Okładka nowego albumu.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładka nowego albumu.
no pokruszyło się na tym plastiku a z niego daleka droga doo powierzchni zapisu ale jak już jest struktura uszkodzona to może byćróżnie :/
Co, gdzie, jak? Plyty pekaja?
E tam, płyty pękają? Kondomy to rozumiem, ale żeby płyty???Razi3l pisze:Co, gdzie, jak? Plyty pekaja?
Nie wiem czy to było omawiane czy nie, ale jak sie dobrze przyjży to na lewej piersi (jak sie patrzy na okładke to po naszej prawej) Ed ma plakietke i ma na niej napis Ed Hunter 
7.8.08 - Somewhere Back In Time
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
Mam Kompanię Braci na dvd i też tak miałem z jedna płytą, że się właśnie środek płyty połamał, ale na szczęście działaEvE pisze:nie chodzi o ząbki w pudełku ale odłamane kawałki obrzeża środkowego płyty
Co do okładki AMOLAD , dla mnie o stokroć lepsza niż okładka DOD i ze względu na wykonanie oraz przedstawioną treść. Na pierwszy rzut oka kreska 'komiksowa' ale to nie oznacza , że źle nawet wprost przeciwnie , niewątpliwie wyjątkiem jest to , że Edek nie jest bezpośrednio na pierwszym planie , może lepiej by było jak by był znacznie bliżej? Jak zwykle , okłada pełna szczegółów , może nie najlepsza ze wszystkich ale śmiało można powiedzieć , że dobra +.Pozdrawiam
-
prodigalson
- -#Wrathchild

gdzieeeee????????Gienek pisze:Nie wiem czy to było omawiane czy nie, ale jak sie dobrze przyjży to na lewej piersi (jak sie patrzy na okładke to po naszej prawej) Ed ma plakietke i ma na niej napis Ed Hunter Smile
lepiej to widać na plakacie
na okładce płyty tego wogóle tego nie widac 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Czy ktoś wie może jaki singiel lub wydawnictwo (czy co innego), promowała okładka z Eddiem na krzyżu 
Nemesis...as one we stand!!
Eddie na krzyżu....? chyba żadne wydawnictwo takiej okładki nie miało a raczej na pewnoDani Filth pisze:Czy ktoś wie może jaki singiel lub wydawnictwo (czy co innego), promowała okładka z Eddiem na krzyżu
-
prodigalson
- -#Wrathchild

na 100we takiego nie było chociaż mi coś swita... może jakis bootleg
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Możliwe, że był to jakiś (naprawdę nieźle wykonany) fanart. Ale wyglądał wiarygodnie. Tak czy inaczej dzięki za odp. 
Nemesis...as one we stand!!
okladka nowego albumu to mix Iron Maiden i Bolt Thrower wg mnie hehe
WTF?? nie chodziło mi o ząbki. Chodziło mi o to o co tobie, tylko powiedziałem, że WYPADA to kiedy wciskam do pudełka.EvE pisze:nie chodzi o ząbki w pudełku ale odłamane kawałki obrzeża środkowego płytyKatarn pisze:??
mi też te kawałeczki plastiku powypadały jak wciskałem do pudełka "EArly DAys". Ale zostawiełem tam, bo płyta dalej działa
Okładka AMOLAD bardzo mi się podoba. I treściowo i kolorystycznie. Nie jest taka kolorowa i przesycona barwami, chłodniejsza tonacja jest ok! Jedna z najlepszych okładek obok słynnej FOTD. 
kaśQ pisze:Okładka AMOLAD bardzo mi się podoba. I treściowo i kolorystycznie. Nie jest taka kolorowa i przesycona barwami, chłodniejsza tonacja jest ok! Jedna z najlepszych okładek obok słynnej FOTD.

AMOLAD mi sie bardziej podoba i nie porównałbym tych dwóch okładek do siebie
ZNo jest napewno inna i z jakby innej "epoki". Okładka AMOLAD jest jakby... bardzei jrealistyczna. Chodzi mi o szczegółowość postaci i otoczenia. Jest również mniej kolorwa co zdecydowanie odróżnia ostatnie okładki od tych sprzed 20 lat
A mi się bardziej podoba okładka FotD, właśnie za te żywe kolory. Tak samo okładka 7th Son jest świetna.
AMoLaD też jest utrzymany w ciekawej tonacji kolorystycznej, jednak nie mogę przeboleć tego, że Edek jest tak z tyłu
On zawsze był podstawą, głównym punktem okładki (świetnie był przedstawiony na Brave new Word - wkomponowany w niebo - rewelka)
Natomiast od DoD Eddie jakoś ucieka na bok, chowa się...bardzo szkoda
AMoLaD też jest utrzymany w ciekawej tonacji kolorystycznej, jednak nie mogę przeboleć tego, że Edek jest tak z tyłu
Natomiast od DoD Eddie jakoś ucieka na bok, chowa się...bardzo szkoda
Jack87 pisze:kaśQ pisze:Okładka AMOLAD bardzo mi się podoba. I treściowo i kolorystycznie. Nie jest taka kolorowa i przesycona barwami, chłodniejsza tonacja jest ok! Jedna z najlepszych okładek obok słynnej FOTD.![]()
AMOLAD mi sie bardziej podoba i nie porównałbym tych dwóch okładek do siebie
IMO Fear lepszy