Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Sprzedaż AMOLAD
szczególnie że digi nie było 
No chodzi o to ladne kartonowe pudeleczko z DVD wiec jak nazwac ? 
- Metalophil
- -#Moonchild

"ladne kartonowe pudeleczko z DVD"
- właśnie tak
No takie male digiMetalophil pisze:"ladne kartonowe pudeleczko z DVD" - właśnie tak
Nie czepiaj sie daj chociaz mi tak to cudenko nazywac
Zeba zakonczyc offtopa, to zaczal sie nowy tydzien wiec czekamy na konkretne liczby
Tylko czy przecietnemu polykaczowi muzyki bedzie sie chcialo jej poswiecic troche czasu....
Ja wlasnie slucham LORDA. Na poczatku nie wchodzil mi ten kawalek a teraz :rocx
A mi już wszystko weszlo poza Lordem ;( Kurde, nie moge się doczekać wyników sprzedaży
A ten kartonik na dvd juz mnie wkurza, bo się od tego pudełko rysuje
A wyobraź sobie moje zdziwienie, gdy wczoraj budząc się rano zacząłem nucić....Lord of Light... lolSzczur22 pisze:A mi już wszystko weszlo poza Lordem ;( Kurde, nie moge się doczekać wyników sprzedaży
A co do tego kartonika, w który się wkłada pudełko od cd (nie nazwę tego digipack), to leży on od poniedziałku na biurku, pusty, i chyba nie długo wyląduje w koszu.
Dlamnie lol jest takim przeciwieństwem Dw- w dw jest wszystko fajne oprócz refrenu, bo on jest jednak słabszy, a w lolu refren jest najfajnieszy, ale ten debilny wstęp mogli sobie darować
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wstęp jest genialny :rocx Zwrotka poprostu wgniata w fotel, jest taka szybka i z ogromnym poweremSzczur22 pisze:ten debilny wstęp mogli sobie darować
-
Beltrametix
- -#Invader

Kartonowe pudełeczko to się nazywa chyba slip-case
Na stronie Bruce'a było napisane, że reedycje są "in rather lovely slipcases" 
Co do sprzedaży, to wczoraj w Empik Megastore w Krakowie płyta nie była jeszcze w top 20
Chociaż jest tam wystawiona jako nowość. Wchodzisz, a tu pierwsza z brzegu to "AMOLAD" 
Co do sprzedaży, to wczoraj w Empik Megastore w Krakowie płyta nie była jeszcze w top 20
W Wielkiej Brytanii AMOLAD zadebiutował na 4 pozycji. Szkoda, że nie wszedł do pierwszej trójki.
shit a myślałem, że będzie w pierwszej trojceZygmunt pisze:W Wielkiej Brytanii AMOLAD zadebiutował na 4 pozycji. Szkoda, że nie wszedł do pierwszej trójki.
Może jeszcze wejdzie ??Zygmunt pisze:W Wielkiej Brytanii AMOLAD zadebiutował na 4 pozycji. Szkoda, że nie wszedł do pierwszej trójki.
niach niach niach
Wątpie, Maiden to taki zespół, którego płyty kupują głównie fani, a ci prawie zawsze nabywają ich albumy w tygodniu premiery.
Myślę, że płyta spokojnie osiągnie status złotej płyty wiele ludzi kupuje płytę na podstawie recenzji a w Teraz Rock jest bardzo pozytywna i sama ocena wynosi 4.5 Czyli jest bardzo dobrze. Nie wiem jak wyglądają recenzje w innych czasopismach muzycznych, jeżeli takowe będziecie mogli umieścić to umieśćcie oczywiście w dziale recenzje.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Finlandia : #1 (złoto > 15000)
Wielka Brytania : #4 (44134 w pierwszym tygodniu)
Irlandia : #5
Polska : #6 (po 2-3 dniach sprzedaży w wybranych sklepach i jeszcze przed oficjalną premierą)
Australia : #12
Wielka Brytania : #4 (44134 w pierwszym tygodniu)
Irlandia : #5
Polska : #6 (po 2-3 dniach sprzedaży w wybranych sklepach i jeszcze przed oficjalną premierą)
Australia : #12
- likipiki
- -#Lord of the flies

co jak co, ale maideni dody nie zdetronizują 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Prawdopodobnie dlatego, że numer zamknięto wcześniej niż przygotowano recenzję. Dziennikarz słuchał płyty w siedzibie EMI i widocznie nie zdążył na czas.syzygy pisze:heh, nadziwniejsze, że tej recki nie ma w gazecie, tylko obok wywiadu jest napisane wejdźcie se na www.hłamer.pl i poczytajcieArtur pisze:W Metal Hłamerze już zamieścili bardzo pozytywną recenzję
likipiki pisze:co jak co, ale maideni dody nie zdetronizują
Pewnie nie. Naród ciemny nie wie czego słuchać...
Ale może skoczą lokatę, dwie wyżej (mam nadzieję)?
-
Beltrametix
- -#Invader

Nie wiadomolikipiki pisze:co jak co, ale maideni dody nie zdetronizują
Holandia #7. Podobno najlepiej w tej dekadzie.