Eee, to trochę inaczej niz sobie wyobrażałem. Kiedyś to tylko Diabolic na takie koncerty się nadawał, bo praktycznie z każdego miejsca było coś widać.No nic, zobaczymy jak towyjdzie w praniuMatek pisze:tylko że madness to naprawde beznadziejny klub. byłem tam na paru koncertach i nie byłem zachwycone (klubem). powiem tyle że scena jest w narożniku pomieszczenia (prostokątnego), zresztą narysuję Wink
METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
no niestety Madness w chwili obecnej jest jedynym miejscem we Wrocku na koncerty metalowe sredniego rozmiaru - zreszta Vader, Behemoth, Vital Remains tez tam an trasie grywaja/grywaly
poza tym jak narazie zainteresowanie wroclawskim koncertem nie jest az tak duze jak innymi, wiec nie ma co sie szarpac na WZ czy WFF
poza tym jak narazie zainteresowanie wroclawskim koncertem nie jest az tak duze jak innymi, wiec nie ma co sie szarpac na WZ czy WFF
setlista z wystepu Paula 21/07 w Hondurasie podczas festivalu "An Pedro Sula"
*Prowler
*Transylvania
*Purgatory
*Twilight Zone
*Iron Maiden
*Remember Tomorrow
*Women In Uniform
*Wrathchild
*Killers
*Phantom Of The Opera
widać było baaardzo Maidenowo :beer
przypominam że bilety można kupić pod tym linkiem http://www.chainsaw.pl/pl/chainshop2.php
*Prowler
*Transylvania
*Purgatory
*Twilight Zone
*Iron Maiden
*Remember Tomorrow
*Women In Uniform
*Wrathchild
*Killers
*Phantom Of The Opera
widać było baaardzo Maidenowo :beer
przypominam że bilety można kupić pod tym linkiem http://www.chainsaw.pl/pl/chainshop2.php
wyplata byla,zgodnie z tym co pisalem wczesniej wlasnie 3 bilety zamowilem
Jak wroce jutro o normalnej porze to wplace kase 
kruca fuks niezla set lista.
chociaz moglby dozucic cos swojego np.: Marshall Lokjaw, Beast Arises czy tez Impaler.
w wersji koncertowej sa czadowe.
chociaz moglby dozucic cos swojego np.: Marshall Lokjaw, Beast Arises czy tez Impaler.
w wersji koncertowej sa czadowe.
I'm not a numer, I'm the free man ...
kurcze zeby taki set byl u nas
pieprzyc jego kawalki 
-
Deleted User 357
Jest Prowler
No to idę na bank 
spoko, no problem :soloSzymon pisze:wyplata byla,zgodnie z tym co pisalem wczesniej wlasnie 3 bilety zamowilemJak wroce jutro o normalnej porze to wplace kase
żebyś wiedział brachu. ja się wybieram we wrocku i już się nie mogę doczekać... a będzie nas paru!Mlody pisze:kruca fuks niezla set lista.
super :beer :solo :rocx :angryBorys1978 pisze:żebyś wiedział brachu. ja się wybieram we wrocku i już się nie mogę doczekać... a będzie nas paru!Mlody pisze:kruca fuks niezla set lista.
Dorzućcie koncert w Poznaniu to się zjawię...
no niestety, lista miast jest ostateczna :rocxYaaqb pisze:Dorzućcie koncert w Poznaniu to się zjawię...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wpadnij do Wrocka - masz przecież niedaleko.Yaaqb pisze:Dorzućcie koncert w Poznaniu to się zjawię...
ta... i pare piwek się przechyliBorys1978 pisze:żebyś wiedział brachu. ja się wybieram we wrocku i już się nie mogę doczekać... a będzie nas paru!Mlody pisze:kruca fuks niezla set lista.
niegłupi pomysłWICKER MAN pisze:Wpadnij do Wrocka - masz przecież niedaleko.Yaaqb pisze:Dorzućcie koncert w Poznaniu to się zjawię...![]()
:rocx
Ja się może zjawię we Wrocławiu - zależy od kumpla. A w ogóle to da się kupić bilety gdzieś we Wrocku poza siecią?
Pozdrawiam - Mister T. 
Pod koniec września będą do kupienia w klubie "Madness"Mister T. pisze:Ja się może zjawię we Wrocławiu - zależy od kumpla. A w ogóle to da się kupić bilety gdzieś we Wrocku poza siecią?
poza tym widze ze Wroclaw ostatnio wysunal sie na 3 pozycje 
:solo :beer :rocx
:solo :beer :rocx
Hmmmm. Ten Wrocław mnie kusi. Zobaczę jak będę stał z sianem. W sumie fajnie, bo koncert w sobotę.
Super ,że Wrocław wyszedł na 3 miejsce, tu jest 800 tys.ludzi(ze studentami), w Warszawie 2,5 mln, na Górnym Śląsku z 4 mln.,więc jest świetnie.
Wit 666,ile biletów mniej więcej skierujecie na Wrocław? ,bo chciałbym wiedzieć czy należy już szybko kupować bilet, czy pośpiech nie jest wymagany,bo wiesz, głupio by było przespać sprawę.
Wit 666,ile biletów mniej więcej skierujecie na Wrocław? ,bo chciałbym wiedzieć czy należy już szybko kupować bilet, czy pośpiech nie jest wymagany,bo wiesz, głupio by było przespać sprawę.
- real_alien
- -#Long distance runner

Bileciki do Mega zamówione.
Łogiyń i łozdupc! :rocx
Łogiyń i łozdupc! :rocx