Więcej takich kłótnisyzygy pisze:ale sobie słodzicie :laugh Coś ostatnio na forum agresywnie się zrobiłoMaciuś pisze:statnio we Wrocku pojawiły się plakaty z Czipendejsami. Ten w środku przypomina mi Ciebie
Fanklub Janicka Gersa !!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fanklub Janicka Gersa !!
Ale to nie jest kłótnia! To tylko żarty! Dave rzeczywiście wygląda jak mistrz Yoda (czy jak to się pisze...)
O widzę, że ktoś chwycił gryps Matka 
Gryps Matka chwycony. (ale o co chodzi)??
Ja też chwyciłem gryps Matka
ale to jak BarthSmith zareagował to już rotfl totalny żeby tak reagowac na zwykły żart. Dlatego też nazwałem go fanatykiem.
Nie, ja lubię wszystko, można się śmiać, ale takie kawały są żałosne IMO. Taka dziecinada. "Patrz na tego jaką ma gębę", itd. Zresztą jak ja kogoś cenię to nie śmieję się z niego w takim stylu, a nie wiem jak ty. Jestem na forum dość długo i jak narazie nie widziałem, żebyś się śmiał z samego siebie, wręcz przeciwnie (chyba, że coś pominąłem). Nie znam ciebie, ale tak wnioskuję. A tamtym postem sam prowokujesz, więc nie wiem w czym rzeczMatek pisze:jezu Bart wyluzuj nieco... a tak swoją droga to śmianie się z siebie samego obce mi nie jest. wiesz, jest coś takiego jak poczucie humoru. zapytaj kumpli to Ci może wytłumaczą co to takiegonie wiem po co się tak unosisz.. chcesz koniecznie się o coś czepić?
bardzo proszę ale znajdź sobie lepszy powód (trudno nie będzie). poza tym zachowujesz się jakbym z Ciebie jaja sobie robił. nieco to dziwne. ale jeszcze dziwniejsze by było jakbym traktował członków kapeli z boską czcią i nawet nie śmiał zażartować z kogokolwiek (chyba tego oczekujesz). zresztą chłopaki nieraz udowodnili że mają poczucie humoru i myślę że nikt by o taki żart nie obraził, a wrecz przeciwnie. i w tym miejscu żałosna zaczyna być ta Twoja krucjata. a tak w ogóle to chętnie zobaczę do kogo jestem podobny
Chyba najlepszym wyjściem z tej sytuacji byłoby pójście na piwsko i obgadanie tego wszystkiego na luzie... No, ale ja prywatnego samolotu nie mam. I lepiej nawet żeby Hallowed też poszedł bo to jego bardziej wkurzasz.
A ja poczucie humoru to mam, niekiedy za duże, ale wiedzą tylko moi kumple (niestety).
A teraz coś na rozweselenie (Bruce u Clarkson'a): http://www.youtube.com/watch?v=kb4mnNN0ffo
PS: Dobra, to ja teraz znajdę coś o Janick'u i zobaczymy czy maniakom będzie do śmiechu.
OK, oto Nick Nolte (podobny?), bardziej z twarzy niż włosów, ale...

Chociaż z drugiej strony jest też trochę podobny do Nicko:

Chociaż z drugiej strony jest też trochę podobny do Nicko:

Pominąłeś.BartSmith pisze: Jestem na forum dość długo i jak narazie nie widziałem, żebyś się śmiał z samego siebie, wręcz przeciwnie (chyba, że coś pominąłem).
A w ogóle to zluzuj wory, wielkie mi rzeczy bo się trochę z nich pośmiejemy, tym bardziej, że nie w jakiś chamski sposób. Są miliony takich zdjęć

i niektóym nie można odmówić prawdziwości. A z resztą nawet jeśli Murray byłby podobny do parującej kupy to co z tego. Niczyjego nastawienia do jego muzyki to nie zmienia, Matka napewno też nie a przecież o to chodzi.
Wiesz, ale to z Yodą to już chamówa jak dla mnie. Wiesz, ty mi piszesz, że mam wyluzować, a jak napisałem, że Janick jak ajer i mnie zaczęli najeżdżać to nikt nie pisał żeby tamci wyluzowali. Ja lubię równowagę, a nie tylko w jedną stronę...
Pobawmy sie troche. Znajdź 10 szczegółów różniących obie postacie.

