w chwili obecnej na Wroclaw przeznaczam 350 biletow, wiec sam ocen czy duzo czy malo. Jak chcesz byc spokojny to zamawiaj terazNomad pisze:Super ,że Wrocław wyszedł na 3 miejsce, tu jest 800 tys.ludzi(ze studentami), w Warszawie 2,5 mln, na Górnym Śląsku z 4 mln.,więc jest świetnie.
Wit 666,ile biletów mniej więcej skierujecie na Wrocław? ,bo chciałbym wiedzieć czy należy już szybko kupować bilet, czy pośpiech nie jest wymagany,bo wiesz, głupio by było przespać sprawę.
METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
kasa wlasnie poszla tak wiec jak nie bedzie zaklocen na laczach to jutro moze dotrze 
Ja mam pytanie. Skoro na biletach nie ma oznaczonego miejsca koncertu, a podobno nei ma - to jak to jest?? Moge na te 3 bilety pojechac w dowolne miejsce?? :>
Ja mam pytanie. Skoro na biletach nie ma oznaczonego miejsca koncertu, a podobno nei ma - to jak to jest?? Moge na te 3 bilety pojechac w dowolne miejsce?? :>
no jak ci cos wypadnie to nie ma problemu pojechac gdzie indziejSzymon pisze:kasa wlasnie poszla tak wiec jak nie bedzie zaklocen na laczach to jutro moze dotrze
a jak wszystkim cos wypadnie i sie zjawia w katowicach?? :>
wtedy bedzie cmega impreza !! :rocx :rocxSzymon pisze:a jak wszystkim cos wypadnie i sie zjawia w katowicach?? :>
już nie mam tu najwięcej postów

- Metalophil
- -#Moonchild

czyli że jak ja np. nie jestem pewien w którym mieście się zjawię to mogę sobie teraz w ciemno zamówić bilet i wejść na niego na który koncert będę chciał?
Szymon pisze:a jak wszystkim cos wypadnie i sie zjawia w katowicach?? :>
A poza tym zawsze czesc biletow jest przeznaczona do sprzedazy w dniu koncertu i mozna ja w kazdej chwili zmniejszyc, takze sie nie martw :rocx
tak, nie ma problemu. Ja organizuje cala trase (w przypadku jakby kazdy koncert organizowal kto inny - wtedy mialoby to z wiadomych przyczyn znaczenie i kazdy bilet bylby podpisany)Metalofil pisze:czyli że jak ja np. nie jestem pewien w którym mieście się zjawię to mogę sobie teraz w ciemno zamówić bilet i wejść na niego na który koncert będę chciał?
- Metalophil
- -#Moonchild

dzięki - w takim razie zamówię sobie :rocxWIT666 pisze:tak, nie ma problemu. Ja organizuje cala trase (w przypadku jakby kazdy koncert organizowal kto inny - wtedy mialoby to z wiadomych przyczyn znaczenie i kazdy bilet bylby podpisany)Metalofil pisze:czyli że jak ja np. nie jestem pewien w którym mieście się zjawię to mogę sobie teraz w ciemno zamówić bilet i wejść na niego na który koncert będę chciał?
spoko, czekam na zamówienie w takim razie :soloMetalophil pisze:
dzięki - w takim razie zamówię sobie :rocx
pewnie do 100 glosow w ankiecie sie nie doczekam 
w poniedzialek na stronie Sanktuarium pojawia sie 2 konkursy
w pierwszym bedzie mozna wygrac darmowe wejsciowki
w drugim bedzie mozna wygrac spotkanie z muzykami przed koncertem
:solo
w pierwszym bedzie mozna wygrac darmowe wejsciowki
w drugim bedzie mozna wygrac spotkanie z muzykami przed koncertem
:solo
Parę godzin temu zakupiłem 2 bilety na koncercik do Torunia. Tak tylko się chwalę. 
:solo see you in ToruńWiśnia pisze:Parę godzin temu zakupiłem 2 bilety na koncercik do Torunia. Tak tylko się chwalę.
A co tam..zaszaleje, dla mnie to muzyczne wydarzenie roku
ps.przewidziana jest jakaś szersza promocja..myśle że wiele osób by dobrowolnie zgodziło sie rozesłać troche ulotek..,ja np.bym mógł we Wrocławiu i myśle że nie tylko ja, fajnie jakby na koncert Wrocławski przyszło dużo osób, bo to święto dla fanów heavy-metalu :beer
ps.przewidziana jest jakaś szersza promocja..myśle że wiele osób by dobrowolnie zgodziło sie rozesłać troche ulotek..,ja np.bym mógł we Wrocławiu i myśle że nie tylko ja, fajnie jakby na koncert Wrocławski przyszło dużo osób, bo to święto dla fanów heavy-metalu :beer
Ulotek nie bedzie, w pazdzierniku pojawia sie w miastach plakatyNomad pisze:A co tam..zaszaleje, dla mnie to muzyczne wydarzenie roku![]()
poza tym jak bedziecie czytali metalowe gazetki to zauwazycie ze reklamy trasy sa w aktualnych i beda w nastepnych numerach Thrash'Em'Alla, Heavy Metal Pages i Mystic Arta
no i do tego dochodzi internet i tak zwana "wieść gminna szybko rozchodząca się"
PS W jaki sposob chcesz zaszalec? Jedziesz na wszystkie koncerty?
Nie,no tylko na Wrocławski
Zaszaleje, w sensie że stwierdziłem ,że to muzyczne wydarzenie roku,bo w temacie o trasach,stwierdziłem ,że to wydarzenie muzyczne roku jeśli chodzi o heavy-metal, a tu już tak ogólnie ze wydarzenie roku.
Ulotek,nie będzie,...trudno ,komputerowo ,zrobie kilkadziesiąt, i porozdaje na rynku
Zaszaleje, w sensie że stwierdziłem ,że to muzyczne wydarzenie roku,bo w temacie o trasach,stwierdziłem ,że to wydarzenie muzyczne roku jeśli chodzi o heavy-metal, a tu już tak ogólnie ze wydarzenie roku.
Ulotek,nie będzie,...trudno ,komputerowo ,zrobie kilkadziesiąt, i porozdaje na rynku
tez milo :soloNomad pisze:Nie,no tylko na Wrocławski![]()
Postaram się być w Katach.
Obym nie zachorował tak jak przed Nile w zeszłym roku...
zycze zdrowkaXanathos pisze:Postaram się być w Katach.
ps juz dzisiaj na stronie Sanktuarium pojawia sie 2 konkursy dotyczace trasy
-
Deleted User 804
czyli jak zamówiłem wcześniej to też mam szanse?
i czy jedno zamówienie nie zależnie od ilości biletów to jedna szansa czy jeden zamówiony bilet to jedna szansa?
i czy jedno zamówienie nie zależnie od ilości biletów to jedna szansa czy jeden zamówiony bilet to jedna szansa?