Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Re: Sprzedaż AMOLAD
Mnie dziwi to, że śą na pierszym miejscu a nie mają jeszcze złotej płyty. Czyli sprzedali mniej niż 10 000 egzemplarzy. Miejmy nadzieje, że uda sięzostać na 1 miejscu jak najdłużej i zbobyć złoto a może nawet i platynę
(marzyciel)
- Elevatorman
- -#Clansman

a ile egz. sprzedali??
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Nie wiem. Ale na pewno poniżej 10 000.Elevatorman pisze:a ile egz. sprzedali??
- Elevatorman
- -#Clansman

no to to ja też wiem a to do dupy że nie ma llosci sprzedanych egzemplarzy podanej
Mi sie snilo dzisiaj ze w nastepnym tygodniu spadna na 2-gie miejsce
:( 
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

nie wazne,czy bedzie zloto,platyna,czy diament...wazne ze juz namieszali na rynku!i zmusili np.: Pana Sierockiego do przypomnienia o sobie!
No prosze, prosze...
Wracam z weekendowego wypadu za miato i co zastaje?
MAIDEN na pierwszym miejscu sprzedazy :beer
Na pewno przyczynlismy sie do tego zarowno kupujac plyte jak i przeprowadzajaac OGROMNA akcje promocyjna(plakty i ulotki)
Na swiecie tez przescigaja wszystkich po prostu pieknie
A do koncertu juz tylko 3 miechy!
Zyc nie umierac
Wracam z weekendowego wypadu za miato i co zastaje?
MAIDEN na pierwszym miejscu sprzedazy :beer
Na pewno przyczynlismy sie do tego zarowno kupujac plyte jak i przeprowadzajaac OGROMNA akcje promocyjna(plakty i ulotki)
Na swiecie tez przescigaja wszystkich po prostu pieknie
A do koncertu juz tylko 3 miechy!
Zyc nie umierac
Ja tam w twoje sny niw bedę wierzyłBeaver pisze:Mi sie snilo dzisiaj ze w nastepnym tygodniu spadna na 2-gie miejsce
no mysle ze zasada jest jedna, ale liczba sprzedanych egzentlarzy jest chyba nieporownywalnaThe Man Who Walks Alone pisze:A ja mam pytanie, czy lista OLIS, według której AMOLAD jest #1 w Polsce działa na takiej samej zasadzie, jak lista dla przykładu w Finlandii, gdzie Maiden też zajmują miejsce pierwsze ?
WICKER MAN pisze:Ale niestety tak jest... W Europie zachodniej DOTR, a zwłaszcza DVD okazało się dużym sukcesem. U nas wprost przeciwnie. Teraz nowy album sprzedaje się bardzo dobrze więc IMHO możemy być pewni koncertu na kolejnej trasie. A jak będzie z następną? Zobaczymy...
Ja twierdze tak gdyby w PL byly uczciwe wyplaty w zakladach pracy tez bylby wiekszy popyt na plyty przyklad -niedawno bylem w kraju skandynawskim u znajomych zarobki sa tam duze,zycie drooogie -ale np.zarobek ok 5 tys.zł w zwyż -a u nas
A dzisiaj podobno Wicker będzie miał dla nas jakieś informacje dotyczące sprzedaży płyty w Polsce
A może też sprzedaży starych albumów :>
No i kiedy ten Billboard ??
-
Deleted User 804
mogliby dziś na oficjalnej dać info ze AMOLAD jest nr 1 w PL :rocx
no przydaloby sie jak fix, niech wiedza ze u nas tez maiden rzadzi :rocxDeleted User 804 pisze:mogliby dziś na oficjalnej dać info ze AMOLAD jest nr 1 w PL :rocx
Może dziś na oficjalnej się pojawi zestawienie ze sprzedaży AMOLAD na całym świecie a jak nie dziś to sądzę, że wciągu tego tygodnia coś takiego zostanie zamieszczone na oficjalnej.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie dziś, ale jakoś w tym tygodniu.Artur pisze:A dzisiaj podobno Wicker będzie miał dla nas jakieś informacje dotyczące sprzedaży płyty w PolsceA może też sprzedaży starych albumów :>
A Billboard powinien być jutro wieczorem lub we wtorek.
Pewnie podadzą wszystkie najlepsze pozycje (na listach sprzedaży oczywiścieDeleted User 804 pisze:mogliby dziś na oficjalnej dać info ze AMOLAD jest nr 1 w PL :rocx
Spoko, czekam z niecierpliwościąWICKER MAN pisze:Nie dziś, ale jakoś w tym tygodniu.
A Billboard powinien być jutro wieczorem lub we wtorek.
Pewien gość na pewnym (ale tajemniczy jestem
)polskim forum napisał, że w Virgin Megastore na Times Square kupił AMOLAD za w przeliczeniu na polskie 29 zł.
Za tyle samo dostał nowego Slayera.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To prawda. Kupiłem nowego Slayer'a za 9.99$, a nowy album Maiden (wydanie z DVD i w zależności od sklepu - z naszywką lub plakatem) kosztuje tyle samo. 
gdyby tak było u nas to piratów byłoby o jakieś 50% mniej.
za 10 dolców wersja z DVD :O Ci to mają dobrze.