Fanklub Janicka Gersa !!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Fanklub Janicka Gersa !!
halhallowed zluzuj
Murray ma takie pucki jak Yoda 
Ciekawe jak Yoda by grał z takimi kciukami ?:)
Dokładnie. Dave'a opinia o JankuBartSmith pisze: "Gdy Adrian odszedł, Janick próbował namówic go do zmiany decyzji, co świadczy o tym, jakim porządnym facetem jest." <-- gdzie to wyczytałeś, oficjalna biografia??
Wszystkie Janicki to fajne chłopaki 
Jest na oficjalnej stronie. Mam identyczną sugestie co bart. Moglibyś zrobic dział "ciekawostki" gdzie oprócz tego co bart zasugerował dodać cos o upadku Janka z 3 metrowej sceny w Dortmudzie czy tam Essen wrzucić (ale to koniecznie) opinie Dave'a o Janicku (przetłumaczoną rzecz jasna) bo jest wile innych ciekawych rzeczy np. o tym jak Dave go poznał no i jeszcze jakies śmieszne filmiki znim związane powrzucać. Ostatnio znalazłem na youtube jak Janick w dniu swoich urodzin dostał tortem od Bruca.kpt_nemo pisze:Dokładnie. Dave'a opinia o JankuBartSmith pisze: "Gdy Adrian odszedł, Janick próbował namówic go do zmiany decyzji, co świadczy o tym, jakim porządnym facetem jest." <-- gdzie to wyczytałeś, oficjalna biografia??Mogłem cos pomylic, ale sens jest zachowany.
to też postaram(y) sie zrobic, ale jak Freeforce wróci z Zakopca
bo to on zajmuje sie stroną techniczna 
Qrde Matek widziałem twoje wypowiedzi w najlepszy gitarzysta solowej kriery bruca czy jak tam to brzmi i musze stwierdzić że jesteś chyba pierwszym facetem który ma tak zblizone gusta muzyczne do moich masz u mnie gwarantowane 6 browarów :beer
powazne slowa...nie wiem czy wiesz, ze na tym forum ludzie sie wywiazuja z takich obietnicFadero pisze:masz u mnie gwarantowane 6 browarów :beer
dokładnie, moderator świadkiemS1MON pisze:powazne slowa...nie wiem czy wiesz, ze na tym forum ludzie sie wywiazuja z takich obietnicFadero pisze:masz u mnie gwarantowane 6 browarów :beer
Fadero, Janick spadł ze sceny w Mannheim 8.07.00, a ciastem dostał w Nowym Jorku, 26.01.01 dzień przed swoimi urodzinami.
A z obietnicy piwnej już się nie wywiniesz
A z obietnicy piwnej już się nie wywiniesz
Możecie być spokojni (szczególnie ty Matek) . Ja nie rzucam słów na wiatr.
hehe to jak mi już postawisz te 6 piw do ja Ci postawię trzy (będę miał 6 to co mi szkodziFadero pisze:Możecie być spokojni (szczególnie ty Matek) . Ja nie rzucam słów na wiatr.
Jak piweńko to i ja się piszę!!!
taki temat na forum jest ;]BartSmith pisze:Może też wpadki na koncertach, najlepsze solówki itd.
A stronke poprawię niedługo ;] Musze się za to zabrać a jeszcze teraz szkoła się zaczeła ...
Ja teżBorys1978 pisze:Jak piweńko to i ja się piszę!!!