Maiden w Teraz Rock i Metal Hammer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden w Teraz Rock i Metal Hammer
W empiku są dostepne 2 archiwalne numery TYLKO ROCK (artykuły o BD i IM) nr 9 2005 i czerwiec 2005 z 14.99 z 2 płytami
Ale o IM, jest tylko o Death on the Road. A poza tym to cudo jest zapakowane w folie, więc nie można na miejscu poczytać:)
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Teraz Rocka jutro po rozpoczęciu szkoły kupie. A Metal hammera raz kiedyś chciałem z dodaną płytą Cd kupić, ale okazało się, że za jakieś bedny CD chcą 2 razy więcej kasy!!! I od tej pory już ich nie kupie. Recenzja Maiden będzie dopiero w Październikowym numerze Mystic Art? Wie ktoś czemu do tej pory nie napisali o DOTR?
a ja kupię rano, będzie co czytać na ewentualnym apeluFilik10 pisze:Teraz Rocka jutro po rozpoczęciu szkoły kupie
albo na powitaniu przez wycheIron maidenka pisze:a ja kupię rano, będzie co czytać na ewentualnym apelu
- Metalophil
- -#Moonchild

a to oni nie piszą tylko o wydawnictwach dystrybuowanych przez Mystic?Filik10 pisze:Teraz Rocka jutro po rozpoczęciu szkoły kupie. A Metal hammera raz kiedyś chciałem z dodaną płytą Cd kupić, ale okazało się, że za jakieś bedny CD chcą 2 razy więcej kasy!!! I od tej pory już ich nie kupie. Recenzja Maiden będzie dopiero w Październikowym numerze Mystic Art? Wie ktoś czemu do tej pory nie napisali o DOTR?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie. Są patronem medialnym płyty. W kolejnych numerach będzie raczej sporo o Maiden.
Pewnie nie zdążyli zebrać materiałów i przesłuchać albumu kiedy ostatni, sierpniowy numer szedł do druku. Ale za to jest tam moja relacja z Sounds of The Underground Tour.

Ej, faktycznieWICKER MAN pisze:Ale za to jest tam moja relacja z Sounds of The Underground Tour.
Cfaniak z Ciebie Wicker
No i w sumie widać że pisałeś - Trivium
W Teraz Rocku AMOLAD jest płytą miesiąca i dostał bardzo wysoką notę 4,5/5. Wydaje mi się, że ta recka jest w miarę obiektywna, bo w Teraz Rocku nie dają co drugiemu albumowi 5/5 jak to ma miejsce w MH. Ten sam recenzent dał DOD 3,5 a BNW 4,5 jeśli dobrze pamietam.
Też mnie cieszy tak wysoka nota, za to karykatura pod recenzją niezbyt udanaZygmunt pisze:W Teraz Rocku AMOLAD jest płytą miesiąca i dostał bardzo wysoką notę 4,5/5.
To juz teraz rozumiem dlaczego tylko 4,5/5 a nie 5/5.WICKER MAN pisze: Pewnie nie zdążyli zebrać materiałów i przesłuchać albumu kiedy ostatni, sierpniowy numer szedł do druku.
_R@sterNeT_
- Metalophil
- -#Moonchild

a ja nie - możesz to rozwinąć?rasternet pisze:To juz teraz rozumiem dlaczego tylko 4,5/5 a nie 5/5.WICKER MAN pisze: Pewnie nie zdążyli zebrać materiałów i przesłuchać albumu kiedy ostatni, sierpniowy numer szedł do druku.
Może ktoś walnąć jakiegoś skana recki w Teraz rocku? Bo nie mam aktualnire do niego dostepu
- Metalophil
- -#Moonchild

to zaczekaj aż będziesz mógł kupić - kosztuje tylko 7,99 PLN 
W środku (30 strona) jest świetne zdjęcie Bruce`a i Steve`a. Wokalista ma minę, jak by ducha zobaczył:)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Artur pisze:Ej, faktycznieWICKER MAN pisze:Ale za to jest tam moja relacja z Sounds of The Underground Tour.:rocx
Cfaniak z Ciebie Wicker![]()
No i w sumie widać że pisałeś - TriviumI opis ich występu
Jestem też na fotce podpisanej "Behemoth".
A jest jakiś wywiad?Zygmunt pisze:W Teraz Rocku AMOLAD jest płytą miesiąca i dostał bardzo wysoką notę 4,5/5. Wydaje mi się, że ta recka jest w miarę obiektywna, bo w Teraz Rocku nie dają co drugiemu albumowi 5/5 jak to ma miejsce w MH. Ten sam recenzent dał DOD 3,5 a BNW 4,5 jeśli dobrze pamietam.
Jest zlepek wywiadów, które juz znamy. Track by track oraz plusy i minusy BNW i DOD.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

BNW miał notę 5/5 autor chyba sobie o tym fancie zapomniałZygmunt pisze:W Teraz Rocku AMOLAD jest płytą miesiąca i dostał bardzo wysoką notę 4,5/5. Wydaje mi się, że ta recka jest w miarę obiektywna, bo w Teraz Rocku nie dają co drugiemu albumowi 5/5 jak to ma miejsce w MH. Ten sam recenzent dał DOD 3,5 a BNW 4,5 jeśli dobrze pamietam.
Heh! Rzeczywiście! Niedopatrzenie! Najlepsza płyta z ostatniego 6lecia a ocena słabsza niż BNW

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Żenada, że nie wysłali nikogo do Londynu w czerwcu na promocję i wywiad... Trochę źle to o nich świadczy. Mogli chociaż tak jak Metal Hammer wziąć kogoś z UK, żeby zrobił dla nich relację.Zygmunt pisze:Jest zlepek wywiadów, które juz znamy. Track by track oraz plusy i minusy BNW i DOD.