
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Złoooooooooooo :twisted:

Czyli już na całe szczęście zimowe mor mamy z głowy:]