Prawda? :]Matek pisze:łachudry z Was i tyle :closed
Ale For the greater good of God mi się podoba. O.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Prawda? :]Matek pisze:łachudry z Was i tyle :closed
to się nawet likiemu podobaCopycat pisze:Ale For the greater good of God mi się podoba

Zgadzam się. Genialny utwór.Matek pisze:niormalnie gilotyna, a conajmniej szubienicazygfryd pisze:Lord of light - trochę nijakie. Jak się na dobre rozkręcił, to koniec zaraz. Sprawia wrażenie jakiegoś demo version, który został pokrojony niepotrzebnie.
oj no to zle zrobiles :guns :guns :guns hehezgroza pisze:Zaryzykuję, o jednego gitarzystę jest za dużo...
O lolSmith6 pisze:Bardzo cieszę sie ze Adrian Smith oderwał sie od roli gitarzysty rytmicznego i zajął się bardziej solówkami

Pełne poparcie :beer Janick popełnił tylko dwa utwory ale za to oba są genialne!Szczur22 pisze:Janik był potrzebny na tej płycie. Te "orientalne" motywy to jego zasługa- bez niego ten album nie byłby taki dobry
chodziło mi o to ze Adrian zawsze trzymał sie rytmu a prym w solówkach wiódł Dave..na tym albumie Adrian pokazał klaseHallowed pisze:O lolSmith6 pisze:Bardzo cieszę sie ze Adrian Smith oderwał sie od roli gitarzysty rytmicznego i zajął się bardziej solówkamiA jak to się oderwał od roli gitarzysty rytmicznego ? Jak ktoś przez lata wyrabia sobie miano wyśmienitego rytmicznie gitarzysty, to się od tego nie odrywa, uwierz. Zajął się bardziej solówkami, ale wcale się nie oderwał od roli gitarzysty rytmicznego.
mnie też ale na tej płycie bede go bronił własną piersiązgroza pisze:Gers, od początku mi w tym składzie nie pasuje...
no to teraz na pewno wiem że jest nas dwóchzgroza pisze:Zacąłem przygodę z IM w 1984 roku w Zabrzu... oczywiście na żywo![]()

pewnie że dobry ... ale kazdy inny na tej płycie jest od niego lepszy jaki wniosek ?? płyta świetnaRazi3l pisze:A mi sie podoba, wlaczajac w to Different World. Ludzie, co sie go tak czepiacie? Dobry utwor i tyle. Very Happy Very Happy Very Happy
ale rozumiem ta płyta może sie nie podobać....ta płyta mi się nie podoba