Jedyna kwestia w jakiej się z Tobą zgadzam choć ma to też swoje plusy. Przez ten zabieg zespół brzmi bardziej jak na żywo. Ale reszta Twoich wypocin to pierdołySokrates pisze:Bruce'a słabo słychać
A Matter of Life And Death - oceny, wrażenia, recenzje!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: A Matter of Life And Death - oceny, wrażenia, recenzje!
BuahahahaAle reszta Twoich wypocin to pierdoły
Aces High cpt. Dickinson!
-
Beltrametix
- -#Invader

"Killers" to wg mnie chyba najgorsza płyta IM. W przeciwieństwie do debiutu, który jest b.dobry, ale byłby lepszy gdyby śpiewał Bruceadam IM pisze:będziesz za to wisiałBeltrametix pisze: Jednak bardzo mnie dziwi, jeśli ktoś ocenia "AMOLAD" tak nisko, bo co wtedy wystawić takiej płycie jak np. "Killers"![]()
To znaczy "Killers" nie jest taka zła, ale poza "Murders", "Purgatory" i "Killers" są tam raczej słabsze utwory. Steve ma rację, że ta płyta była nagrana na siłę i w pośpiechu. Przez to wiele kawałków jest krótkich i nijakich
Ale nawet ta płyta zasługuje IMO na 6/10, może 7
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

No proszę nowy a jaki mądry! Tylko lepiej by było bez "chyba"Beltrametix pisze:"Killers" to wg mnie chyba najgorsza płyta IM.
o ile się nie mylę to wiele utworów z Killers zostało nagranych jak bylo nagrywane Iron Maiden, ale nie weszły.To znaczy "Killers" nie jest taka zła, ale poza "Murders", "Purgatory" i "Killers" są tam raczej słabsze utwory. Steve ma rację, że ta płyta była nagrana na siłę i w pośpiechu. Przez to wiele kawałków jest krótkich i nijakich Razz
-
Beltrametix
- -#Invader

Są słabsze w dużej części, więc nie ma się co dziwićo ile się nie mylę to wiele utworów z Killers zostało nagranych jak bylo nagrywane Iron Maiden, ale nie weszły.
Tak naprawdę "IM" to pierwszy best of nagrany przez Maiden. Dlatego wiele osób ocenia płytę bardzo wysoko , niektórzy uważają ją za najlepszą.
A co do ocen typu 3/10, to wg mnie na taką zasługuje totalne dno, gdzie 2 kawałki są znośne, a reszta to tragedia
Witam wszystkich
Zarejestrowalem sie specjalnie zeby napisac ta plyta jest po prostu niesamowita! kompletnie nie rozumiem argumentow ze cos z nia nie jest tak!
Nie jest to klasyk bo takich juz nie bedzie ale jest to bardzo mocna pozycja w dyskografii zespolu.
Pozdrawiam :rocx
Zarejestrowalem sie specjalnie zeby napisac ta plyta jest po prostu niesamowita! kompletnie nie rozumiem argumentow ze cos z nia nie jest tak!
Nie jest to klasyk bo takich juz nie bedzie ale jest to bardzo mocna pozycja w dyskografii zespolu.
Pozdrawiam :rocx
będziecie dyndać we dwóchKratos pisze:No proszę nowy a jaki mądry! Tylko lepiej by było bez "chyba"Beltrametix pisze:"Killers" to wg mnie chyba najgorsza płyta IM.
Na palancie Vlada!!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wolę samadam IM pisze:będziecie dyndać we dwóch
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Głosujcie też w ankiecie. 
Ja się wstrzymam na razie jeszcze. Obecnie waham się pomiędzy 7,8 no może 9 
Jak na razie 8/10. Teraz płytę czeka próba czasu wtedy skrobnę reckę i obiektywnie ocenię album.
-
Deleted User 2259
Ja sie na razie wstrzymam ale na razie bym dał miedzy 8 a 9.
E tam dyndać. Za takie bluźnierstwa to musi się czuć, że się umieraadam IM pisze:będziecie dyndać we dwóchKratos pisze:No proszę nowy a jaki mądry! Tylko lepiej by było bez "chyba"Beltrametix pisze:"Killers" to wg mnie chyba najgorsza płyta IM.:P:P
Ostatnio zmieniony pt wrz 01, 2006 5:55 pm przez Cold, łącznie zmieniany 1 raz.
Dycha. Album zrobił na mnie niesamowite wrażenie i udowodnił po raz kolejny, że nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa - The Longest Day mnie zmiótł.
troche ochłonąłem i daje 8 ... czyli w mojej skali naprawde dobra ocena 
zgadzam sieTomash pisze:troche ochłonąłem i daje 8 ... czyli w mojej skali naprawde dobra ocena
-
obserwator
- -#Long distance runner

-
Beltrametix
- -#Invader

Prewencyjnie dałem 9, bo podejrzewam że za jakiś czas na pewno znajdę jakieś złe cechy tej płyty
Mój pierwszy kandydat to "Different World". Na razie się podoba, ale pewnie szybko się znudzi jak to bywa z takimi prostymi utworami.
Mój pierwszy kandydat to "Different World". Na razie się podoba, ale pewnie szybko się znudzi jak to bywa z takimi prostymi utworami.