Nowe utwory Maiden w Radiowej Trójce
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowe utwory Maiden w Radiowej Trójce
Jak ktoś nie ma neta to do sklepu zamiast radia słuchać 
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Raczej już nie posłucham tego programu...

Jka ktos nie ma neta to i tak tego nie przeczytapeep4 pisze:Jak ktoś nie ma neta to do sklepu zamiast radia słuchać Laughing
-
Filik10
- -#Clairvoyant

freeforce pisze:Jka ktos nie ma neta to i tak tego nie przeczytapeep4 pisze:Jak ktoś nie ma neta to do sklepu zamiast radia słuchać Laughing:D:D
![]()
- Wakterstein
- -#Trooper

Słucham teraz radia i leci jakieś "fuck up"
. Bardzo różna muzyka
.
Oto co pan Kaczkowski powiedział o Iron Maiden w niedzielę ( 6 Sierpnia BR.):
Jeżeli ktoś chce MP3 z tą wypowiedzią, to pisać! Albo na prywatną, albo gg (2319957)...sobie na urodziny sprawił taki prezent. Bruce Dickinson! Jutro ma urodziny. Ktoś już z państwa napisał, że początek taki "Dickinsonowaty". Tak! Ale i środek, i zakończenie. Nowa płyta Iron Maiden, będzie się nazywać "A Matter Of Life And Death". Nie potrafię państwu powiedzieć kiedy będzie wydana, ale najważniejsze, że są jakże w formie niezwykłej są muzycy. Zaczynają tournee europejskie w listopadzie. Będą w Danii, Finlandii, Szwecji, Norwegii, Wrancji, Hiszpanii, Szwajcarii, Niemczech, Anglii i Szkocji, ale nie ma... Narazie nie ma w planie Polski. Może wiosną? Bo to tournee z tego co wiem będzie długie. (tu westchnienie - dopisał Maciek) Piękne (chodzi o "Reincarnation..." - dopisał Maciek). Cieszę się tą płytą półtora dnia. Odtwarzam ją Państwu drugi raz, z wielką, naprawde z wielką radością.
Hmmm... Bruce Dickinson. Poza wszystkim, obchodzi urodziny. Ale poza wszystkim - człowiek, z którym można chwilkę porozmawiać, nawet, jeżeli kupuje sobie HOT-DOGA na wąskiej uliczce.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Pusci Kaczkowski zawsze puszcza!juz lecial "BENJAMIN",dzien przed premiera singla!
a w srode polecam słuchac ROCK RADIA w Polskim Radiu Rzeszów!http://www.radio.rzeszow.pl/?wybor=radiorock
pamiętajcie 30.08. od 20.00 do 22.oo!plyta wieczoru MAIDEN!!!!!
a w srode polecam słuchac ROCK RADIA w Polskim Radiu Rzeszów!http://www.radio.rzeszow.pl/?wybor=radiorock
pamiętajcie 30.08. od 20.00 do 22.oo!plyta wieczoru MAIDEN!!!!!
Tak przypuszczalem ,ze P.Kaczkowski mógł puszczac w Trojce Maiden wlasciwie to chyba jedyna stacja radiowa naziemna PL na ktorej od czasow komuny niewiele sie zmienilo jesli chodzi o muzyke :beer -dotrzymują tradycję kochane dziadki :beer
Ja tam Trójki specjalnie nie słucham, ale Minimax rzadko kiedy opuszczam. Kaczkowski rlz.Premus pisze:Tak przypuszczalem ,ze P.Kaczkowski mógł puszczac w Trojce Maiden wlasciwie to chyba jedyna stacja radiowa naziemna PL na ktorej od czasow komuny niewiele sie zmienilo jesli chodzi o muzyke :beer -dotrzymują tradycję kochane dziadki :beer
Ja tam Trójki specjalnie nie słucham, ale Minimax rzadko kiedy opuszczam. Kaczkowski rlz.
Dwa razy to samo napisałeś! Masz rozdwojenie jaźni?

-
Filik10
- -#Clairvoyant

A mi się wydawało, że czytałem ten sam postcellman pisze:Dwa razy to samo napisałeś! Masz rozdwojenie jaźni?![]()
Hehe! Wydawało mi się, że piszę raz! Widocznie mam końcówkę rozdwojoną:)
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Niestety tu się mylisz!Premus pisze:Tak przypuszczalem ,ze P.Kaczkowski mógł puszczac w Trojce Maiden wlasciwie to chyba jedyna stacja radiowa naziemna PL na ktorej od czasow komuny niewiele sie zmienilo jesli chodzi o muzyke :beer -dotrzymują tradycję kochane dziadki :beer
Wszystko sie zmieniło...został tylko Kaczkowski(czwartek w nocy i niedziele),czasem Mann cos tam da(tez w nocy) i zostaja jeszcze "Muzyczne Pejzaze"(sobotnia noc)...i tyle!
Kiedys w sobote od 16.00 Kaczkowski dawał równiez swietna muze!Pamietacie jak "Brave New World" byl promowany w 3?!bo ja tak!przez tydzien po 14.00 lecial jeden numer z plyty!3.byla patronem medialnym koncertów,byla NOC z MAIDENami!i lista przebojów MAIDEN!a teraz?!NIC!
Była "Trzecia Fala" , był "Brum", na liscie 3. byla mocna muza, a teraz?!
- soulburner
- -#Invader

...a teraz Trójka staje się kolejnym Radiem Zet, ale wciąż potrafią zaskoczyć, puszczając np. Blackfield przed południem. Mimo wszystko, jest to jedyne radio, którego czasami słucham, właśnie ze względu na Minimax i Noc Muzycznych Pejzaży. Szkoda, że dobrej muzyki można posłuchać dopiero późną nocą (no, niedzielny Minimax jest wieczorem, nie nocą, ale wtedy rzadko mogę słuchać).
You must gather your party before venturing forth.
- Wakterstein
- -#Trooper

Teraz chyba wywalili ze wszystkich od bisa po trójkę "zbyt" ostrą muzę, która demoralizuje ludzi
.
- soulburner
- -#Invader

Jak to kiedyś odpisano mi z Radia Zet na mejla z pytaniem o możliwość wprowadzenia programu z muzyką rockową i metalową - "nie zamierzamy promować muzyki związanej z subkulturą satanistyczną" 
You must gather your party before venturing forth.
Poważni Ci tak z Radia Zet napisali ?!
Co za idioci
Z ciekawości napisałem im takiego też maila
Ciekaw jestem czy wogóle odpowiedzą