Kto wie może kreując Yode wzorowali sie na Dave'ie

Kto wie może kreując Yode wzorowali sie na Dave'ie
Ta postać na obrazku na dole, nie ma laski, ta u górze jest w innej koszuli i nie gra na gitarze. Więcej nie widzę.
I zeby się Bart nie czepiał, to napiszę, że sam przypominam młodego Gryffina z "Głowy rodziny".
I zeby się Bart nie czepiał, to napiszę, że sam przypominam młodego Gryffina z "Głowy rodziny".
spoko są te porównania
jaka chamówa stary?BartSmith pisze:Wiesz, ale to z Yodą to już chamówa jak dla mnie. Wiesz, ty mi piszesz, że mam wyluzować, a jak napisałem, że Janick jak ajer i mnie zaczęli najeżdżać to nikt nie pisał żeby tamci wyluzowali. Ja lubię równowagę, a nie tylko w jedną stronę...
Bart proszę nie rozśmieszaj mnie... gadasz jabym ci dziewczyne odbił albo jeszcze coś gorszego... nie wiem jaki sens ma traktowanie zwykłych rozmów i wymiany (czasem ostrej) zdań na forum tak osobiśćie jak wy to robicie... a i jeszcze jedna sprawa.. na forum jest tylu fajnych ludźi. jest z kim piwa się napić. na szczęśćie dupcyngle pokroju Halloweda nie są jedyną opcją. poza tym jakbym miał się przejmować tym że byle dzieciak mnie nie lubi to bym dawno sfiksował. taki juz jestem. jedni lubią drudzy niecierpią. a mi to ani przeszkadza ani nie jest powodem do dumy.BartSmith pisze:Chyba najlepszym wyjściem z tej sytuacji byłoby pójście na piwsko i obgadanie tego wszystkiego na luzie... No, ale ja prywatnego samolotu nie mam. I lepiej nawet żeby Hallowed też poszedł bo to jego bardziej wkurzasz.
Widę, że znowu się zaczeło!
Pozdro Matek :solo
Pozdro Matek :solo
Rzeczywiście . Wrzućcie nieco na luz albo załatwcie takie rzeczy na privie bo w końcu temat nam zamknął.Widę, że znowu się zaczeło!
Matek! Nie daj mu się! Jak dla mnie jest 1:0 dla Matka.
ale my żadnego meczu nie gramyMaciuś pisze:Matek! Nie daj mu się! Jak dla mnie jest 1:0 dla Matka.
poza tym panowie wyżej mają rację. ja już się zamykam w tym temacie. za dużo i tak tego offtopu.
Eeeeeech... i po zabawie!
Sam jesteś dupcyngiel bucu. Idź poczytać swoje ulubione pismo :laughMatek pisze:na szczęśćie dupcyngle pokroju Halloweda nie są jedyną opcją.
Rozwalasz mnie
Nieprawda, bo słupekMaciuś pisze:Matek! Nie daj mu się! Jak dla mnie jest 1:0 dla Matka.
Wiesz, ja zaproponowałem pójście na piwsko bo wtedy się najlepiej wyjaśnia takie kwestie (to było w takim luźnym kontekście). Nie wiem skąd wymysliłeś to o dziewczynie, ale ja mówiłem o czymś innym i się wypowiedziałem dosyć jasno w poprzednim poście. Wiesz, Hallowed to nie dzieciak, bo ma 18 lat, więc jest już pełnoletni, a zachowuje się jakby był starszy o 2 lata minimum (serio). A zdanie swoje podtrzymuję, bo np. moje fotki nie są obraźliwe, w przeciwieństwie do Yod'y...
Teraz żeby nie było offtop'a to podpowiem co mogłoby się znaleźć na tej stronce fanklubowej:
- Przydałoby się zmienić serwer na płatny, gdyż te reklamy dosyć irytują. Już lepsza jest republika (nawet darmowa).
- W dziale Links nie działają linki.
- Kilka błędów w dziale Sprzęt (polskie literki)
- W dziale Dyskografia przydałyby się obrazki albumów (mogę wam pomóc znaleźć jak chcecie - dajcie mi znać na PM)
- "Gdy Adrian odszedł, Janick próbował namówic go do zmiany decyzji, co świadczy o tym, jakim porządnym facetem jest." <-- gdzie to wyczytałeś, oficjalna biografia??
- Przydałoby się więcej ciekawych rzeczy, jak np. galeria śmiesznych fotek z Janickiem, jakieś plotki, fakty itp. Może też wpadki na koncertach, najlepsze solówki itd.