13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
W Zimie to zastanawiamy sie nad Manowar, tak? Tak 
Problem z kredkami jest wiekszy niz myslicie
Mam przeczucia, ze kredki pojawia sie takze na letnim MORku
(w zeszlym roku mialem takie przeczucia co do Korpiklaani i sie sprawdzily...wiec juz zaczynam sie bac)
Jedynie moze nas uratowac bardzo slaby wystep tych panow na tej zimowej edycji, ale mam dziwne wrazenie, ze Czesi beda sikac po nogach na ich widok
Mam przeczucia, ze kredki pojawia sie takze na letnim MORku
(w zeszlym roku mialem takie przeczucia co do Korpiklaani i sie sprawdzily...wiec juz zaczynam sie bac)
Jedynie moze nas uratowac bardzo slaby wystep tych panow na tej zimowej edycji, ale mam dziwne wrazenie, ze Czesi beda sikac po nogach na ich widok
-
Deleted User 357
No raczej:] Chyba że nie wiem,Dio na zimowym mor będzie
No tak...to moze by i uratowalo obecna sytuacjeŻelazny pisze:No raczej:] Chyba że nie wiem,Dio na zimowym mor będzie
A gdzie chcecie jechac na te MANOWAR ?
Ostrava.
Znaczy to zależy od kasy w sumie tylko. Bo ja bym sie dla samego faktu przejechała.Ale to wyjdzie dopiero potem. Jak ktoś znajomy pojedzie to ja pewnie wttedy tez;]
Znaczy to zależy od kasy w sumie tylko. Bo ja bym sie dla samego faktu przejechała.Ale to wyjdzie dopiero potem. Jak ktoś znajomy pojedzie to ja pewnie wttedy tez;]
No i świetnie. Chciałbym zobaczyć ich na zywoiron84 pisze:Mam przeczucia, ze kredki pojawia sie takze na letnim MORku Rolling Eyes
-
Deleted User 357
Ale wtedy możliwe że se sam pojedzieszFear pisze: No i świetnie. Chciałbym zobaczyć ich na zywo Smile Zagrają Nymphetamine i będzie git.
:closedŻelazny pisze:Ale wtedy możliwe że se sam pojedzieszFear pisze: No i świetnie. Chciałbym zobaczyć ich na zywo Smile Zagrają Nymphetamine i będzie git.
Oj, na pewno będą grali Geye, także spokojna głowa
Ale to już przeszłość. Nie wierzę że za rok bedzie ciężej niż teraz było. I tak temu dziwnemu narodowi było za dużo.Fear pisze:Ten festiwal staje się z roku na rok coraz bardziej agresywny" Laughing
To co sie porobiło przed Metal Church.......................................................... no nic szkoda gadać.
W każdym razie na letnim Morze będzie Digger. Bedzie Blind Guardian jak dobrze pójdzie
I co z tego , że przeszłość? Przyszlość jest nadal zagadką, a Petrozza coś tam wspominał chyba ( o ile dobrze pamiętam ), że będą chcieli wrócić za rok. Mnie bardzo pasował taki zróżnicowany skład od happy rytmy po extreme aggression.EvE pisze:Ale to już przeszłość. Nie wierzę że za rok bedzie ciężej niż teraz było. I tak temu dziwnemu narodowi było za dużo.
Ja liczę na ManowaraEvE pisze:W każdym razie na letnim Morze będzie Digger. Bedzie Blind Guardian jak dobrze pójdzie Laughing. Ale Digger bedzie, nie ma opcji. Jasne że tak. Już sama w to wierze Very Happy
-
Deleted User 357
BG jest możliwe,już zakontraktowali występ na WOA,tak samo GD więc w lato koncertują. Ale jak dla mnie to może ich nie być,wole coś czego nie zobaczę w Polsce. Najlepiej Running WildEvE pisze: W każdym razie na letnim Morze będzie Digger. Bedzie Blind Guardian jak dobrze pójdzie Laughing. Ale Digger bedzie, nie ma opcji. Jasne że tak. Już sama w to wierze Very Happy
No jeśli zobacze BG i GD to RW jest na pierwszym miejscu obok JP i AcceptŻelazny pisze:BG jest możliwe,już zakontraktowali występ na WOA,tak samo GD więc w lato koncertują. Ale jak dla mnie to może ich nie być,wole coś czego nie zobaczę w Polsce. Najlepiej Running Wild
Ale narazie mówie jak mi się wydaje. Oba zespoy będa mieć płytę za sobą nową. No i Wacken. a co do RW zaraz powęsze jak ich plany, bo jak by było RW to było by

chyba mnie nie zrozumiałeśI co z tego , że przeszłość? Przyszlość jest nadal zagadką, a Petrozza coś tam wspominał chyba ( o ile dobrze pamiętam ), że będą chcieli wrócić za rok. Mnie bardzo pasował taki zróżnicowany skład od happy rytmy po extreme aggression.
Ależ zrozumiałem wręcz bardzo dobrze.EvE pisze:chyba mnie nie zrozumiałeś
to wytlumacz co mialam myśli 
Nabralas nawykuEvE pisze:to wytlumacz co mialam myśli
e-e czasem używam ale nie nadużywam
. Ale u mnie oczy to sa skajnie negatywne ;]
A u mnie smieszne poprostuEvE pisze:Ale u mnie oczy to sa skajnie negatywne ;]
myślalam ze pogardliwe ;]
Czasem, ale jak mowilem czesto je stosuje bo mnie smieszaEvE pisze:myślalam ze pogardliwe ;]