UWAGA! Złodzieje na Allegro!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Złodzieje na Allegro!
Accident z allegro to podróba ? Bo jakos ludzie chętnie kupują..
Uzytkownik o nicku shoshon666 sprzedaje same piraty:
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=5055825
a jest ich sporo, szczegolnie prosze zwrocic uwage na plyty Iron Maiden z lat '80 (TNOTB, P, POM, SIT, SSOASS) - sa to piraty stylizowane na oryginaly, mam taki jeden Deep Purple - Fireball, dowiedzialem sie ze to pirat jak zobaczylem w rogu na okladce adres emial@yahoo.com.
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=5055825
a jest ich sporo, szczegolnie prosze zwrocic uwage na plyty Iron Maiden z lat '80 (TNOTB, P, POM, SIT, SSOASS) - sa to piraty stylizowane na oryginaly, mam taki jeden Deep Purple - Fireball, dowiedzialem sie ze to pirat jak zobaczylem w rogu na okladce adres emial@yahoo.com.
Żal mi tych ludzi.. 
czemuz tak uwazasz? :beerironed pisze:Uzytkownik o nicku shoshon666 sprzedaje same piraty:
Bo tak jest... Popatrz na aukcje..
Qba666 a moze to ty
sprzedajesz te plyty
PS. Jak uwazasz ze nie ma piratow to nie bede sie wcinal, jezeli masz zamiar u nego kupowac - twoja kasa - twoje piraty.
PS. Jak uwazasz ze nie ma piratow to nie bede sie wcinal, jezeli masz zamiar u nego kupowac - twoja kasa - twoje piraty.
ale widze tez ze gosc ma plyty z polskiej stajni Empire Rec wiec te chyba to oryginaly, przynajmniej na takie wygladaja 
Ironów też wyglądają jak orginały 
ta jasne. Bo ja nie mam co robic tylko tandete ludzia wciskac.ironed pisze:Qba666 a moze to ty sprzedajesz te plyty
Tak jak pisalem wczesniej np. popatrz na Virtual XI, na płyty MetallickiBonzo pisze:ale widze tez ze gosc ma plyty z polskiej stajni Empire Rec wiec te chyba to oryginaly, przynajmniej na takie wygladaja
, a te wydawnictwa IM z '80 lat trudno rozpoznać ja poznalem na swoim Fireball DP po adresie e-mail
Jezeli uwazacie ze ma oryginaly - tj pisalem wczesniej moim skromnym zdaniem wasza kasa - wasze piraty
Qba666
Te kilka pirackich płyt nie musi decydować o wszystkim. Te oczywiste - jak ten Visrtual - to jasna sprawa, nie tykać patykiem, a osoby które to kupują, robią to IMO świadomie. Ale przy tych pierwszych wydaniach nie jestem pewien. Najlepiej jakby to oceniła osoba, która posiada takie wydania porównała każdy szczególik na nadruku płyty.ironed pisze:
Tak jak pisalem wczesniej np. popatrz na Virtual XI, na płyty Metallicki
, a te wydawnictwa IM z '80 lat trudno rozpoznać ja poznalem na swoim Fireball DP po adresie e-mail. A jezeli kolo wystawia 71 przedmiotow i odrazu widac Virtual XI, Ed Hunter i Accident Of Birth Brucea ze to sa tanie tandety (tylko same IM, a tam sa wszystkie, po metallice tez poznalem) to raczej ma wszystkie ze stadionu X Lecia w Warszawie
![]()
Jezeli uwazacie ze ma oryginaly - tj pisalem wczesniej moim skromnym zdaniem wasza kasa - wasze piraty![]()
Poza tym - na cedekach widać jakieś numerki pomazane. Mogę zatem przypuszczać, że człowiek prowadził np. jakąś wypożyczalnię lub komis i nie było dla niego ważne źródło pochodzenia cedeków, bo i słuchaczom to było obojętne.
Toteż to nie jest tak znowu hopsiup pirat.
Ja kupuję tylko oryginalne płyty. Mam głeboko w 4 literach wszelkie piraty!
Łożesz!! Jaki buńczuczny!!Borys1978 pisze:Ja kupuję tylko oryginalne płyty. Mam głeboko w 4 literach wszelkie piraty!
Ja też mam tylko oryginały... poza AMOLAD, ale to już wina wsi Częstochowa, w której mieszkam...
EOT
Dlaczego, mówię prawdę. Przyjedź i sprawdź!Levy pisze:Łożesz!! Jaki buńczuczny!!
Pochwal sie kolekcją 
Pirata poznam na kilometr. Takie male zboczenie zawodowezygfryd pisze:Te kilka pirackich płyt nie musi decydować o wszystkim. Te oczywiste - jak ten Visrtual - to jasna sprawa, nie tykać patykiem, a osoby które to kupują, robią to IMO świadomie. Ale przy tych pierwszych wydaniach nie jestem pewien. Najlepiej jakby to oceniła osoba, która posiada takie wydania porównała każdy szczególik na nadruku płyty.ironed pisze:
Tak jak pisalem wczesniej np. popatrz na Virtual XI, na płyty Metallicki
, a te wydawnictwa IM z '80 lat trudno rozpoznać ja poznalem na swoim Fireball DP po adresie e-mail. A jezeli kolo wystawia 71 przedmiotow i odrazu widac Virtual XI, Ed Hunter i Accident Of Birth Brucea ze to sa tanie tandety (tylko same IM, a tam sa wszystkie, po metallice tez poznalem) to raczej ma wszystkie ze stadionu X Lecia w Warszawie
![]()
Jezeli uwazacie ze ma oryginaly - tj pisalem wczesniej moim skromnym zdaniem wasza kasa - wasze piraty![]()
Poza tym - na cedekach widać jakieś numerki pomazane. Mogę zatem przypuszczać, że człowiek prowadził np. jakąś wypożyczalnię lub komis i nie było dla niego ważne źródło pochodzenia cedeków, bo i słuchaczom to było obojętne.
Toteż to nie jest tak znowu hopsiup pirat.
_R@sterNeT_
- Metalophil
- -#Moonchild

po takim zdjęciu doprawdy trudno ocenić
Może dam numery katalogowe jak mi koles przysle 
-
prodigalson
- -#Wrathchild

popros o inne zdjęcia, troche wałkiem pachnie