Maiden w Teraz Rock i Metal Hammer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Wakterstein
- -#Trooper

Re: Maiden w Teraz Rock i Metal Hammer
Ja tego w wogóle nie kupuję. Chyba obecnie najlepszym czasopismem o metalu jest HMP, tam przynajmniej można się dowiedzieć o ciekawych płytach i poczytać ciekawy wstępniak
. Najgorszy to jest chyba Mystic Art, rozbroiła mnie tabela z ocenami płyt i Nergal, który chyba sprzedał tam swój podpis. Oczywiście 10 przy każdej płycie podchodzącej pod to co gra, a reszta to gówno. Moim zdaniem pismo dla tróóó dzieciaków. Raz to kupiłem i więcej nie kupię, chyba że wróci komuna i nie będzie w sklepach towaru deficytowego. Co do Teraz Rock, to zawsze mnie zniechęcała "mnogość" tematów. Ja nie wiem co oni rozumują poprzez "Teraz Rock". Że rock jest teraz taki słaby, czy co (co robił pan ŻAR w tym czasopiśmie?). Dla IM chyba się skuszę
. Co do MH, to nie wiem czemu ale odemnie pare osób mówi na to "Bravo metal". 
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Bruce jakiś taki wysoki w porównaniu ze Stevem

Cwaniak stał na jakimś pudle 
Pomimo że Teraz Rock czasami mnie zadziwia np. Okładka z J.M. JARRE`M i spory artykuł w środku o Nim( według mnie JARRE nie gra rocka ale może się myle)
to i tak wole go od innych gazet muzycznych związanych z rockiem i nie ma możliwości żebym nie kupił najnowszego numeru. Załatwie dwie sprawy za jednym razem bo wstyd się przyznać ale nie mam jescze AMOLAD.
Ostatnio zmieniony sob wrz 02, 2006 2:28 pm przez Samogón, łącznie zmieniany 1 raz.
Niech już będzie poniedziałek! To lecę do kiosku po Teraz Rock
Zauważyliście że chłopaki na tych wszystkich "pozowanych" fotach gorzej wychodzą? Tak sztuczniej. Chociażby Bruce na tej okładce. Pewnie nakładają im na buźki malowidła nie wiem po co 
Masz rację! Nie jestem specjalistą od męskiej urody, ale jak zobaczyłem okładkę chyba "TR" z wkładką o Dickinsonie, to myślałem, że to nie on. Nażelowany, wypudrowany, w jakiejś pozycji, a`la medytująca gęs... Blech...Iron maidenka pisze:Zauważyliście że chłopaki na tych wszystkich "pozowanych" fotach gorzej wychodzą?
a gdzie bedzie o Nich wiecej w MH czy w TR?
W Teraz Roku to będzie zwykły artykuł czy wkładka
Jak artykuł to przeczytam w sklepie w sumie
Jak artykuł to przeczytam w sklepie w sumie
-
Deleted User 804
W TR będzie jakiś zwykły artykuł. kumpel mi obiecł ze przeskanuje i mi podeśle jak będzie miał więc będe mógł się podzielić. Dam znać jak dostane 
- Metalophil
- -#Moonchild

ty tu nie oferuj swoich pirackich usług
- jeszcze chyba każdego stać żeby wydać dychę na gazetę. Trudno się dziwić że rock w Polsce tak cienko przędzie, skoro ludziom nawet dychy szkoda na pismo o nim
Napisane jest że wkładka będzie o Pearl Jam.EvE pisze:W Teraz Roku to będzie zwykły artykuł czy wkładka
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Gdyby to było jakieś pożądne pismo to dał bym za nie nawet 2 dychy ale na TR szkoda mi nawet 5złMetalophil pisze:ludziom nawet dychy szkoda na pismo o nim
- Metalophil
- -#Moonchild

"na bezrybiu i rak ryba" - jak nikt nie będzie kupował, to takich pism wogóle nie będzie - a przetrwa Popcorn, Bravo itp.
W Metal Hammerze Bruce mówi, że w 2007 mają w planach trasę po festiwalach i że wtedy wpadną do nas.Maciuś pisze:Dokładnie tak:WICKER MAN pisze:Co dokładnie mówił??Maciuś pisze:O możliwym koncercie w polsce mówił Piotr Kaczkowski w trójce:).Piotr Kaczkowski pisze: Zaczynają tournee europejskie w listopadzie. Będą w Danii, Finlandii, Szwecji, Norwegii, Wrancji, Hiszpanii, Szwajcarii, Niemczech, Anglii i Szkocji, ale nie ma... Narazie nie ma w planie Polski. Może wiosną? Bo to tournee z tego co wiem będzie długie.
Jeeeee Nowa Nadzieja
a jesteś tego pewien?
cellman pisze:W Metal Hammerze Bruce mówi, że w 2007 mają w planach trasę po festiwalach i że wtedy wpadną do nas
a jesteś tego pewien?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bruce'owi się pomyliło, bo chodzi mu raczej o 2008 i Golden Years Tour. Ostatnio sam mówił, że na 2007 rok nie planują żadnych koncertów (poza ewentualnie Ameryką Południową w styczniu). Więc jeszcze trochę poczekamy...
-
Ironka Maidenka
- -#Wrathchild

Ale może wtedy ten wyczekiwany występ, ze względu na poziom, wynagrodzi nam te oczekiwania...
Musimy uzbroić się w cierpliwość :solo
Musimy uzbroić się w cierpliwość :solo
-
Deleted User 804
Nie oferowałbym i nie oferujeMetalophil pisze:ty tu nie oferuj swoich pirackich usług Wink - jeszcze chyba każdego stać żeby wydać dychę na gazetę
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Phantom22 pisze:Cwaniak stał na jakimś pudle
Chyba tak
Oni wogóle wychodzą jakoś śmiesznie na takich pozowanych zdjęciach. Najlepsze to zdjęcia mają z koncertów