napisz jaki rozmiar pampersa ci podesłacHallowed pisze:jak jest solo pokazane to się w poniedziałek posram, posikam, podniecę i nie wiem co tam jeszcze...Grzędi pisze:Na bonus DVD dodanym do albumu jest coś na wzór teledysku - DW zagrane w studio.![]()
Different World - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Different World - oceny, wrażenia, recenzje!
Sądzę iż pampers w tym przypadku nie pomoże. :laugh 
no to kupa tetrowych będzie potrzebna. szkoda ze juz wyrzuciłem

Jak na opener to Different World to delikatnie mowiac sredniak 
Teraz jak posłuchalam innych kawałków to troche kupa z niego.
no doklanie, tak jak gdzie matek napisal te pierwsze 3 kawalki to chyba najgorsze im wyszly na tle calego albumuAndzia pisze:Teraz jak posłuchalam innych kawałków to troche kupa z niego.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A mi jak na początku DW wogóle się nie podobał, tak ostatnio zaczynam nucić 
Na początku DW wydawał mi się straszną kupą, może dla wielu jest nią nadal (po poznaniu reszty kawałków), ale z czasem go polubiłem, nawet bardzo :] prawda, pasuje do AMOLAD jak arsi do tego forum, ale to nie znaczy, że nie może mi sie podobać :] ocena 6,5/10
- soulburner
- -#Invader

Bardzo fajny utwór, podoba mi się jakby dwuczłonowy refren, szczególnie ta część "thin lizyy'owata" 
Bardzo fajny rocker, ale faktycznie nie pasuje do reszty albumu, pewnie stąd niskie jego oceny. Po prostu reszta materiału go miażdży
Bardzo fajny rocker, ale faktycznie nie pasuje do reszty albumu, pewnie stąd niskie jego oceny. Po prostu reszta materiału go miażdży
You must gather your party before venturing forth.
:laugh teraz mnie zabiłeś M..Wrath pisze:prawda, pasuje do AMOLAD jak arsi do tego forum
Ja w kontekście całej płyty polubiłam go. Za to, że jest wesołym openerem, typowym. schematycznym i krótkim. Można sobie pośpiewać i w ogóle.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nawet po przesłuchaniu całego albumu bardzo go lubie i stawiam dośc wysoko. Pasuje do AMOLAD tylko brzmeniem, które jest zupełnie inne niż w innych albumach Ironów.
heh, nawet świetnie mi się dzisiaj tego kawałka słucha. Niby nie pasuje do ogółu płyty...ale ma to coś
Lepszy od Wildest Dreams. Pewnie na razie tak mi się podoba, bo już go mam osłuchanego nieźle podobnie jak BTATS i ROBB i doszło wreszcie ludzkie brzmienie 
aaaaa nie wiem co wy chcecie od tego kawałka, mi sia kazdym go za kazdym razem bardzo fajnie slucha, podszedl mi od pierwszego przesluchania czego nie moge powiedziec o WD, ktorego kompletnie nie trawie, chyba najbardziej z calej dyskografii tej druzyny 
nom, lajtowy numer. przyjemnie sie go slucha. text refrenu juz znam i ciagle laze i go sobie nuce pod nosem 
X
Jak wchodzi refren, to mam wrażenie, że usłyszę "you tell me we can't stop the rain"
a i melodia zwrotki i bicie Nicko na talerzu (ride chyba?). Taka radiówka-maidenówka;) coś w stylu Can I play with madness. Dziękuję Bogu, że nie zrobili z tego paszkwila w stylu The Angel and The Gambler... Mają już taką manierę otwierania płyt dziwnymi kawałkami, zamiast przypier... :guns 
Aces High cpt. Dickinson!
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

,,Different World" to dobry utwór tylko refren zbija nieco z tropu. Zawsze to jakaś nowość w krainie Maiden :rocx
Nemesis...as one we stand!!
Porównywanie Different World do Can I Play With Madness to wg.mnie zbrodnia
.
Heh, przeszłości nie da się wymazać, nagrali takie kawałkiNomad pisze:Porównywanie Different World do Can I Play With Madness to wg.mnie zbrodnia.
Aces High cpt. Dickinson!
Nie wiem co wy z tym refrenem. Dla mnie to dobry rowny kawalek juz od samego poczatku i wedlug mnie refren to jego najmocniejsza strona. Jest taki inny niz wszystkie i to mi sie podoba.
ja również lubię ten kawałek , jak pierwszy raz go przesłuchałem to wpadł mi w ucho
Może nie jest to szczyt gdy chodzi o openera...ale bardzo przyjemny i lekki utworek
Ot takie fikuśne coś do posłuchania
w końcu nie każdy utwór IM musi być arcydziełem....prawda?