Mi tak samo :beer Słychać takie arabskie wpływy!Elevatorman pisze:mi sie kojarzy z the nomad
Iron maidenka pisze:Pierwsze dwie sekundy kojarzą mi się z Dani California Red Hotów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Mi tak samo :beer Słychać takie arabskie wpływy!Elevatorman pisze:mi sie kojarzy z the nomad
Iron maidenka pisze:Pierwsze dwie sekundy kojarzą mi się z Dani California Red Hotów
ja powiem więcej , jak przesłuchiwałem album na kompie później to wydawało mi się ,że Shuffle się włączyło i Dani California leci , a tu psikusIron maidenka pisze:Pierwsze dwie sekundy kojarzą mi się z Dani California Red Hotów

nie przesadzaj, Red Hoci to dobry zespółKratos pisze: Matko tak bezcześcić Maiden... kiedyś zostaniesz za to rozliczona

no zwłaszcza w pierwszej częsci....Mi tak samo Peace Man! Słychać takie arabskie wpływy!

Niestety jak dla mnie to jedna wielka śmierdząca kupaIron maidenka pisze:Red Hoci to dobry zespół

Masz przecierz do tego święte prawo... ale racji już nieSzczur22 pisze:nie zgadzam się z Kratosem
Sam bym tego lepiej nie ujął :beerAbstract pisze:Taki typowy MTV shit
bardziej dw bym pod to podpiął. pilgrim jest świetny. brakowalo ostatnio takich luźnych rockerów, ja się bardzo cieszę że znalazł się na płycie (zwłaszcza refren mi się podoba, z tą zamianą wody w wino, fajnie ten fragmen dickinson śpiewaAbstract pisze:Ja nie przepadam. Taki typowy MTV shitOK, koniec offtopa
grr!Abstract pisze:Ja nie przepadam. Taki typowy MTV shitOK, koniec offtopa
hehe dopiero teraz sie skapnąłemUrchin pisze:widać ze to oba gersowe dzieła

Matek, Abstract to pisał o Red Hot Chili Peppers (Abstract pisze:Ja nie przepadam. Taki typowy MTV shitOK, koniec offtopa
Matek pisze:bardziej dw bym pod to podpiął. pilgrim jest świetny. brakowalo ostatnio takich luźnych rockerów, ja się bardzo cieszę że znalazł się na płycie (zwłaszcza refren mi się podoba, z tą zamianą wody w wino, fajnie ten fragmen dickinson śpiewa )