zygfryd pisze:Budziol - żona kupowała może w Galerii? I ile jest sztuk na oko? Zamówiłem na fanie, ale z różnych przyczyn może dam im całusa w dupę i podziękuję za zamówienie i nabędę w MM.
Tak na oko 5-6. Zwyklych Cd nie ma, ale maja byc w cenie 49.99
W Gliwicach w Fono Shopie są i wersja pojedyncza i podwójna: ceny pojedynczy cd 64 bodajże a wersja z DVD 88 zeta; aha a wersja LP ponoc jest pzresunięta o miesiąc albo i jeszcze dłużej takie coś dotarło do mnie
No no no ładny ten digipack , szkoda tylko że zdjęcia bandu zajmują całe 6 stron książeczki, możnaby te strony lepiej zapełnić (np. jakimiś zdjęciami ze studia albo lepiej jakimiś rysunkami np. tym z RoBB). Ale i tak już nie mogę się doczekać .
Właśnie wróciłem z zakupów.
Kupiłem w Saturnie w Arkadii. W strefie płyt już z daleka słyszałem pianie Dickinsona więc wiedziałem że juz jest. Wystawione były tylko wydania CD za 59.90, ale podszedłem do gościa z obsługi i ten dał mi wersję CD+DVD za 74.90, bo jeszcze nie obklejili tego tymi metalowymi paskami przeciwko złodziejom więc nie było wystawione. Ale bez najmniejszego problemu można dostać, sporo tego stało na kupie z której to brał.
I przyu okazji. W Empiku w Arkadii są 3 vinyle z singlem ROBB za 37zł
a co jest na tym DVD
EvE a u nas w MM nie ma ja rano byłem na tej wyprzedaży bo z pracy wracałem to nie było ale może popołudniu dostarczyli. nie wiem czy przed robotą nie pojechać