Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Ja jadę autem z Wrocławia i będę miał porawdopodobnie 2-3 wolne miejsca.
Orientuje się ktoś może w nast ępującej kwesti : Gdybym chciał zrezygnować z lotu Wizz Air, to zwróciliby mnie całą kasę , którą im wplaciłem, czy może jej część ?
Jest napisane na stronie
Jest napisane na stronie
, czyli chyba jest jakas szansa na odzyskanie pieniędzy w 2 tygodnie przed odlotem, po przedstawieniu odpowiedniego pisemnego wniosku.( Swoją drogą, jak takie coś wygląda ? )17.1.1 Z zastrzeżeniem postanowień pkt. 7.3.2 oraz 17.2, ceny za przewóz i opłaty administracyjne nie podlegają zwrotowi. Z zastrzeżeniem potrącenia przez WIZZ Air opłaty administracyjnej w uzasadnionej wysokości, zwrot podatków i opłat nałożonych przez władze państwowe lub inne organy władz lub przez zarządzającego portem lotniczym jest możliwy jedynie w przypadku pisemnego wniosku złożonego w terminie 14 dni od dnia, w którym miała rozpocząć się podróż.
Z tanimi linniami w życiu się nie dogadasz, więc raczej możliwości takiej nie będzie.
Ach
Oczywiście bralem pod uwagę to, że raczej możliwości dogadania się z nimi są znikome, ale może jakiś cień szansy się znajdzie, nie wiem 
Próbowac zawsze warto, przeciez sprawy nie pogorszysz w żadnym wypadku, ale moim zdaniem szanse nie sa zbyt wielkie.
A mozna wiedzieć czemu zmieniłeś zdanie? Jedziesz wczesniej czy jak?
A mozna wiedzieć czemu zmieniłeś zdanie? Jedziesz wczesniej czy jak?
Nie no, napiszę do nich oczywiście maila i coś pokombinuje. A dlaczego zmieniłem zdanie? W sumie to dlatego, że z Wrocka miałbym bezpośredni transport do Dortmundu i spowrotem, i to jest koronny argument. A tak musiałbym jechać do Katowic, później na lotnisko. Owszem, ja nie mam nic przeciwko podróżpom, ale to jest zima jednak
Jesli zdarzy się tak, że jednak uda mnie się jakoś załatwić odwołanie lotu, to będzie dobrze, a jesli nie, to w sumie też, ponieważ się poleci
Tylko wtedy jest więcej zachodu z dojazdami, ect.
Rozumiem rozumiem. Sam władowałem sie w ten autobus Shortcuta niepotrzebnie, ale już się pogodziłem z tą myślą że przepłacę. Ale następnym razem będę mądrzejszy 
To mamy nauczkę na przyszłość : co nagle to po diable, jak to mówią
A Shortcut, nie przyjmuje zwrotów biletów?
A Shortcut, nie przyjmuje zwrotów biletów?
Bilet na koncert to by pewnie z chęcią przyjął, ale nie opłąca mu się zaryzykowac tym, że w autobusie bedzie miał wolne miejsce 
Acha 
No cóż, jakoś to będzie i będę może znał rozwiązanie tej sprawy za pewien czas :] Oby....
No cóż, jakoś to będzie i będę może znał rozwiązanie tej sprawy za pewien czas :] Oby....
Fir prawdopodobnie lepiej na tym wyjdziesz jak poczekasz, az w samolocie ktorym lecisz zacznie brakowac miejsc i ceny pojda w gore. Wtedy mozesz swobodnie odsprzedac bilet, bo i tak bedzie sie oplacalo zaplacic te 50 Euro czy ile tam za zmiane nazwiska pasazera.
Myślałem również o odsprzedaniu, ale nie mam zielonego pojęcie gdzie mozna coś takiego zrobić 
- dostoevsky
- -#Assassin

Kupię dwa bilety i przejazd dla dwóch osób! Ktoś ma na zbyciu?
Spróbuj tutaj http://www.pasazer.com/kupuj-bilety-lotnicze.phpFear pisze:Myślałem również o odsprzedaniu, ale nie mam zielonego pojęcie gdzie mozna coś takiego zrobić
Tylko kasują 15 PLN za zamieszczenie ogłoszenia
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
bilet na samolot odkupie, jesli sprzedam przejazd busem
UP THE IRONS ! ! !
czemu ludzie pozbywaja sie przejazdow z shortcut na rzecz biletow lotniczych ?
Albo dowiadujesz się że możesz być w Niemczech na kilka dniu u rodzinyDziku pisze:czemu ludzie pozbywaja sie przejazdow z shortcut na rzecz biletow lotniczych ?
Jakby co to tez się przypominam.Byku pisze:ja mam przejazd Edi-busem do sprzedania
Możesz też najprościej - na Allegro. Ale pasażera też bym polecał.Myślałem również o odsprzedaniu, ale nie mam zielonego pojęcie gdzie mozna coś takiego zrobić
- dostoevsky
- -#Assassin

Ma ktoś te wejściówki?;>