Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Helloween
Pogadajmy o czyms innym. Jak komus sie male teksty nie podobaja to trudno.
Dysponuje ktoś, kto tu zagląda, pełnym zestawem singli Helloweena i zechciałby się jakoś podzielić? Od czasu wakacyjnego pobytu w Wizowicach zapragnąłem mieć wszystko, co wydali, a z niektórymi wydawnictwami mam problem.
Ale w jakiej formie? Ja mam wszystkie single no ale mp3. No i zaglądam tu 
z singlami może być ciężko. Rozumiem ,że szukałeś już na allegro i ebay?
Swoją drogą ja też jestem na etapie Helloween (przerwa na AMOLAD).
Niedługo mam zamiar zakupić odba Keepery i może Dark Ride.
Swoją drogą ja też jestem na etapie Helloween (przerwa na AMOLAD).
Niedługo mam zamiar zakupić odba Keepery i może Dark Ride.
Po powrocie z Wizowic zakupiłem sobie trzy pierwsze płytki Helloween, fajnie wydane w ramach reedycji. Zamierzam relatywnie dokupywać kolejne - z tym nie ma problemu (pomijając brak kasy oczywiście).
Jeżeli zaś chodzi o single, to satysfakcjonowałyby mnie na tę chwilę jak najbardziej mp3. Bo tu już wchodzi w grę zarówno spora kaska, jak i ograniczony dostęp. Dlatego Eve, jeśli byłaby możliwość, abyś podesłała mi nagranego cdr-ka np. - szczegóły możemy domówić. Jestem bardzo zainteresowany.
Jeżeli zaś chodzi o single, to satysfakcjonowałyby mnie na tę chwilę jak najbardziej mp3. Bo tu już wchodzi w grę zarówno spora kaska, jak i ograniczony dostęp. Dlatego Eve, jeśli byłaby możliwość, abyś podesłała mi nagranego cdr-ka np. - szczegóły możemy domówić. Jestem bardzo zainteresowany.
Z tego co czytałem na polskiej stronie Helloween to mają wyjść wszytskie single na kilku płytach niedługo więc nie powino być już problemu dla Ciebie żeby je zdobyć.
Na remasterach teraz jest masa bonusów, ja nie sprawdzałam, ale chyba wiele z tego to z singli. w każdym razie mogę wysłać, nie ma problemu. ale to dużo nie zajmuje więc moge Ci przesłać elektronicznieJeżeli zaś chodzi o single, to satysfakcjonowałyby mnie na tę chwilę jak najbardziej mp3. Bo tu już wchodzi w grę zarówno spora kaska, jak i ograniczony dostęp. Dlatego Eve, jeśli byłaby możliwość, abyś podesłała mi nagranego cdr-ka np. - szczegóły możemy domówić. Jestem bardzo zainteresowany.
Ooo....!CubeX pisze:Dysponuje ktoś, kto tu zagląda, pełnym zestawem singli Helloweena i zechciałby się jakoś podzielić?
Eeeee.......jak najbardziej mp3
Już myślałem, że kolekcjoner się pojawi
Jak już napisałem wcześniej - kupiłem dotąd 3 pierwsze remastery. I choć kolejnymi pozycjami z dyskografii dysponuję w mp3 - zamierzam zakupić kolejne oryginały, z częstotliwością, z jaką pozwoli domowy budżet. Oczywiście singielki też chciałbym mieć oryginalne, dlatego pewnie zakupię box, o którym piszecie, jeśli tylko cena nie będzie kosmiczna. Nim jednak zacznę zbierać singielki, chcę skompletować albumy, dlatego, na tą chwilę - jak napisałem - interesują mnie mp3. Czy taka postawa jest etyczna i moralna - chyba kazdy będzie miał inne zdanie, w zależności od własnego sumienia. Nic na to nie poradzę.
O masz, to teraz o moralności...
Myślałem, że dojdzie kolejna osoba do tego niezbyt licznego grona w PL zbieraczy CDków z Helloweenem, ale się zawidołem. Tyle, możesz tego słuchać i w midach
.
PRzecież napisał eeeee że kupi oryginaly ale nie od razu Rzym zbudowano.
Swoją droga dysponuje midami więc jak ktoś chętny do sluchania to zapraszam
. No ewentualnie na komórkę można.
Swoją droga dysponuje midami więc jak ktoś chętny do sluchania to zapraszam
nie ma roznicy czy sie kupi single czy remastery bonusy sa te same.Mirdaroh pisze:Z tego co czytałem na polskiej stronie Helloween to mają wyjść wszytskie single na kilku płytach niedługo więc nie powino być już problemu dla Ciebie żeby je zdobyć.
-
Ironka Maidenka
- -#Wrathchild

Moim skromnym zdankiem Keepery rządzą... i ten ich pierwszy wokalista... jak mu tam było..Michael? On właśnie najbardziej pasuje mi w kawałkach Helloween. A po drugie to na stronach internetowych poświęconych tej grupie pisze, że jego największymi muzycznymi inspiracjami byli (i są): Elvis Presley i Bruce Dickinson
... No to jakby nie powiedzieć... :beer he he...
IMO Helloween skończyło się na Kill'em all.
Dalej nie nagrali już nic ciekawego.
joke
a to nie czasem ten gitarzysta był ich pierwszym wokalistą?Ironka Maidenka pisze: ten ich pierwszy wokalista... jak mu tam było..Michael?
Kai Hansen?Matek pisze:a to nie czasem ten gitarzysta był ich pierwszym wokalistą?
-
Ironka Maidenka
- -#Wrathchild

No ale w Helloween był na wokalu, nie?
A z drugiej strony:ja mało kumata jestem, więc tego, co piszę nie można całościowo brać na poważnie
A z drugiej strony:ja mało kumata jestem, więc tego, co piszę nie można całościowo brać na poważnie
Pozwole sobie rozwiac wszelkie watpliwosci :beer
1 Kai Hansen- Walls .....
2 Kiske- Keeper 1 - Kameleon
3 Andi- Master- do teraz
1 Kai Hansen- Walls .....
2 Kiske- Keeper 1 - Kameleon
3 Andi- Master- do teraz
Zgadzam sie chlopie!! :rocxbati pisze:płytka walls of jerycho jest kurewsko wielka!!!