No wiesz! Nie wierzysz w nich?syzygy pisze:Aż dziw bierze, że Maiden takie coś stworzyło
Ale kawałek rzeczywiście jest genialny, obecnie mój ulubiony.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No wiesz! Nie wierzysz w nich?syzygy pisze:Aż dziw bierze, że Maiden takie coś stworzyło
Nie o to chodziIron maidenka pisze:No wiesz! Nie wierzysz w nich?
Ej a ja to coIron maidenka pisze:już kiedyś chyba razem się w tym temacie zgodziliśmy że stawiamy Bruce'a i Maiden na pierwszym miejscu
okej to jest nas trójkaHallowed pisze:Ej a ja to co
w ogóle nie jestem zaskoczonaHallowed pisze:Ale tylko czasy z H.
Hmmm... więc nie udało mi się nikogo zaskoczyć, że lubię AdrianaIron maidenka pisze:w ogóle nie jestem zaskoczona
chyba nie znajdziesz na forum osoby która by tego nie wiedziałaHallowed pisze:więc nie udało mi się nikogo zaskoczyć, że lubię Adriana
A Tyranny już nie? Też świetna i w podobnym stylu.Hallowed pisze:Ja też , ja też stawiam. Ale tylko czasy z H.
dokładnie 2 takeigo maniaka tutaj nie widziałem,jeśli o kimś zapomniałem to sorry,tylko gdzie znikło ADRIAN SMITH SIMPLY A GUITAR GOD?Iron maidenka pisze:chyba nie znajdziesz na forum osoby która by tego nie wiedziała Wink
syzygy pisze:A Tyranny już nie? Też świetna i w podobnym stylu. Ale też żałuję, że nie ma na niej H
Miało urlop na pewien czas, ale nie, że zmeiniłem zdanie czy cośInvader pisze:gdzie znikło ADRIAN SMITH SIMPLY A GUITAR GOD?
Stary, uderz w stółsyzygy pisze:Maiden nigdy wcześniej nie stosowalo takich rozwiązań- taka jakaś Iced Earthowa mi sie troszeczkę wydaje
A no rzeczywiście, już wiem czemu mi się tak podobaArtur pisze:Tylko, że mi się to nasunęło w związku z tym galopem w tym utworze. Jest taki wściekły, a to IE właśnie specjalizuje się w takich wściekłych, agresywnych galopach, czego przykładem choćby "The Coming Curse".

Teraz już czwórkaIron maidenka pisze:to jest nas trójka
Kratos pisze:Teraz już czwórka
Szczur22 pisze:I piątka- czterech pancernych i szczur